297

преди 10 месеца

русоробите ДГД

296

34 г.

преди 10 месеца

*** само рушат, подаряват, разпродават, Концесионират, пребоядисват и го рекламират за "новопостроено". Една улица не могат да измият като хората. Едно кресливо малцинство, което освен да руши друго не може. Колко държави дръпнаха напред, изплатиха си заемите, построиха болници и училища, а тея с една Топлофикация не знаят какво да правят, и доят хората с измислени "формули" и предприятия във фалит. А истината е, 34 г. ни управляват тотални НЕКАДЪРНИЦИ, които само РУШАТ и КРЕЩЯТ

295

Анонимен

преди 10 месеца

Не пипайте паметника на освободителя, гръм да ви удари.

294

Анонимен

преди 10 месеца

Ти вече имаш ли човек за конкурса?

293

Българин

преди 10 месеца

Не мога да разбера политиците,които управляват България. Защо Киро ,Радев,Бойко и Христо не премахнат паметника на руските убийци,хвърлили стотици хиляди бомби от корабите си срещу Варна,Бургас и Поморие и още населени места през Първата Световна война,избили хиляди българи! Единственното ми обяснение е,че тези политици са зависими или купени от Русия! Само че те не разбират ли че по този начин наказват България? Българите пак страдаме,Русия два пъти ни е обявявала вероломно война!

292

Анонимен

преди 10 месеца

Естествено е,че ще бутнат мавзолея.Само в Северна Корея и Русия останаха луди да се кланят на някакъв сто годишен труп на рептил.

291

Анонимен

преди 10 месеца

Руските олигарси милеят и плачат от съпричастност към средностатистическия българин

290

марги - християнка

преди 10 месеца

Невежествените и профански мнения, паметника да се "премести", издават простотията на нашия умнокрасивитет! Нямайки грам понятие от архитектура, не подозират че е проектиран точно за това място и пространство. Могат само да рушат и да гонят призраците на "комунизма", "съветизма" с пяна на уста. Утре ще бутнат и Св.Ал. Невски и Царя Освободителя. Ще гледаме ли как лудите ще се налудуват?

289

don diez

преди 10 месеца

А бе Ф Ънсъкова, защо махате здравите тротоарни плочки в центъра на София и поставяте пак от тези, които те мокрят след дъжд като стъпиш върху тях? Още не е завършена ненужната подмяна и вече се вижда калпавото изпълнение.......... А какво ви пречи паметника свързан с историята ни? А кой ще спечели "конкурса" ?

288

Анонимен

преди 10 месеца

ОТ 2013 Г ДО 2019Г СА ПОСТРОЕНИ 100 ДЕТСКИ ГРАДИНИ- С ГУГЪЛ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАМЕРИТЕ ПОИМЕННО- ТАМ КЪДЕТО ПИШЕ ФИЛИАЛ Е С ЦЕЛ СПЕСТЯВАНЕ НА :ДИРЕКТОРИ, ЗАМ ДИРЕКТОРИ, МУЗИКАЛНИ, ПЕДАГОЗИ, ПСИХОЛОЗИ, ЗТС, ПАЗАЧИ, КУХНЯ,....

287

Измет

преди 10 месеца

Бутнаха мавзолея за да направят ..паркинг..Колко умни са съвременните демократи а можеше да е печатница за пари! Абе важното е да се руши и да се правят Гей_паради! За толкова им стига акъла! Основни цели и приоритети на ЕвроПенделДемократите - да изперем Боко, да поканим Наркомана, да гласуваме да дадем оръжие на Наркомана, да дадем милиарди на Наркомана, да сменим националният празним. Егати приоритетите!

286

Анонимен

преди 10 месеца

Когато са го правили този паметник е трябвало да го направят на съюзниците победители във войната, а не само на руснаците! Трябваше да има отстрани и стели със славното бомбардиране на София и други градове и прочие подвизи! Да ги видим сега щяха ли да го махнат. Но тъпите руснаци само те се изтипосали на 50 метра паметник!

285

Анонимен

преди 10 месеца

Чупете, рушете. Още има какво от 45-те години стига. А от новото време: 34 години нищо.

284

Анонимен

преди 10 месеца

проста герберска даскалица е Фандъкова, безхарактерна овца!

283

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Би било прекрасно на мястото на нелепостта да се инсталират мемориали на колегите, професорите Александър Цанков, д.и.н., и Богдан Филов, д.и.н. Още от сега знам кои биха изревали на умряло и вили ка'о да са бесни вуци на месечина :).

282

Анонимен

преди 10 месеца

Фандъкова нали вече няма да е кметица, к'во се обажда?!Кой я пита тая учительница русского язiъка?!Първо - да се махне тоя грозен паметник оттам, да се разчисти пространството, пък после да мислят за конкурси-монкурси!На пространството дето беше мавзолея на пияницата Георги Димитров какво има?!Нищо! Ако трябваше да чакаме конкурси и планове за мавзолея, досега още щеше да се кипри там!!!

281

Истината

преди 10 месеца

Този паметник е на България,не е на София!

280

Анонимен

преди 10 месеца

Какво е това ***???Много сте зле.........журналистите.............................как ви дават дипломи, не знам!!!

279

Анонимен

преди 10 месеца

Аз умен даскал, умна даскалица и зелен кон не съм виждал!!

278

Анонимен

преди 10 месеца

Фандъкова е една проста даскалица, герберка..............нищо хубаво не може да се очаква от нея!!