26

Алекс

преди 9 месеца

Има разлика.Голяма.Задръстванията на Кулата са доказателство за това.

25

В.

преди 9 месеца

Вместо да им правите реклама, препратете информацията на данъчните!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Само но нашето черноморие бетона е по-пресен от рибата...

23

Анонимен

преди 9 месеца

На Голден Бийч такса чадър 7Е за сутринта, 7Е следобяд или 15Е за цял ден.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Друго си е лайфа на 40-45 градуса, сред камъните.

21

@@@

преди 9 месеца

Количествените натрупвания водят до качествени изменения.Доказано какво ще стане и с Тасос и селата на сушата.После корекция на цената, справка Сънито и Банско.

20

faf

преди 9 месеца

Като чуя ресторанти и ми става смешно. Все едно човек ако си купи имот било на Черно море, било на Бяло море, всеки ден ще ходи на ресторант. Сякаш като сте вкъщи всяка вечер сте на ресторант. Смешно е това. И ако има хора, които всеки ден са по ресторанти, то не всеки е така и съответно качеството им не бива да е чак такъв фактор. Щото като имаш имот където и да е си живееш в него и се изхранваш, готвиш си.

19

Анонимен

преди 9 месеца

То добре че *** най-големия умник отиде да купува там западналите селски къщи. Ако беше нещо което си струва западняците отдавна ходят там, да са изкупили имотите. Засега византийците изчакват баламурниците да накупят колкото се може повече и по-стара традиция ще го нажулят на ***, я с данъци я с нещо друго.

18

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен И трябва да учи и гадния гръцки

17

Анонимен

преди 9 месеца

Как ба, да видиш обслужване, уважение, гърчуля е работлив пита ко ши ядем, става сабахлем и ни го приколва. Да видиш единето прясно, евтиния, не е като тука.

16

Анонимен

преди 9 месеца

В евтината Гърция, бензина е вече 2.40 евро.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Не ме кефи климата на юг. Ходил съм 3 пъти, но не е моето нещо. По ми допада регион Андалусия, Испания и по-конкретно Малага. Беломорието е някак си по-семейна/спокойна дестинация докато в Малага е по-живо/романтично струпват се оени и мъже до 40г от Южна Америка, Африка и Европа, които са по клубовете всяка вечер. Целия център ухае на тамян от Катедралата. Тесни, сенчести улици от мрамор и огромно количество галерии, музеи и ресторанти - все предпоставки за много... Мандръсане...

14

Анонимен

преди 9 месеца

Митко Очите искупи бг черноморие и не му стига да пере нарко и в гърция.

13

Бойко към

преди 9 месеца

Братиньо: "Нe, нe, бeшe крaтък рaзгoвoр C тoзи Cтaти нa УНCC (тогавашният рeктoр нa УНCC-б.р.) бeшe пo Щoт' aз му кaзaх, утрe щe дoйдa, щe ти дaм пaритe, нo пaрaлeлнo c тoвa вкaрвaм АДФИ и oт хoтeлa ти в Гърция дoтукa щe дoйдaт пo тoвa Aaaaaa, викaм, cлaдур тaкъв щe мe притиcкaш Aз утрe чe дoйдa, щe рaзбeра и щe ти кaжa Чeтири милиoнa и пoлoвинa cтaнaхa нa 16 милиoнa и пoлoвинa, щoтo трябвa дa му пocтрoимe и хoтeлa E*aх гo"

12

От: Уикипедия

преди 9 месеца

За произхода на днешните гърци от германския историк Якоб Фалмерайер е кратко и обобщено историко-етнографско и теренно проучване на произхода на населението на кралство Гърция от 1835 г., т.е. непосредствено преди възникването на съвременната гръцка държавност Изследването по конюнктурно-политически съображения е прието зле от баварското правителство, чиято управляваща династия е заела гръцкия трон в началото на т.нар. баварократия. Авторът е упрекван в панславизъм и славянофилство едновременно Етнографски Фалмерайер обосновава теорията, че в по-голямата си част населението на онова г

11

bl

преди 9 месеца

"гърция СПИРА да съществува 5 век! днешна гърция е държава на 100тина години " ... второто е абсолютно вярно. Първото, не толкова защото преди Римската Империя Гърция не е съществувала като държава. Имало е там някакви градове-държави, така наречените полиси, които никога не са успели да се обединят политически. Единственото общо нещо донякъде е била културата, която, пусто да остане, е била Българска или поне с огромно Българско влияние.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Разликата е 15 градуса и плаж от пясък на ЧМ, и чакъл, баластра и камъни в Гърция.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Чак пък масово...

8

Анонимен

преди 9 месеца

Не е нужно да си връщаме територии в Северна Гърция били български, те се побългаряват чрез българите изкупуващи имоти там. Аз между имот на Черноморието и морето в Гърция предпочитам на Черноморието и заради цената и заради климата и както казва човека вече и на Тасос има презастрояване и шум. Та минусите по нашето море заради които се купуваха имоти в Северна Гърция вече ги има и там.

7

Чудно

преди 9 месеца

Бедни ми бедни българино.Като свършат имотите в Тасос , отивайте в Турция. Ама там земетресения.