54

...

преди 10 месеца

едно мога да кажа! и то е, че този който е писал тази статия не е ходил на БГ морето през последните 10г поне! Явно и тя ходи я в Гърция я в Турция я някъде другаде на море! Инак ако се вярва на тази статия то явно българите сме далеч далеч над 6-те милиона дето реално сме!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Имитацията на сирене е по-евтина от истинското сирене, както имитацията на почивка на море в България може би е по-евтина от истинска почивка в чужбина. Всъщност в чужбина е по-евтино и само самолетния билет оскъпява повече. Чужбина не е само Гърция, както ни манипулират някои.

52

Анонимен

преди 10 месеца

Пишете си лъжите и глупостите, не ми пречите. Но няма и да Ви стъпя. Както и всички останали тук. :)

51

Анонимен

преди 10 месеца

Цените не са най-важното. Най-важното е качеството на почивката. Не може да сравнявате цените за 10-то качество почивка в България, с цените за 1-2-3-4-5 качество почивка в чужбина.

50

Аз

преди 10 месеца

Моя приятелка ходи с малката си дъщеря на море за 5 дена и изхарчиха двете 400 лв.

49

До 51

преди 10 месеца

Голямо семейство тва е вариант, но специално на мен не ми кеф да мъкна храна и да готвя по почивките, всеки с вкуса си

48

Анонимен

преди 10 месеца

Така е! Едни *** от глад, други се кефиме и ги ибаами!

47

Анонимен

преди 10 месеца

За 3 дена, чуек само за 3 дена.

46

Анонимен

преди 10 месеца

В Гърция за 5 дни в Кавала платих общо 1000 лева за квартира за 5ма, бензин и плаж, като храната си донесох от България.

45

Анонимен

преди 10 месеца

При средна заплата в държавата под 1000 лв, за 1800 лв нашето море не е наше!

44

Анонимен

преди 10 месеца

1800 лв за 7 дена на Хубав плаж на Черно море даже е евтино ! ние бяхме в неа врасна за 4 дни 1600 лв само нощувка , в водата плуват фекалии от септичните ями , гадни камъни , на 2м от брега веднага дълбоко -Мн Гадно ! непоносима жега ,селото е адски тъпо ,храната навсякъде еднаква и тройно по-скъпа от Бг ! така ,че не бързайте да плюете България !

43

Анонимен

преди 10 месеца

В последните 20 години предпочитам Испания. Всичко, което ме дразни на морето в България, там го няма.

42

Анонимен

преди 10 месеца

То, който е отишъл веднъж на море в чужбина, едва ли ще се мине пак да ходи на море в България.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Аз ходя да морето само поплувам, но не и да пълня джобовете на кожодерите по морето. Ако погледнете статистиката ще забележите че българите в мнозинството си ходят в Гърция, поради по-ниските цени и по човешките закони по плажовете. Няма начин да си "продадеш" плажа на мутра, която гледа само как ти бръкне в джоба, и да искаш българи да почиват на него! НЕ на "разпродадената" държава! Скоро няма до ида на черноморието!

40

Анонимен

преди 10 месеца

Има предложение в американския конгрес, в нарушение с конвенцията в Монтрьо, Черно море да стане стратегическа зона за американците.Това значи,че ще си домъкнат военните пробити гемии и ще си ги разположат както си искат в горкото ни море(въпреки,че не знам как Ердоган ще се съгласи на подобно нещо) Така че на нашите баш мутри хотелиери да бързат да заработят още някое евро,че скоро никой няма да ходи на почивка там

39

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 40 : Аз почивам там. И много се радвам че НЯКОИ социални прослойки, които ме дразнят отиват другаде.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Остана ли някой, който да почива на Мутроморието?!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Българина иска неговият труд да се цени, и да взима много пари, но отказва да цени труда на другите и да им плаща. Напротив, бизнеса веднага му се лепва етикет "престъпници", "кожодери", "мутри" и винаги му е виновен, че той е мързелив и некадърен, и не изкарва пари. И безплатни да направят нещата по морето - пак ще мрънка.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Да сумираме - 2,5 милиона през юни, по 5 милиона през юли и август и още 2,5 милиона през септември, общо 15 милиона българи ще почиват на море в България, а понеже почиващите в чужбина са 10 пъти повече, още 150 милиона българи ще са на море в чужбина тази година.

35

Дзивко

преди 10 месеца

Няма как да е евтино на плажа, цялата ни концепция е сбъркана, плажа е на концесия, концесионера дава под наем места за плажни заведения, наема е от типа на 50 к. лв на сезон, плюс оборудването за заведението разхода ствва поне 100к.за активен сезон 60 дни няма как тия пари да се избият с ниски цени, за тва няма безплатни шезлонги и бич баровете са скъпи. От друга страна концесионера трябва да осигури спасители и поддръжка на плажа, демек и тва разход дето требе се избие за 60 дни, абе сбъркана