11

преди 15 години

Ha, zaradi pluzeka,zatvariat centara...

10

преди 15 години

Това е културно-масово мероприятие, който не е доволен е антинароден гад.

9

преди 15 години

А няма ли да снимат филма "Сестрата на голия ***"?

8

преди 15 години

Ti nqmash mozyk nedelq e NE raboten den ;)!

7

преди 15 години

Хубаво заглавие :) Така всеки с кола ще се чувства, като "брат на охлюва". Центъра го затварят за каквото се сетят вече. Днес посещение, утре конференция, после филмче. А електоралните единици опъваме шии и само мучам по форумите.Няма да се учудя, ако скоро прочета заглавие: "Затварят центъра на София, заради посещение на кмета на Сусурлево" !Пълно малоумие !!!! Специално за това филмче, можеха да затворят улиците в неделя. Ама нямат мозък в простите тикви !

6

преди 15 години

lele....sled twa celiq centyr 6te wi e oligawen muxaxax

5

Артист

преди 15 години

Да не би "Братът на охлюва" това да е новият филм ф който се снима столичният кмет. Не се срамувай кмете кажи си, че ти е дргао пред камерите пък дори и да бъдеш брат на ***!

4

преди 15 години

Голям *** ще да е това, щом заема 3(три) паркоместа. хахаха

3

преди 15 години

"Пътят на охлюва"

2

преди 15 години

Ами че аз и без това си се чувствам като "братът на охлюва" всеки ден в тези задръствания! Хвала на Канал едно! Нй-накрая измислиха нещо иновативно, да ни задържат и развеселят пред малкия екран! "Братът на охлюва", това ще счуби бокс офис класациите!

1

Ujas

преди 15 години

Абе тая *** телевизия няма ли да я закрият. Това е една черна дупка за пари, пълна с бездарници. Че и от данъците ми пари отиват за тях! Дайте някаква подписка да направим да я закрият!!!