7

Както

преди 9 месеца

Разбрахме тези дни, можеш да убиеш човек/дете и да си на свобода, така че пича да диша спокойно не е убил никого а само некви хартийки дръпна, аре пускайте го с подписка или без все тая ми е

6

само да попитам

преди 9 месеца

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ИМЕТО НА БАНКАТА В КОЯТО Е РАБОТИЛ КРАДЛИВИЯ СЛУЖИТЕЛ????списвачите когато правят поръчкови статии когато им е добре платено да очернят някой го показват с най малки подробности всичко показват на показ...но когато е нещо което обществото трябва да знае с истинските му имена "журналистическите медии"услужливо мълчат и после се чудим защо има толкова насилие,корупция,всекидневни убийства това е резултата от този тип илюзорна реалност която ни представят медиите!!!

5

Анонимен

преди 9 месеца

Я кажете колко етнически българи живеещи в украйна са мобилизирани от киевския нацистки режим в украйна, пратени на фронта и убити? Някой нещо по въпроса? В украйна живеят много българи, има населени места населени само с българи. Интересно ми е как нашите русофоби биха се почувствали ако живеят в украйна и ги пратят на фронта. Ще напълнят гащите и след 30 минути ще ги измлати руската артилерия.

4

Уточнение

преди 9 месеца

Всъщност, не ги е свил от клиенти, а от банката, в която е работил. Защото банката е длъжна да възстанови парите на хората. Иначе, тежко и горко и на тази банка.

3

Статистик

преди 9 месеца

Дали не е намесен хазарт?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Набеден е от истинските крадли - жените.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Крадлив нешастник! 100 пръта са му малко ...