25

превенция,а

преди 9 месеца

Като им друсна по 10 години на всички стригачи и резачи,и тогава ще видите как на тъмния балкански субект му се изпарява всякакво желание за простотии!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемът е в правосъдната система.Пускат срещу пари.Закон си имаше.Никой нормален не пуска за 400 шева и счупен нос.Единствената превенция в момента се явява обществото да наложи морални норми,че насилието не е хубаво нещо.Спрете по социалните мрежи да подкрепяте насилието!

23

Анонимен

преди 9 месеца

До 26:Зящото се обявава против насилието ли говори като руска к...?!Я се лекувай!!!

22

Срам

преди 9 месеца

Срам си за Иво, баба ти и семейство Чинчири.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Промените в заакона за дом. насилие, за "средна телесна...." от 3 месеца до 8 години - СПОРЕД ТОВА КОЙ КОЛКО СИ ПЛАТИ

20

Анонимен

преди 9 месеца

Че откога на комуниста му пука за жени? БСП (БКП) управляваха над 50 години от 1944 година до сега. Къде са били? Единствено мислеха за руски интереси....

19

ИНТИМНО, ПОЗОР

преди 9 месеца

*** от Ст. Загора небеше в превенция малко преди почти да убие момичето? Или превенцията е да останат биячите на свобода, за да има кой да контролира наркобизнеса?

18

Анонимен

преди 9 месеца

Мечтите не увеличават шанса .

17

СЛАДКИЯТ КОКЪЛ

преди 9 месеца

ТАКА БИЛО Е ВИНАГИ В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОООСТАААЦИ, ТАКА И ЩЕ БЪДЕ. КОЙТО ЗАХАПЕ КОКАЛА НА ВЛАСТТА СГАВА ГЬОТЕВИЯТ ФАУСТ - "СПРИ О МИГ ПРЕКРАСЕН", ДЕМЕК "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ВИ КАЗВА - ГЛУУПАЦИ НЕ ДУХАЙТЕ КАТО ДОН КИХОТ СРЕЩУ ВЕТРЕНИТЕ МЕЛНИЦИ, НИЕ СИ ОПЛЕТОХМЕ КОШНИЧКАТА И ПРЕКРАТЯВАМЕ ПРОМЯНАТА!...

16

Анонимен

преди 9 месеца

За мъжете национален празник е 3 март, за жените - 8 март.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Мъжете са давали жертви за свободата на България. Това е нашата държава. Ние сме я освобождавали и създавали. Докарвали сме жени отвсякъде.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Пристанище "Росенец" ще бъде военноморска база на САЩ. Ръбрахме се и реших.

13

Ангелина

преди 9 месеца

Жертвите ще намалеят ,когато насилниците, престъпниците и убийците са извън НС и институциите.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Стига лозунги, Ченчев! БСП са по лозунгите. И Радев така: "Трябва това, трябва онова, а нищо не свърши през управлението си, освен да налива масло в огъня, когато-където му се отвори възможност. Ние знаем какво трябва, ваша работа е да го свършите.

11

Един

преди 9 месеца

По принцип е прав. Но този не разбра ли че да отпуснат пари за следващия бюджет Кирчо и Кокорчо трябва да изпълнят комсомолските си поръчения. Можеха да подкрепят Борисов през 2020 или 2021, но тъй като най много се мразят един друг, за България и българите даже не си и помисляха. И Радев, агента на ЦРУ, ни го натресе пробутвайки ни Кирчо и Кокорчо. И така дружно предателите политици ни продадоха на джеджерите.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Шегаджия! Народът трябвало да бъде спасен. Аман от спасители освободители! Нагледахме се на комунистическото спасение. Как ще ни освобождаваш - с путински танкове ли?

9

дедо ви

преди 9 месеца

абе чеЙнчев , я кажи до като бсп беше на власт какво направихте с тоя лозунг -стига повече жертви , дето сега го размахвате ? та вие създадохте престъпността и безнаказаноста в тези размери бе , ваши членове защитаваха престъпници заедно с прокурора ви филчев ! що тогава не променихте закона за насилието ?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Не ви ли прави впечатление , че от мъжете в цялата парламентарна група на БСП, половината са тъпкачи на корнелия нинова.Както е този измислен юнак.Хубаво че с корнелия нинова БСП са нищо, че иначе и другите и тъпкачи щяхме да опознаем като ги видим в парламента

7

SS

преди 9 месеца

Нашите ,,демократи" пребоядиса ли се бивши комунисти !

6

SS

преди 9 месеца

Винаги,докато има хора на планетата ще има насилие . То е част от този свят . И да приемем Истанбулската конвенция ,убийствата ли ще спрът,побоищата ли ,какво ?