58

Ангелина

преди 1 година

"Искат един постоянен полицай с изнесен полицейски участък " ,който да "контролира" и пази престъпните елементи в селото и околностите.Не това е причината за убийствата и престъпленията от всякакъв характер,а това че много често няма разлика между крими контигента и тези в "участъците" с униформите.

57

до 45 от славянин

преди 1 година

Така е в натовско-европейска България!

56

До 55

преди 1 година

Ти буквално не знаеш какво говориш. Отиди в близкото РПУ и ги питаи по колко патрулиращи полицаи имат на смяна и колко е населението в района им. Не се стресирай от цифри като 10 на 20000. И като отидат на 2 - 3 повиквания едновременно, колко остават реално за патрул?

55

До 53

преди 1 година

България е на първо място по милиционери на глава от населението. Патрулиране - нула, предотвратени престъпления - нула. Ноо заплатите на милиционерите ги вдигнаха с 10% "народните избранници"

54

До 52

преди 1 година

А ти кога последно чете сводки и бюлетини на МВР за да си наясно колко престъпления са предотвратени превантивно?

53

До 52

преди 1 година

А знаеш ли колко е щата, обучението, заплатата и възможностите на отдела им за разузнаване на карабинерите в Италия? И като погледнеш общия знаменател на това до къде пак ще опреш? Парламента, законите и респективно управляващите. Каквото и на върха на пирамидата, такова е и под него. Проблема не се решава, когато се бориш с последствията от него, а когато го премахнеш или създадеш условия за да е решен, а ти вдигаш врява за колата, а всъщност шофьора е калпав!

52

До 51

преди 1 година

Я кажи милиционерче, има ли поне едно превантивно предотвратено престъпление от милиционер? Срещу обикновени хора. Не да охранявате "превантивно" тиквата и пеевски. Това го умеете знаем. А да патрулиране по улиците никой не ви е видял. Знаеш ли как патрулират карабинерите в Италия?

51

Анонимен

преди 1 година

Сърдете се на закона, съдебната система и юристите, и най-вече на депутатите, които така и не сътвориха строги закони и механизми гарантиращи прилагането им. Над 90% от подобни извършители са криминално проявени. Хващани и разследвани от полицията и пускани обратно в обществото от съда. Полицията пак хваща, съдилищата пак ги пускат. Ченгетата няма как да ви опазят и превантивно да предотвратят такива престъпления, докато съда раздава смешни или никакви присъди!

50

Анонимен

преди 1 година

Боже, Господи, пуснат след душене на момиче. Непредумишлено душене?

49

Анонимен

преди 1 година

Абе те този с непредумишлени убийства го оневиняват,разкаже им някакъв разказ в негова полза и го пускат да си ходи,както и сега с неговото познато момиче,което застрелял от ревност,че било неочаквано с друг мъж от който пък искал пари за убийството й пред него за да замине на някъде си да се крие на далеко,но е искал пари за далаверата,че ги свързал да срещнат за интимна връзка като сводник или по поръчка на друг по едър тартор.

48

Анонимен

преди 1 година

Костадинов, както е тръгнало, скоро ще си прояви садизма.

47

Анонимен

преди 1 година

Който боготвори руските мародери, става като тях.

46

Анонимен

преди 1 година

Русофил, сър!

45

Така е в

преди 1 година

16тата пепублика на СССР

44

Шегувате ли се

преди 1 година

Удушил някаква при каса мазо казал че е груб любовник пуснали го убил още двама занимавал се с дрога Междодругото и стигнал до морето.А иначе някакви хора за 1 грам трева ги тормозят скапатите ушеви нещо жества!Но за тоя няма проблем!Това не е държава а корумпирана Заддунайска Ко ч и н а!

43

50нюанса

преди 1 година

Плебеиско парти

42

До 41

преди 1 година

Да предотвратяват ми звучи като някава точка от CIA на щатите. Тук сме България и не стигат полицаи, какво предотвратяване. Те вярно и те са корумпирани отвсякъде и често има чадър над разни индивиди, но все пак не мога да се съглася -правосъдната система е по-нагоре и не работи добре. И кво как ще предотвратят че някой е шизофреник и днес нещо е решил.Утре ще е друг. Не може до всеки гражданин да ходи полицайНе се заяждам , но е твърде наивно да разчитаме на предотвратяване.Де се е чуло и вид

41

До 35

преди 1 година

Естествено че ще хейтим дебелите фуражки. Превантивно могат да действат те, не съда. Да П-Р-Е-Д-О-Т-В-Р-А-Т-Я-В-А-Т. Да си чул за предотвратено престъпление срещу обикновени хора? Милицията стои да пази Тиквата в Банкя

40

Анонимен

преди 1 година

Обществото е крайно изморено вече. Сега заслужават да има протести всяка вечер до осъждането на тъмносиния рецидивист от Лозен. Роднитните на миналогодишната пострадала как са се примирили с това, че убиецът си живее на свобода? Това нормално ли е? Това е пълно безумие. !?какво чакахте , тези 2 трупа ли? Който един път е убил не е нормално човешко същество и трябва веднага да бъде съден. Кой спи? КОЙ СПИ? ЗАЩО?Къде сме? Парите така замазаха ценностите, не е истина. Това мазало няма да се оправи

39

Анонимен

преди 1 година

Kaто малките деца... искали "постоянен полицай" в селото.. вместо да поискате като мъже оставката на нед ъгавия си кмет!!