53

Банкеръ

преди 9 месеца

Интересно защо се спестяват родителите на тоя касапин?Да не се окаже син на съдия,прокурор,полицай,кмет и т.н.Работата мирише на тлъсти подкупи.Инак всеки доктор приел пациент в такова състояние вика полицията.Даже при съмнения за побой стандартно се вика и психолог поне в окръжните градове.Тук случая става известен на обществото след месец и то от телевизията и родителите.В Абсурдистан е така и за какво по дяволите съществува такава държава?

52

Случаен минувач

преди 9 месеца

Този случай беше като манна небесна за управляващите.Защо ще се събират по спешност в понеделник? Защото видяха прекрасна възможност с този случай така да преправят Закона за домашното насилие, че в него да вкарат и Истанбулската конвенция, която КС отхвърли. И хората да не протестират. Нито за третия пол, нито за родител 1 и 2.

51

анонимен

преди 9 месеца

Съдът не е читав, но такива са болшинството от народа. Я се замислете колко крият данъци, колко са готови на далавери? В тези последни два случая в коментарите най-много ме дразни нерядкото заклеймяване на к...те, аз също ги смятам за иззззмет, но да твърдя, че виновните са те, а не убийците , меко казано нелепо. Да се уточнят някои какво точно искат - да съдим к...те, а не убиеца, ли що ли, та да не дразнят толкова. Може и да смятат, че като ги затворим и изтрррепем и край с убийствата?!

50

Мария

преди 9 месеца

Защото това не е съд мафия.А Гешев ги защитава с зъби и нокти.Борели се с

49

Факт

преди 9 месеца

Съдът убива и ограбва хората. Те са звено на мафията. Дори експертизата да е била за тежка телесна повреда, съдът е щял за я отхвърли.

48

Издател

преди 9 месеца

А, ако присъстваше в бюлетина, Славов какво щеше да направи? Сигурен съм, че въобще не го чете този бюлетин. Сега за този случай, хора пускаха линка в часовете, та сега се оправдава.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Този вместо да пита вече трябваше да си е подал оставката.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Ами питай някой от колегите си! Ако искаш здравния министър, ако искаш вътрешния, че и социалния.

45

Я

преди 9 месеца

За убийство,друсан със кока и със 200 в насрещното дадоха смешните девет години,от които ще приспаднат пет. По пътя на логиката колко ще му дадат на тоя .

44

Анонимен

преди 9 месеца

Наистина ли е ром. Прилича на българин.

43

До джон

преди 9 месеца

Малко вероятно е за кинти,не че е невъзможно...относно бюлетина.Не че съм запозната,просто си мисля че е по-вероятно е да го правят за статистиката.Спестявават някои случаи,накрая на годината да кажат че по- малко престъпления и т.н..все пак трябва да си оправдаят заплатите.

42

джон

преди 9 месеца

как защо липсва в бюлетината случая Дебора абе министре аз ли да ти кажа платили са кинти и те си си затворили очите е това е България за съжаление,то отдавна се говори че полицията са работници на бг. мафията

41

Анонимен

преди 9 месеца

Демокрацията не е проблема,преди 30 и кусур години когато не беше демокрация(то не беше и социализъм точно) си беше пак така,просто не се чуваше,нямаше протести и биеха яко.....пак си беше наши и ваши.Който е живял преди,няма как да отрече.Сега е същото за обикновените хора.

40

Реалист

преди 9 месеца

До Обективно Законите се приемат в парламента а не в МВР ! Не ти е виновно МВР , а КОЙ приема законите ,какви политици ,кой партии и каква е политическата система у нас ? Пан разуме ???

39

Анонимен

преди 9 месеца

До Обективно ЗАЩОТО СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ ,ЗАЩОТО ЖИВЕЕМ В ДЕМОКРАЦИЯ ,ЗАЩОТО ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА Е ДЕМОКРАЦИЯ ,ЗАЩОТО ОТ 30 И КУСУР ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ, СА ПРИЕМАНИ ТАКИВА ЗАКОНИ ОТ ДЕМОКРАТИТЕ . ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА ИЗЛЕЗЕ НАЙ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА ,ПРОШНУРОВНА ,ПОДПЕЧАТАНА ОТ САТАНАТА И НАПЕЧАТАНА В АДА. КАКВОТО И ДА КРЯКАТЕ , ПУСТОСВАТЕ ,ШИКАЛКАВИТЕ ,ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА . ЛИЦЕМЕРИ Е ,ЛЪЖИ , КОРУПЦИЯ И МАЛКО ИЛИ ПОВЕЧЕ ПРИВКУС НА ФАШИЗЪМ . дУ...П . Е ДА ВИ Е ЯКО !

38

Анонимен

преди 9 месеца

Дали редовите полицаи,не са натиснати от накои хорица по върховете,а?33г си миете ръцете правосъдие и МВР.Нешо вече сте жалки и смешни.Тояя цурк сме го гледали,цитат на Баце"Ние ги хващаме,те ги пускат".Чадър,на чадър р,над чадър и все така.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Абсолютно вярно е ,че са нужни реформи,истински.Когато мафията(държавата) изисква куп неща от населението живеещо тук,е редно да има обратна,защита и т.н.Доста съмнително е разбира се, че ще накарат еничарите ( милиционери,прокурори,съдии,и всички държавни служители) да свършат това за което ние робите им плащаме.Единственото сигурно е че ще им увеличават заплатите ..и така до безкрай.

36

Обективно

преди 9 месеца

Защото в МВР отдавна е така. Укрива се и се неглижира подобно на случая Семерджиев, защото Георги съвсем Не е върхът на пирамидата.

35

Хемус

преди 9 месеца

Защото май са замесени ченгета и го отнесе онзи ***! Наистина ли вярвате, че този "интелектуалец" има акъл и не го мързи да тръгне да реже момичето!? Просто си измиха ръцете с него

34

Базар изток

преди 9 месеца

Сега на втория протест му искане оставката, за да разбере, че е пълен некадърник и профан, изтупан в скъп костюм и налят с празни думи Това да си от Зарата и да хленчиш, неосведомен си е за шамари зад врата.