58

Ангелина

преди 10 месеца

"Искат един постоянен полицай с изнесен полицейски участък " ,който да "контролира" и пази престъпните елементи в селото и околностите.Не това е причината за убийствата и престъпленията от всякакъв характер,а това че много често няма разлика между крими контигента и тези в "участъците" с униформите.

57

до 45 от славянин

преди 10 месеца

Така е в натовско-европейска България!

56

До 55

преди 10 месеца

Ти буквално не знаеш какво говориш. Отиди в близкото РПУ и ги питаи по колко патрулиращи полицаи имат на смяна и колко е населението в района им. Не се стресирай от цифри като 10 на 20000. И като отидат на 2 - 3 повиквания едновременно, колко остават реално за патрул?

55

До 53

преди 10 месеца

България е на първо място по милиционери на глава от населението. Патрулиране - нула, предотвратени престъпления - нула. Ноо заплатите на милиционерите ги вдигнаха с 10% "народните избранници"

54

До 52

преди 10 месеца

А ти кога последно чете сводки и бюлетини на МВР за да си наясно колко престъпления са предотвратени превантивно?

53

До 52

преди 10 месеца

А знаеш ли колко е щата, обучението, заплатата и възможностите на отдела им за разузнаване на карабинерите в Италия? И като погледнеш общия знаменател на това до къде пак ще опреш? Парламента, законите и респективно управляващите. Каквото и на върха на пирамидата, такова е и под него. Проблема не се решава, когато се бориш с последствията от него, а когато го премахнеш или създадеш условия за да е решен, а ти вдигаш врява за колата, а всъщност шофьора е калпав!

52

До 51

преди 10 месеца

Я кажи милиционерче, има ли поне едно превантивно предотвратено престъпление от милиционер? Срещу обикновени хора. Не да охранявате "превантивно" тиквата и пеевски. Това го умеете знаем. А да патрулиране по улиците никой не ви е видял. Знаеш ли как патрулират карабинерите в Италия?

51

Анонимен

преди 10 месеца

Сърдете се на закона, съдебната система и юристите, и най-вече на депутатите, които така и не сътвориха строги закони и механизми гарантиращи прилагането им. Над 90% от подобни извършители са криминално проявени. Хващани и разследвани от полицията и пускани обратно в обществото от съда. Полицията пак хваща, съдилищата пак ги пускат. Ченгетата няма как да ви опазят и превантивно да предотвратят такива престъпления, докато съда раздава смешни или никакви присъди!

50

Анонимен

преди 10 месеца

Боже, Господи, пуснат след душене на момиче. Непредумишлено душене?

49

Анонимен

преди 10 месеца

Абе те този с непредумишлени убийства го оневиняват,разкаже им някакъв разказ в негова полза и го пускат да си ходи,както и сега с неговото познато момиче,което застрелял от ревност,че било неочаквано с друг мъж от който пък искал пари за убийството й пред него за да замине на някъде си да се крие на далеко,но е искал пари за далаверата,че ги свързал да срещнат за интимна връзка като сводник или по поръчка на друг по едър тартор.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Костадинов, както е тръгнало, скоро ще си прояви садизма.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Който боготвори руските мародери, става като тях.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Русофил, сър!

45

Така е в

преди 10 месеца

16тата пепублика на СССР

44

Шегувате ли се

преди 10 месеца

Удушил някаква при каса мазо казал че е груб любовник пуснали го убил още двама занимавал се с дрога Междодругото и стигнал до морето.А иначе някакви хора за 1 грам трева ги тормозят скапатите ушеви нещо жества!Но за тоя няма проблем!Това не е държава а корумпирана Заддунайска Ко ч и н а!

43

50нюанса

преди 10 месеца

Плебеиско парти

42

До 41

преди 10 месеца

Да предотвратяват ми звучи като някава точка от CIA на щатите. Тук сме България и не стигат полицаи, какво предотвратяване. Те вярно и те са корумпирани отвсякъде и често има чадър над разни индивиди, но все пак не мога да се съглася -правосъдната система е по-нагоре и не работи добре. И кво как ще предотвратят че някой е шизофреник и днес нещо е решил.Утре ще е друг. Не може до всеки гражданин да ходи полицайНе се заяждам , но е твърде наивно да разчитаме на предотвратяване.Де се е чуло и вид

41

До 35

преди 10 месеца

Естествено че ще хейтим дебелите фуражки. Превантивно могат да действат те, не съда. Да П-Р-Е-Д-О-Т-В-Р-А-Т-Я-В-А-Т. Да си чул за предотвратено престъпление срещу обикновени хора? Милицията стои да пази Тиквата в Банкя

40

Анонимен

преди 10 месеца

Обществото е крайно изморено вече. Сега заслужават да има протести всяка вечер до осъждането на тъмносиния рецидивист от Лозен. Роднитните на миналогодишната пострадала как са се примирили с това, че убиецът си живее на свобода? Това нормално ли е? Това е пълно безумие. !?какво чакахте , тези 2 трупа ли? Който един път е убил не е нормално човешко същество и трябва веднага да бъде съден. Кой спи? КОЙ СПИ? ЗАЩО?Къде сме? Парите така замазаха ценностите, не е истина. Това мазало няма да се оправи

39

Анонимен

преди 10 месеца

Kaто малките деца... искали "постоянен полицай" в селото.. вместо да поискате като мъже оставката на нед ъгавия си кмет!!