17

Анонимен

преди 10 месеца

Факт: Комуната след 1944г ограби земите в България на нашите деди, въведе колхозите - ТКЗС....вкара в концлагерите колаците - селяните които не искаха да си дадат земята доброволно в ТКЗС ... и сега *** станали АРЕНДАТОРИ владеят и разпродават българската земя!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Бог не е покана за чай с дребни сладки, не прищявка. Бог е нужда. "ЧОвекът е краткотраен, пониква като цвете и се покосява" - се казва в Библията. Острото усещане за смъртност, единствено то лекува омразата. За да преодолее човек своето невнимание към Бога, му трябва някакъв шок. В началото на всяка метафизика е болката. С нея настъпва и смирението. Знаете ли, съвършената красота е тихо занимание "Страхът от Бога е в началото на познанието" Затова няма мъдрост, натрупана през нахалство и самомне

15

Анонимен

преди 10 месеца

Вие на това в България демокрация ли му викате? Аз го наричам диктатура на клеветата, след диктатурата на комунизма. Да вярваш в Бог и да управляваш религиозна практика са две различни неща. Едното е да си фин, с опростена и ясна душа, другото е по принципите да си напазаруваш от църквата два-три килограма святост. Ние не вярваме в Бога, ние броим автомобилите на свещениците и считаме, че църквата е архаична. Мислим, че църквата трябва да ни се моли, да ни прелъстява, а ние да благотворяваме!

14

Анонимен

преди 10 месеца

За България най-характерна черта е омразата. Тя е толкова впита в същността ни, че чак материята потреперва. Толкова много е споделена, открита и скрита, че заплашва да унищожи всеки кълн на благороден интелект: той ще бъде разпнат от сектата на некъдърността. "Много добри дела ви показах от Отца, за което от тези дела искате да ме убиете с камъни?" - пита Исус! "Защото се правиш на Бог" - отговарят юдеите.

13

Анонимен

преди 10 месеца

МУКАРЧО, БРАТКО, РОМЧЕТО НЕ ЖИВЕЕ В ЛАГЕР И ПАЛАТКА. ДЕЛИ МАЗЕ С ДРУГИ ДВЕ СЕМЕЙСТВА КАТУНАРИ, ГРЕЕ СИ КЮМБЕ (РОМСКА ЛЮБОВ) И ЦЯЛА ЗИМА РИЕ СНЯГ КАТО КЪРТ, ДОКАТО ЖЕНА МУ Я РИЯТ В КИЛЕРА НА ПАРЛАМЕНТА ПРИ БУРКАНЧЕТО С ДОМАТИТО И В ЗАДНИЯ ДВОР АЛБАНЦИ И БОСНЕНСКИ МАЙСТОРИ.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Тия горе на снимката не знаят колко е 1+1, а ми седнали в ресторанта да учат учителките да броят, след едно шише ракия, колко кебапчета са изяли? - 20 или 30?

11

Анонимен

преди 10 месеца

До кога ще държите Кастрева на поста и?Скоро вместо козметика ще иска да и подаряваме памперси.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Г-да Директори, започнете да карате даскалите да пишат двойки на незнаещите ученици и чак тогава образованието ще се оправи! Който не иска да учи....на автомийката, на строежа, на полето, във фермата, там търсят винаги кадри.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Тез никога няма да разберат че те са работниците в системата а не клиента . Клиента не се интересува от тяхната информация защото не му трябва в живота . Детския мозък е като гъба . Той усвоява бързо това което му трябва и отхвърля косинус и надуване на литературни балони . Децата са нормалите а не тия дърти търмъци . Тия пречат със спам . Най обикновени търмъци .

8

Анонимен

преди 10 месеца

До даскалче 6 - Това беше част от друг план, който се секна покрай протеситет, дето докараха ИТН и ПП на власт. Но ако герб си върне позциите .. малииии.

7

666

преди 10 месеца

Как да проверяват качеството на образованието,като нямат представа , какво е да преподаваш!Всички тези ,, инспектори,, са некадърници, които не са успели да се реализират никъде другаде.НИО и РИО трябва да бъдат закрити веднага.

6

даскалче

преди 10 месеца

Когато Диян Стаматов беше зам.министър се хвалеше колко хубаво нещо било инспектората, защото реално беше бухалка на ГЕРБ и обслужваше техните интереси. Сега ги е страх,че бухалката може да заиграе и на техния гръб и изведнъж инспектората стана проблемен. Защо не се притесняваше за стандарт и критерии, когато гонехте директорите, които не членуват в ГЕРБ? Или когато назначихте в рамките на един месец 200 гербаджии за директори с измислен конкурс?

5

Анонимен

преди 10 месеца

Каквото и да се прави оттук насетне средното и висшето образование ще са на доизживяване.Не може да се произвеждат неграмотници и некадърници оттам и да се запази системата.Абсурд.

4

Пффф

преди 10 месеца

Това въобще не ме вълнува някакви хора събрали се някъде какво желаят.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Диян Стаматов е герберски прислужник и общински съветник в СОС. Редно е да бъде уволнен, защото е напълно политизиран индивид в образованието.

2

Ха ха

преди 10 месеца

Безсмислена институция. Намират работа на нереализирани връзкари. Поредните ***, които се правят на велики и много знаещи докато проверяват. Ако са качествени учители да са в училище.

1

наблюдател

преди 10 месеца

Смислено. Настоявайте. Всички паразитни структури трябва да се ликвидират, а те не са малко. Като приключите с инспекторатите, подкарайте и безсмислените синдикати.