85

ГОСТ

преди 9 месеца

Упадъка на България продължава и нищо не може да го спре, навсякъде само негативни новини понякога и умишлено раздувани до безкрай. Жените харесват такъв тип мъже , силни физически с мъжко излъчване и увереност. Сигурен съм че почти всяка млада жена ще предпочете такъв, пред някой по спокоен, с по малко самочувствие и по неуверен. Такава е женската природа заложена генетично. Тези мъже естествено са по агресивни и брутални имат чувство за собственост и изискват подчинение от всички по слаби.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Възможно ли е веднъж да обвиниш някого за телесна повреда, после за закана за убийство, но да не го обвиниш в опит за убийство? Каква е тази прокуратура?!

83

една

преди 9 месеца

До всяка трета пиккличка се ... за пари. Въпрос - с кого? Надали с 13 - 14 годишни на нейната възраст, а с такива с десет, че и доста повече години. Значи последните невинни душици, това ли ни внушавате? По какви закони ще ги оправдаете и ще натикате пиккличите в затворили да чууукат камъни? После ама жените мразели мъжете?

82

,spas

преди 9 месеца

Дано поне веднъж държавата се намеси и това нищожество да си получи заслуженото! Да го буди всяка сутрин надзирателя в шест и да разменят десет цигари за едно кафе на вишката в пандела!

81

Анонимен

преди 9 месеца

този ще го убият в затвора, за да не изпее, че е сутеньор и е част от престъпна група, която се занимава със склоняване към проституция и трафик на жени. тази група отявлено се ползвува с чадър от властта и полицията. това няма да се разследва, за да не останат попарени всички, които вярваха, че става дума за "домашно насилие", и защото изповядващите *** идеологии не се касаят от престъпни групировни и трафик на жени. те предпочитат да вярват, че всички мъже са зли и малтретират жените.

80

баба мара

преди 9 месеца

тои имал семеиство не го чуваме да се обажда маика баща жена тази жена сегакакво ще става с нея тя посмъртно не може да го напусне ами това дете в каквиусловия ще расте и ще се възпитава колко народ гори заради това че не е внимавалче са се провалили като родители

79

Анонимен

преди 9 месеца

До Да допълня... - Дано му ги нагласят, че нещо наглАсянето трудно върви у нас. На Милен убиецът половината присъда вкъщи си изкара, сега ще се окаже, че се е поправил, та и преждевременно ще го пуснат. А Милен го няма, деца без баща, жена без мъж, не знам майка и баща живи има ли, ако да, ще им се иска да не са.

78

Да допълня...

преди 9 месеца

Няма съмнение че на хирурга Георги му гласят 10 годинки. И така трябва.

77

Йо

преди 9 месеца

Не сте прави. Това, че сега се е чуло по медиите не означава, че родителите са плели терлици през това време. Просто хората не са искали да се вдига такъв шум, за да опазят травмираното момиче от погледите и са очаквали полицията и съда да свършат нещо!

76

До Защото

преди 9 месеца

За момичето разбираемо, шок, страх, ужас, ами майка и и баща и какво са чакали? Някой друг да свърши работата. Не са могли да идат до полицията ли и да се разшумят?

75

Аз

преди 9 месеца

На тоя така ми е кеф, че му се стъжни живота! Всеки рано или късно си получава заслуженото! А ония двамата, които го подкрепяха математика от БАН и онзи от мините в Раднево са уволнени за одобрението на деянието! Само така!

74

Анонимен

преди 9 месеца

Освен съдбата на престъпника-садист Георги живо ме интересува какво ще се случи с участвалите в прикриването на престъплението - прокурор, съдебен лекар, съдийски състав, шеф на МВР Стара Загора? Ако обичат журналистите да се постараят повече!

73

Анонимен

преди 9 месеца

До Сата НАТО Лекарят е съдебен лекар, а те в града са 2-3.

72

Асан

преди 9 месеца

Така така, на..***...йте му го здраво да не може да мърда.

71

akudф

преди 9 месеца

съдебната система както и в някой други държавни сфери предимно работят комплексирани хора които на база длъжността която изпълняват се избиват комплексите и много скоро ще има много много трагични инциденти.......

70

Докога?

преди 9 месеца

Приятел му вика, добро момче бил. Ама тоз нормален ли е, кое добро момче кълца плътта на жените? Може преди това дрога да е взел, да му се е изпържил мозъка, те такива с изпържени от дрога мозъци и още по-ужасни неща прават.

69

Защото

преди 9 месеца

До 69. Като имаш дъщеря и ако й се случи подобно нещо, ще разбереш! Страх, ужас, шок ... чувал ли си ги тези думи???...

68

Анонимен

преди 9 месеца

До Алооо. Е не е опит за убийство както и да се въртите. Виж може да включат нещо като садизъм или друго подобно обаче май няма такава точка...сега имаме "интимни отношения" които не знам какво ще дадат.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Ай до утря да станат 8 (словом осим). А тая защо си е мълчала не се разбра ?

66

Алооо

преди 9 месеца

Това е опит за убийство. Той и социалните мрежи пишеше, че я е заплашвал със смърт. Само доживотна на такъв садист и за такива като него, които не ценят здравето и живота на другите хора!