73

Анонимен

преди 9 месеца

*** безкрайните глупости. От оредните прогнози за 40 градуса, нито една не се оказа вярна. Даже бяха далеч от истината. Само долнопробна пропганда правите. Гнусно е!

72

Анонимен

преди 9 месеца

А в БГ става като в кравария в долината на Смъртта. +56 на сянка, а зимата ще е като станция Восток в Антарктида -90 на тъмно.

71

Анонимен

преди 9 месеца

""Какво ни интересува Румъния". Целият свят вече е свързан, кестен. Икономическите последици от Ковид не ти ли го набиха в празната кратуна." - НЕ. Дори напротив. Реализирахме огромни печалби и се наявахме локдауните да продължат поне още 30 години, ама де тоз късмет :)

70

Анонимен

преди 9 месеца

До Сенеката - "...преди двайсет години с четири пръскания всичко ставаше днес и с десет нищо не можеш да произведеш на открито всичко се маносва..." - Става си то, става си, ситга да си пази семената всяка година, а не да копуваш от "новите".

69

Анонимен

преди 9 месеца

"Последните 200г - бълва се какво ли не в природата , секат се гори поголовно , населението за последните 100г се увеличи 8 пъти . И кво - според твоя телевизор - това е без никакви псоледствия ?" - Последстията са само в *** ви артуни. Прадядо е имал познат, гледал маслини и камили в "свободна България" преди около 100-110 години.

68

Анонимен

преди 9 месеца

До иван 64 - Живея в скандинавието (и съм обикалял повечето големи градове в Швеция и Дания) от 15 години и нека ти кажа - същото си е "лятото". Ако не слуша 20 годишните екоактивистчета, няма и да разреш, че тряло ад има промени.

67

опетков

преди 9 месеца

До иван Все по-студено ще става там, особено когато Гълфстрийма изчезне.

66

Тенгри кан

преди 9 месеца

Гръчолята ша станат бедуини с едни камили, тики-така, ние ша станем гърчоля, то вече сме станали де, с тва християнство, а след време и ние ша станем бедуини кат берберите в Сахара. Сахара ша дой да си ни прибере. Горнотракийската нзиина ще се превърне в пустиня, а Филибелата един необитаем град, засипан с пустинен пясък. Пловдив - древен и вечен? Древен, да, но вечен - йокму;))))

65

Анонимен

преди 9 месеца

Идеално,значи зима няма да има вече.....

64

Анонимен

преди 9 месеца

За Румъния е ясно, в БГ ко ше става? Маймуни, банани, бамбук......

63

Грък

преди 9 месеца

А ДПС ИСКА ДА СЕЧЕ ОЩЕ ДЪРВА !

62

Анонимен

преди 9 месеца

След 10 години и ние ще почнем да отглеждаме портокали и маслини. А Гърция ще се превърне в бананова република :)

61

Анонимен

преди 9 месеца

До Професор Га-*** БОЦАЙ БАТЕ ВРЕМЕ Е ЗА БУСТАР!

60

Професор Га-неф

преди 9 месеца

О , да - ваксините също са жендъристки , укр-нацистки , сат-анин-ски творения . Според статистиките на Маскофския научен институт по всичкология - за последните 100г от ваксини са умрели повече хора от колкото от болести . Ваксините са измислени от западните жендъри - за да ну изт-репят и да ни изкопат богатствата .

59

иван

преди 9 месеца

До АнонименБях преди седмица 14 дни в Швеция Дания и Норвегия. Хората не помнят по хладно лято от таз годишното.

58

Анонимен

преди 9 месеца

До Професор Га-*** Знам със сигурност че си "ваксиниран" и с поне два "бустера".

57

Професор Га-неф

преди 9 месеца

както казах - климатичните промени са жендъристки , укро-нацистки , западни лъжи . Има глобално замръзване . Навън в момента се сипе сняг . Включих си радиатора че ми е студено .

56

Анонимен

преди 9 месеца

До Кравар - до 57 Я провеурие какво е слънчев максимум и кога е

55

Кравар - до 57

преди 9 месеца

защо трябва да се отрича очевидното ? Последните 200г - бълва се какво ли не в природата , секат се гори поголовно , населението за последните 100г се увеличи 8 пъти . И кво - според твоя телевизор - това е без никакви псоледствия ?Аз поне гледам няколко телевизора , докато твоя говори само на руски .

54

Анонимен

преди 9 месеца

До Професор Га-*** Незапомнено топло лято, нали? От телевизора ти го казаха? Нищо че почна чак през юли. Нищо че нощем е под 20 градуса. Важното е какво ти казват от телевизора, то е светата истина и наука и друга истина да не виждаш, освен каквото Великите Медии са ти набили в празната крратуна