45

Анонимен

преди 1 година

американски фашисти преговарят с украински фашисти

44

aZ-ът

преди 1 година

Зеленото жужи не вдяна ли, че Запада няма да му води войните. Просто е.

43

сиромах

преди 1 година

Много ми е интересно,защо не преговаряха с Русия относно гаранциите за сигурност?Защото планът не е да се осигури сигурност на Русия,а да се разбие страната с помощта на украинците!Затова Путин трябва да използува всичко за да осигури сигурност за руския народ!

42

Анонимен

преди 1 година

Време е да зарежем смрадливия петрол и да си караме автомобилите с вода по технологията на световният български гений Илия Вълков ЮЛ БРАУН

41

Анонимен

преди 1 година

Намериха си нова работа световните дипломати.20 години сега ще се разхождат из света да нищят Украинския проблем.

40

следвамехронологията

преди 1 година

През зимата обешаваха на Зе-клоуна Абрамси, но казваха, че не могат да му ги дадат през март-април, защото имало разпутица. Лятото не му ги дадоха и обещават да му ги дадат през септември-октомври, когато отново ще настъпи разпутица. Разпутицата е като храстите и тръните през лятото- дежурно оправдание за неуспеха на контраофанзивата.

39

селянин

преди 1 година

планът е нато да влезе във войната това е гаранция само дето натото голем страх

38

Анонимен

преди 1 година

САЩ ПЛАНИРА ДА СЕ ПЛАСИРА В ЕВРОПА И ДА КОМАНДВА ЕС ЧРЕЗ ВОЙНАТА В УКРАЙНА, КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ.

37

Анонимен

преди 1 година

Ама това ,което му обещаят на Зеленски някой не може да му го обещае обаче дали ще го изпълнят и дали имат възможността е друг въпрос.Дали обаче Путин ще се съобрази с тях е пък съвсем друго нещо.Като гледам ,че нямат излишни танкове за Украйна и излишно оръжия ,какви гаранции могат да дават ,а ония нека се напъват за две села и 5 ниви,колкото си искат.Като свършат украинците ,какво ще правят тогава не е ясно.

36

Анонимен

преди 1 година

украйна губи войната

35

Анонимен

преди 1 година

Всякакви военни секретни програми за разработка на технологии, които не са контролирани от конгреса и пентагона са в нарушение на конституцията им и ще бъдат обявени за незаконни. Но тези среди притежават огромни богатства, извънземни технологии и на практика са държава в държавата. Затова едно от средствата за поставянето им под контрол очевидно е смяната на долара с нова валута.

34

Чак сега разбрах

преди 1 година

защо е тая истерия по медиите парла-мента около домашното насилие

33

опс!

преди 1 година

Въпросът е: сега ще даваме, или само ще обещаваме? Отговорът? ...Ами той е ясен на всички... от много обещания , глава не боли!

32

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

31

Анонимен 11

преди 1 година

27 "сън ли бе,или те имам"има, една българска песен,че и твоята работа,с руския военен кораб.

30

Анонимен

преди 1 година

Тея съвсем откачиха :) Ще водят преговори помежду си, след като изобщо не са страна в конфликта. Егати ***! Ами Русия ако каже, че не се интересува нито от тяхното мнение, нито от гаранциите им, тогава какво ще направи Г-7, че не ми е много ясно? Освен да заклеймят публично нежеланието на Путин да им играе по свирката, друго надали ще могат да направят...

29

Анонимен

преди 1 година

Значи ще започват да изтъргуват Украйна с руснаците и така както изглежда от Украйна ще остане едно малко парче земя пълно с бандеровци дето само ще викат Слава Украйна,а природните ресурси и предприятията ще си останат при руснаците....на печелившите честито..

28

Анонимен

преди 1 година

Там в момента текат слушания в сената за секретните военни разработки на база на катастрофирали летящи чинии -- изводите са че 1956 -1960 година в сащ е извършен тих преврат, истинската власт е взета от военно-промишления комплекс и свързани с него компании. Демокрация в сащ оттогава не съществува, освен бутафорна.

27

Реджо

преди 1 година

Краварите вече са купили 50% от територията на О,У,срайна,гаранциите са ясни,камък върху камъкняма да остане,само пепел...!

26

Анонимен

преди 1 година

По скоро преговори с хегемона за смяната на Зеленски, защото офанзивата му се изгуби в прахта на житните поля, а наесен ще потъне в калта, с това и милиардите дадени му под формата на оръжия.