217

Анонимен

преди 9 месеца

Добре,че в България няма много като този"хан Аспарух", който се подиграва с това име!

216

До Хан Аспарух

преди 9 месеца

Патриотизъм идва от патрио - бащино. Патриотизъм е любов към рода и твоите корени, не е омраза и не ти пречи да с е развиваш. Едно дърво със здрави корени расте голямо и здраво. Без корени си като л.айняна хартийка на вятър. Криворазбрано е , че патриотизъм е омраза към всичко чуждо. За развитието не ни пречи патриотизма, а криворазбраната цивилизация.

215

Хан Аспарух

преди 9 месеца

Патриотизмът е убежището на подчовеците, страхуващи се от променящия се свят. Бидейки изцяло лишена от разум, чест и ценностна система, тази зловонна биомаса от родолюбци, лесно може да бъде овладяна и използвана за разклащане и забавяне на процесите по промяна. Патриотизмът следва да бъде криминализиран, в държави като нашата, където той няма дори теоретична база.

214

до 215-ти Интересно

преди 9 месеца

украинския тогава дали се е появил, когато поляците са учили български? :D

213

Анонимен

преди 9 месеца

РУСКИЯТ ЕЗИК СЕ Е ПОЯВИЛ,КОГАТО МОНГОЛИТЕ СЕ ОПИТВАЛИ ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ!

212

Анонимен

преди 9 месеца

Ти пък кой си, нпоарталианец

211

Striker

преди 9 месеца

Да питат *** Крадев и Изхождане защо се появиха батките със стероидните мускули и атрофирали мозъци, и п.шки. Ботев, Левски, Вазов - ако бяха живи щяха да ошамарят Късопиш.ин и подобните за гъзолизничеството към страната на П у т л е р - винаги е била против България, винаги против обединението ни и прогреса ни.

210

Тон

преди 9 месеца

Вече съм против ЕС ,защото обръщат лъжата в истина, налагат своя морал култура и фалшива ценностна система.! България има свойте хилядолетна ценностна система, традиции,култура и доходност това което ни е запазило,и не се лъжете глобализма няма бъдеще той убива суверинитета на държавите,и истинското му име е тоталитаризъм, пример настоящето правителство Денков и презиране, оклеветяване ,забраняваме на всички които не ги следват! Да посрещнем новото БКП!

209

Тон

преди 9 месеца

Когато децата, не се възпитават в род ,националност ,традиции,родолюбие,духовност ,държава в бъдеще няма тя изчезва!

208

Ангелина

преди 9 месеца

То няма най- елементарно възпитание на поведение и човечност....За "патриотичното възпитание" се изисква ,освен "възпитание" на тези граждански качества и самият индивид да притежава високи нравствено- етични качества!

207

Анонимен

преди 9 месеца

Патриотичните възпитание трябва да върви заедно с домашното такова и моралните норми, залегнали от векове в нашата религия, които да пренесем в съвремието ни, в училището, още от началното му начало. Родители и учители да дават личен пример, което е много важно, за възпитанието на подрастващите.

206

Патриотизмът

преди 9 месеца

Е убежище за балъците и иz ружденците

205

У носо

преди 9 месеца

Белата колумбийска лястовица

204

За батките

преди 9 месеца

С патриотарски татуси или руския герб флаг за тях не се отнася нали дърт комунярски унтер менш?!Те са от добрите батки.

203

Анонимен

преди 9 месеца

За патриотично възпитание вече ще се учи "Бай Ганио"."Под игото" ще се учи за успешен бизнес в държавата,с рекет,експлоатация,трудово и обществено безправие на работниците."Ветрената мелница" на Елин Пелин е разказ за екология и зелени политики в капитализма от началото на 20 век, преди индустриализацията и енергията от въглищата на социализма."Бялата лястовица" ще бъде анализирана като алтернативна и хомеопатична медицина в капитализма от началото на 20 век, преди социалистическата фармахимия.

202

Епистоларен

преди 9 месеца

Никога през живота си не съм стъпвал в български театър. Унизително ми би било. Никога не съм бил в българска опера. Не съм чел Вазов, безинтересен ми е. Но съм слушал опера в ЛаСкала, бил съм на представления на бродуей, чел съм Чосър. Този екзистенциално неопределен семпъл човечец за какво говори изобщо?

201

Анонимен

преди 9 месеца

Копейкин реве за власт, защото скоро ще загуби имота. Колкото хора го съдят, ще плаща доживотни "репарации".

200

Анонимен

преди 9 месеца

До 142 Под нормалност копейката разбира рашизъм. Не е виновен той - акълът му толкоз.

199

Христо Христов

преди 9 месеца

Докато сме в ЕС, патриотизъм няма да има.

198

До Цоне199

преди 9 месеца

Цоне е батка от село с външна тоалетна и става рано да нахрани животните, Но има бмв и е супер тарикат и най вероятно има портрет на Левски в хола