11

Ванката

преди 9 месеца

Велики са! Най-яката метъл банда! И винаги ще се намерят пом*ия*ри, които да лаят и да завиждат.

10

Това е една

преди 9 месеца

От най-великите рок-метъл групи!!!!Само лузари те не ги харесват!

9

????????????

преди 9 месеца

След като нищо не помни,защо халюцинациите на "девойката" се взимат под внимание,че не става ясно.И "протести " спретнали някакви индивиди в нейна защита...Какво стана със световния глад, с онкоболните деца, за които събираме непосилни суми,иначе не им дават право на живот и хиляди други ужасии. Защо ни занимавате с поредното надрусано нищожество??????????

8

Музикантче

преди 9 месеца

Добре е да му вземат ръждивия глас .Много ръмжи и иска да го приемем за пеене. В свинарниците можеш да чуеш повече музика , отколкото на концертите му.

7

аожг

преди 9 месеца

Марионетните медини п а р ца л и показват само дирижараните "протести" на "умнокрасивите" стейхоумове,ковиднаваксани, еко талибани, на д ж е н д ъ ри, на блек лайфс метърс,тези на снимката са като от гейпрайда.Що не показаха протестите в цяла Западна Европа против ковидконцлагера,как немски полицаи пребиваха възрастни жени,просто щото носи лика на Меркеле,на който просто пише "защо" или гледат как любимите на умнокрасивите мюсюлмани емигранти блудстват с европ-момичета пред очите на полицаите

6

ожгт

преди 9 месеца

Какво стана с антиглобалистките протести по цял свят?Срещу консуматорските маймуни?

5

ѝюйъэфхп

преди 9 месеца

Лов на "вещици" в 21- рви век, само по голи думи от "жертвата", къде са им доказателствата?Какво са чакали толкова време?Какво стана с невинен до доказване на противното?Пускат на свобода двойни убийци с коли,премазали млади хора,деца,садисти,доказани психопати и общественоопасни ***,а това, че някаква д р и с ла била казала нещо си става проблем и сектата от еко,*** и прочие талибани щурмува...Съд до дупка на тези ***

4

БКП

преди 9 месеца

Рамщайн са наркоманизирани помиари, като всички рок музиканти !!!

3

!!!

преди 9 месеца

Затова тази зараза трябва да бъде пресечена в зародиш в България. На изборите всички трябва масово да гласуват срещу ГЕРБ, ППДБ, ДПС.Да се направи чистка по администрациите. Да се спрат субсидиите на НПО-тата. Да се сложат заграждения пред институциите. Полицаите да стрелят на месо по грантаджиите. Да се изгони американският посланик.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Поредните неолиберални ЛГБТ, климатични активисти, stop oil, BLM, троцкисти с маски срещу ковид. Ш:)

1

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Търси ли са ракията