95

Анонимен

преди 9 месеца

Ние ще отровим обществата и съзнанието им...е медиите ще помагат,актьори и долни писатели сценаристи и режисьори също ще заплащаме високо...докато сами се избият.

94

Анонимен

преди 9 месеца

В Сърбия се вдигнаха на протест за насилието и агресията по екраните на техните телевизии.Тук раята спи и сънува кървави сънища.

93

Шопендар

преди 9 месеца

От години върви по медиите промиване на ,мозъци,телевизията се е превърнала в популяризатор на бозите на холивуд в които най лесното нещо е да убиеш,да ограбиш,да пребиеш.случва се да седя на маса с млади хора между 18-35години,и тези простотии са основна тема в разговорите им.

92

Отговор

преди 9 месеца

До Анонимен 91 Задушил я с целувки.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Най после един с присъда до живот.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Как непредумишлено задушаваш някого, много ми е интересно?

89

Анонимен

преди 9 месеца

Министъра на правосъдието още ли не е подал оставка? Във всяка нормална държава след толкова фрапантни случай един след друг отдавна щеше да е сменен.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Госпожо Габриел отворете си очите и ушите за ставащото в България!

87

Анонимен

преди 9 месеца

Не ме интересува името на у биеца, ИНТЕРЕСУВАТ МЕ ИМЕНАТА НА СЪДЕБНИЯ ЛЕКАР, ПРОКУРОРА И СЪДИЯТА, КОЙ ЩЕ ГИ КАЖЕ?

86

Анонимен

преди 9 месеца

Стига сте протестирали срещу независимите прокурори и съдии, че са много чувствителни на натиск от улицата

85

Анонимен

преди 9 месеца

Най- големият проблем на БГ е правосъдната система! От край време тя е свърталище на наследствени комунисти- престъпници, които са си създали закони за недосегаемост! Не знам как ще стане, но Арда е крайно време да разбере, че там е заровено кучето и първото нещо е тази мафиотска структураояла се с власт по някакъв начин да бъде променена.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Пускайте го вече момчета и да си кара работата. Не е виновен то е ясно. В България никой не е виновен за нищо.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Вероятно са му трябвали пари за милиционери, прокурори и съдии, които да го у Еви ят за предходни убийства! Това наше правосъдие направо вони и е крайно време да бъде разформировано до основи, повечето от членовете му са директно за затвора!!!

82

Анонимен

преди 9 месеца

Съдията или прокурора или двамата да ги

81

Soso

преди 9 месеца

Иван Гешев напуска.. цяла България проблеми убийство и насилник увеличава

80

Анонимен

преди 9 месеца

Мутрочалгата и корупцията ни докараха до това положение-всеки бандит да се чувства безнаказан,дори когато е извършил убийство.

79

Тоя, като нищо...

преди 9 месеца

...ще убие непредумишлено стотина пъти, преди българският съд да го вкара ефективно в затвора.....Смъртта на тези двама души е пряка последица от факта, че цяла година след първото, доказано убийство, убиецът се е разхождал на свобода в очакване на евентуална пробация. Доскучало му е и пак е убил, скуката е адски досадно нещо....Жалко, че не е гръмнал оня, който го е погледнал умилено в съдебна зала и го е пуснал да се вее по света....Така щеше да е по-справедливо, мисля!

78

мд

преди 9 месеца

Ми кво да прави човека, след като е видял каква пародия и смешници са прокурорите и съдиите при първото убийство, решил да коли и беси той, все пак има нужда и от пари

77

Нищо чудно

преди 9 месеца

Мисленето на повечето българи е на чужд гръб и 100 тояги са малко. Такова е мисленето и на прокуратурата и на съдиите, не са подкупите единствения фактор. Нула емпатия към жертвите или към обществото, затова ги пускат след смешни обвинения.

76

До Анонимен 75

преди 9 месеца

Не бе, писали са го като малко по-груба любовна ласка, но по взаимно желание. Потърси в мрежата и ще видиш как се е отървал тогава. Сигурно е имал пари за ловък адвокат, а каква е истината, един Бог знае.