79

Анонимен

преди 9 месеца

Много гъркомани има в България, принизяват родината, хвалят гръцката *** пълна с *** северно африканци пишещи се за наследници на древните елини.

78

Аврам

преди 9 месеца

Те и брадчедите сваляха български знамена по време на т.н. Възродителен,сега свалят български Правителства!

77

Анонимен

преди 9 месеца

до 77 Много ги хвалиш гърците, ти да не си от тия с гръцко потекло, къде ги има в някои градове по Черно море.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Когато гърците строили Филипоуполи Созополи,Айтос,Месимвриа,Одисос,Севаступоли и колко още други градове на българите им трябвало поне 10 века още за да стигнат от степите в бълканския полуостров

75

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

До ЯМБОЛИЯ Ти си от Ямбол,колкото аз съм от Париж. Ямболии са патриоти,ти не си от тях.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Ние вече сме в ЕС, който е подобие на САЩ и Австралийският съюз. Чудно дали ако американец от щата Джорджия отиде в Южна Каролина и свали знамето на щата и сложи на негово място това на Джорджия ще го съдят сурово или ще го порицаят и ще го накарат да каже - "извинявайте мили другарчета от Ю Каролина аз повече няма да правя така" :)

73

ЯМБОЛИЯ

преди 9 месеца

Този луд българин е за поне 20 години затвор. Няма начин да не е фашист от ,,Възраждане,,. Срамота.

72

До 55

преди 9 месеца

Режат го в РСМ и направо на скара.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Пак като не е закачил руското знаме, както правят съпартийците му...

70

Обективен

преди 9 месеца

Земи наши, наши, колко да са наши? 5 години от 1913 до 1918 и още три през ВСВ от 1941 до 1944. Ще прозвучи еретично, но ние българите сме се развъдили и сме заели големи етнически територии ИМЕННО през османското владичество. Тогава сме имали най-голяма територия заселена с българи. Не поход на Симеон до Дуръс или поход на Крум до Карпатите. Не сме били кадърни да удържим всичко. За Междусъюзническата война са виновни всички наши - от цар, до пъдар, всички са искали война. Няма как срещу всички

69

Анонимен

преди 9 месеца

Наистина евтин опит за разваляне на добрите ни отношения с Гърция. Кой има сметка?

68

От пп-дб

преди 9 месеца

Пак ПеткоФ не си е пил хапчетата!

67

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Септември 1918 година,в двудневна битка край Дойран,генерал Вазов,командващ българските войски на този фронт,разбива атакуващите обединени английски,гръцки и френски дивизии в численост 70 хиляди войника и офицера. Загубите са огромни -50 хиляди срещу само 500 български войника. Така пред българската войска до Солун,няма никакви противници и г-л Вазов предлага на царя да превземе Солун и Кавала,но е спрян от двореца,поради...стратегически съобръжения Така че,хайде,от нас да мине.

66

анонимен

преди 9 месеца

Руско-украинска ситуация в българо-гръцки вариант. Нещо не са много хората които смятат тази проява за нещо редно. Обаче за ставащото малко по на изток мнението им е корено различно. Какво да се прави - двойни стандарти насякъде.

65

Досещащ се

преди 9 месеца

Евтин опита за разваляне на съседските отношения със Гърция,в опит да се завърнат поне малко българи по бреговете на калната дупка.Хората които нямат никакво намерение да стъпват на черноморието,отдавна са си купили малки стари къщички по гръцкото море.По-заможните са си вдигнали дори цели комплекси.Та с две думи,и бедни и богати са на едно мнение.Никога пак на черното море.А вие ако искате,развейте и съветското знаме утре на слънчака.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Луди хора! Жертва на пещерния национализъм на Възраждане. Тази партия трябва да се забрани, защото напълни главите на хората с глупости. Извинявам се на гърците. Дано приемат случката като такава, каквато е - действие на побъркан.

63

АнонимеН

преди 9 месеца

СПРОРЕД САН СТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР МНОГО ЗЕМИ СА БИЛИ БЪЛГАРСКИ АМА БЕРЛИНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР ГИ Е ДАЛ НА ДРУГИ !ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! НЕ Е ПРАВ И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ!

62

Анонимен

преди 9 месеца

Въпросният "кавалджия" не е чел "Бай ***", където е портретиран мотамо. По-точно изобщо не е чел книги.

61

То така ако ставаше

преди 9 месеца

Град Москва е строен от Българи за българи.Поне така е писало във най-старата им християнска църква когато са я реставрирали,и е паднал от куполът парче хоросан.По това време Рьорихите/германци? все още не са били създали Московското княжевство,и там е имало единствено българи.Руснака/от Кремъл/ като чуе България,и насочва катюшите към Дунав.Още ги тресе голям страх от българите да не решат да си вземат държавата,Много ни мразят,и много са ни клали.

60

Анонимен

преди 9 месеца

Да не е бил костадинов 🤣🤣😜