8

реджеб иведик

преди 9 месеца

кога ще видим интервю с тази свидна жертва да тръгне вълна от съпричастие към него или чакаме да намерим подходящ актьор статист да изиграе ролята на "наръгания"фен че тук с тази дезинформация и пропаганда номерата пред едноклетъчните добХичета могат да минат ама в европата ганьовските номера не минават!!!жертви били нашите фенове правили уж агресия срещу тях а пък глобяват родния ни фут.отбор с 40 000 за РАСИЗЪМ!!!...е що така нали по родните медии жертви на агресия бяхме а???

7

Анонимен

преди 9 месеца

Аз не разбрах как е посдрадал

6

класически ганьо

преди 9 месеца

родолюбец до костите на душата си бил,татуйрирал си свобода или смърт пее пияна маса мила родино на 6-та ракия щял да защитава с голи ръце родината срещу врага заканва се прави побоища у фейсбука върти клечката революционно...отиде на живо да гледа футболен мач прекинат го от бой!!!

5

БАНко

преди 9 месеца

ПОБОЙНИКА ОТ СКОПИЕ Е В ВМА !!!

4

Анонимен

преди 9 месеца

ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СА НАРКОПЛАСЬОРИ И КОМАРДЖИИ ОТ НАЙ-ДОЛЕН ТИП!!!

3

Анонимен

преди 9 месеца

ЕТО КАКВО СА КРЕЩЯЛИ ГАМЕНИТЕ НАРКОПЛАСЬОРИ САМОНАРЕКЛИ СЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ В ЦЕНТЪРА НА СКОПИЕ:МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА И С.М.Ъ.Р.Т ЗА ШИПТЪРИТЕ

2

Анонимен

преди 9 месеца

Левскарите са публика от наркомани и най-долната част от обществото. Където и да отидат, провокират скандали побоища. Ама този път си намериха майстора и изядоха боя в Скопие.

1

Анонимен

преди 9 месеца

да го гонят албанския бг хулигани, сузанита също е шиптер Албан македон , та що в Бг бе