22

До 8 АЗ

преди 9 месеца

От Дедо ти "Хейтър"Има кой да ме съди. На приказка лесно,всеки я може. Който поема отговорност на Земята, ще го направи и Отвъдното, но плямпалата, макар и "Я"ксперти на балканско ниво-бол. Но те ще си останат вечно прокълнати и с право. От мене нищо друго, освен едно - - . . - - И то не заради минималната пенсия , а за унижението пред генповреденяци, които не познавайки що е това труд, категория на труда, квалификация ми изчислиха и продължават да ми "актуализират" пенсията, според "приноса"

21

Анонимен

преди 9 месеца

Как лошо гледат събралите се мафиоти. Един от тях ги напусна. Едно сърце и една уста спряха да се свиват навеки.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Мафията изпраща един от видните си членове. Дори Костов не може да не присъства. Това показва какъв висок пост във Фамилия Костоне е имал босът.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Прилича на мафиотско събиране на погребение. Всичката мафия се е събрала.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Бог да го съди. Едно добро нещо не направи. Стотици възрастни хора не достигнаха до пенсия заради неговата реформа или останаха с ниски пенсии. Той заложи тази бомба и нека си плати.

17

Българин

преди 9 месеца

Когато този беше министър, пенсиите на хората намаляха значително. То и адаша му Костов беше премиер, че дори и крадливия дядо от Мадрид. Да не пиша повече за мутрата от Банкя и служебните министър председатели. Те са ми повече от ясни. Както и на обикновените българи. Честит бюджен на частните фирми. За 2023 г., разбира се.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До 13: Никаквеца както се изразяваш направи това, че за да вземеш пенсия, ще трябва да се пенсионираш на 65г. и ще ти трябват 40г. трудов стаж. Лесно е когато мама и тате още дават за цигари и кафе, да те видим когато ще трябва ти да даваш.

15

Хмммм

преди 9 месеца

А трябваше да легнат до червения фашист!

14

ПЕРЕСПЕКТИВА

преди 9 месеца

По всичко личи че на вас младите ще ви скрият топкатаи тези които ще получават пенсии след 15-20 години, хоратаще ги сочат "с пръст" на улицата.Явно поколението от периода на Зрелия социализъм в България,ще сме последните "масови" пенсионери в страната. В момента от НОИ искат да имаш 40 годишен непрекъснат трудов стаж,за да можеш да вземеш от държавата пенсия. А и годините за пенсиониране постоянно се увеличават. В Япония вече има предложение от правителството,за пенсиониране на 70 г.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Обяснете какво толкова е направил тази мисирка, че да се отразява по медиите...хахахаха :))) Хубаво, лека му пръст на никаквеца, нищо не е направил че да го отразяват :)

12

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя като е затръгвал към Свети Петър да беше се обадил и на началството Иван Костов. Да ходят заедно на гости!

11

До 6

преди 9 месеца

Е нали искахте капитализъм и затова свалихте социализма. Ами това сега е капитализъм в най чистата му форма. Вие не знаете ли че при капитализма такива екстри като социални системи не съществуват? Няма държавата да ви дундурка цял живот. Сега който е работил и си е спестил ще има на стари години с какво да живее. Другите ще ***. Същото е и в болницата. Частни болници, отиваш плащаш и те лекуват. Иначе мреш. Това е е то капитализма. Да сте мислили навремето като скачахте по площадите!

10

Анонимен

преди 9 месеца

До Аз Аз те съветвам малко да се ограничиш в изказванията, щото тебе никой нема да те помни, не че тази шушумига ще е помни некой :))

9

Зелен Демократ

преди 9 месеца

Жалко за един велик българин и наш пример! Пускам си новините и започвам да благодаря на такива българи, качвам се на колата и продължавам с благодарностите, поглеждам към здравеопазването и образуванието ни и пак не мога да намеря думи от благодарност! Респект и Поклон пред г-н Нейков и останалите ни будители от Нова България!

8

Аз

преди 9 месеца

Дами и господа Хейтъри, научете се ,че когато човек умре няма място за вас!За мъртвите или добро или НИЩО.И така Бог да го прости !

7

Анонимен

преди 9 месеца

Дори не знам какво е направил тази шушумига за България, мейби едно големо нищо :)))

6

Анонимен

преди 9 месеца

До До 2Ако няма социални помощи, престъпността ще скочи драстично, защото глада е по-силен от тока, но цялото население и държавата ще страдат от скочилата престъпност, не може да няма помощи!

5

До 2

преди 9 месеца

Нали това е целта. Да няма пенсии както и социална и здравна система. Държавите навсякъде вече са фалирали и не могат да си позволяват да поддържат тия системи. В момента се финансират със заеми. Нито има икономика, нито млади хора да работят. Но не могат да ги спрат изведнъж защото ще настане хаус и ще има протести. Затова постепенно ги правят недостъпни и ги ликвидират. След време ще закрият всичко. Болниците още малко им остава.

4

Анонимен

преди 9 месеца

А кой е този мекушав тип, там сие с Бакърджиев и Костов...:))) Какъв е той, че да му отдаваме почит ? :))

3

Анонимен

преди 9 месеца

Завреният зет Пепеляшко от Драгалевци бил ли е на поклонението или той се покланя само на жена си, която не го е пуснала