10

toti

преди 9 месеца

Всеки грабнал кокала,колко може краде,прави далавери и му пука за бедния народ...,,днеска има утре няма''-юруш на маслините !!-те това сме ние загубеняците !!!

9

Социал

преди 9 месеца

Вече си е оправила нейните деца и социално и материално, а вие си чакайте за вашите.

8

пасарела

преди 9 месеца

Каквито бяхме преди същите сме и сега !! Ей Тая Шалапаткова има голям нюх , от НПО та , право за министър , а сега кажи на Лена , че това не герберски стил !! "" Продължаваме подмяната , ама е същото ""

7

Анонимен

преди 9 месеца

Като отидат във властта и почват да основават фондации уж за добро но единствета им мисъл е какво ще намажат т.е ще завлекат като пари и други активи които да истебрят

6

Анонимен

преди 9 месеца

Тези социални патронажи бяха по времето на к0-вид.. за да се източват пари. Никакъв смисъл не виждам в подобни програми. Лазарчето се е нагушило.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Гълъбчетата са оставили куришки навсякъде по полозите..

4

Анонимен

преди 9 месеца

То и премиерът няма как да е чужд гражданин, но и това се случи. За ПП тия закони не важат.

3

истина е

преди 9 месеца

А фондацията на Елена Костова от -Бъдеще за България , да се прекръсти -Бунище за България !! Милиони окрадоха ,и никой в затвора не влезе !!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Справка в Търговския регистър показва, че Шалапатова се е водила представляващ дружеството до 20 юни 2023г. Иванка Шалапатова става министър на 6 юни 2023г. Няма как да е министър и да представлява дружеството едновременно, но това се е случило.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Мошениците станаха евроатлантици, само и само да си запазят старите схеми на измами. Ако се налагаше, щяхме да ходим 100 пъти на избори, но този вреден за страната "брак" по сметка, не трябваше да се случва!