45

Анонимен

преди 9 месеца

За последнее время в зоне СВО уничтожены еще 4 иностранных наемника▪️Перуанец Мигель Яя.▪️Американец Ланс Лоуренс.▪️Колумбиец Эдисон Гиральдо.▪️ГрузинЗащо Индиянци от латинска Америка работят За Хазарският режим в САЩ и воюват за Хазарска Украйна?

44

И.Б.

преди 9 месеца

Ким Чен Ун инспектира лично оръжейните заводи, за да се увери в размера на предлаганите от него стоки на държави от цял свят, водещи или въвлечени във войни.

43

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен А най-доброто е най-честната, най-демократична, най-законна управленска и юридическа система в САЩ, която всекидневно налага терор, вкарва в затворите и застрелва на улицата стотици граждани без съд и следствие. Чудесна е тази система с нейните двойни и тройни стандарти, при които бандата на Байдъните никой не ги закача въпреки крещящата им корупция и доказаните им престъпления, докато с лупа оглеждат Тръмп и с фалшифицирани дела го тикат към затвора, защото им пречи на далаверата

42

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонимеН 42, А режимът в САЩ, той се състои от светли елфи нали? Малко лидерчето не знае на кой свят се намира, но пък перфектно "води" към "светли бъднини" своите лакеи с робите им. Е, това няма как да не е нещо добро. Също така много добро нещо са американските агенти начело на Европа, които с много голямо желание и неотклонно тикат самата Европа, европейската икономика и дори целия свят към гибел, под команда от САЩ. А най-доброто са кървавите грабителски войни на САЩ по целия свят?...

41

Анонимен

преди 9 месеца

Aм'чи, cъщo kaтo npи нaзe, caмo чe тyka rи инcnekтиpaт нaчaлницитe oт EK и Пocoлcтвoтo...

40

Анонимен

преди 9 месеца

Балистичните ракети-носители на ядрени БЧ с голям обсег не са нещо ново, но КНДР истински изненада и изплаши колективния запад със своите ударни и разузнавателни дронове с големината на руският "Ореон" и пиндостанският MQ-9 "Reaper".

39

Ми голем

преди 9 месеца

Пазар се отвори, ще инспектира, как иначе ще изпълниДоставките

38

Ром"с

преди 9 месеца

+ СКорея и тя започва да работи за Русия,а това означава...до Киев братци!

37

АнонимеН

преди 9 месеца

САМО АБСОЛЮТНИ УРУ-ДИ МОГАТ ДА ПИШАТ, ЧЕ РЕЖИМИТЕ В СИРИЯ, СЕВЕРНА КОРЕЯ И ПУТИНСРЪН СА НЕЩО ДОБРО!

36

Христо Христов

преди 9 месеца

До 35 Аз не коментирам нивото на университе като цяло,, защото умното момче и в по-лош университет може да се развие, но за елитните специалности в С. Корея си намират и чужденци да им водят предметите, а селекцията е сериозна. ПП. И си много прав с примера с акад. Денков.

35

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

И какво ще ги правят тия снаряди...

34

Анонимен

преди 9 месеца

Не си спомням Северна Корея да е нападнала някой,янките го демонизират,а в същото време милиони жертви лежат на тяхната съвест.Да изброявам ли държавите,над които са сяли демокрейшън?

33

АнонимеН

преди 9 месеца

До Анонимен 27/ ТИ АКО ВЯРВАШЕ В БОГ НЯМАШЕ И ДА ПОСМЕЕШ ДА НАПИШЕШ ГЛУПОСТИТЕ СИ ИЗ-ЧАДИЕ АТЕИСТКО! ОБАЧЕ ЖИВО НЕМА ДА ОСТАНЕШ НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙ - ЗАЕС ЩЕ БЪДЕ ВЗРИВЕНА А С ТОВА СЪБИТИЕ СИ ЗАМИНАВАШ И ТИ ИЗ-ЧАДИЕ ПЪКЛЕНО:D

32

Евроатлантик

преди 9 месеца

12 американски военнопленника. За тях пише в учебниците по история в сащ.

31

До Христо Христов

преди 9 месеца

Абсолютно прав си..................СУ - София е гола вода, слаб университет и лежи на стара слава, не се развива, 50 % от професорите са пълни некадърници!!!И СУ- София бълва некадърни академици като Н.Денков.......слаб учен и слаб политик!!!

30

Анонимен

преди 9 месеца

Ето някои от оръжията на DARPA:Система за активно отричанеСистемата за активно отричане представлява невидимо лъчево оръжие, което нагрява кожата на хората в даден район до 130 градуса. Мишените инстинктивно бягат - нещо, което DARPA нарича ефект на сбогуването. Крайният резултат може да остави изгаряния от втора или трета степен върху до 20% от повърхността на тялото. Оръжието вече е тествано в Афганистан.Кво правят янките,а ?Гоуеми хуманисти.

29

Евроатлантик

преди 9 месеца

До 29 Абе на кого му пука за стотиците хиляди японски жертви? Важно е, че в затвора на Нагасаки е имало 12 военнопленника, които са загинали. За тях тъжи демократичния свят с ценностите.

28

Хари Труман

преди 9 месеца

е най-големият престъпник в историята на човечеството ............хвърля две атомни бомби над Япония.............Япония е щяла да капитулира и без двете атомни бомби...................и една атомна бомба е била достатъчна..............но тоя престъпник е искал да превъзпита японците да станат демократи!!!

27

Христо Христов

преди 9 месеца

Сигурен съм, че в университета с Пхенян обучават по-добри международни дипломати от тези в Софийския.

26

Анонимен

преди 9 месеца

На 6 и 9 август 1945г, ВВС на САЩ извършват атомни бомбардировки над спящите градове Хирошима и Нагасаки. Стотици хиляди за убити в миг, разрушенията са чудовищни, стотици хиляди хора са ранени или умират по-късно от последствията от радиацията.