38

Анонимен

преди 10 месеца

Защо насилието трябва да се разделя на домашно или друго? Каквото и да е си е насилие и трябва жестоко да се наказва.

37

БЪЛГАРИН

преди 10 месеца

Тази госпожа най-после изплю камъчето.Тя каза,че не на последно място е ратифицирането на Истанбулската конвенция.И може да го постигнат...Толкова добре е организирано всичко...

36

бе да питам

преди 10 месеца

абе къде са боец , системата ни убива , мутри вън , ние идваме , изправи се бг , младежкото бсп , ония дето метаха яйца и други хранителни продукти ?

35

Анонимен

преди 10 месеца

Интимната връзка си е интимна, некои жени обичат шамарите, некои обичат нежност, всички сме различни :)) Закон не требва да се приема срещу домашното насилие, щото не всички са такива и всека кръвопийца би се възползвала ако вече не е кефи партньора й.. :))

34

Анонимен

преди 10 месеца

В карето ЗА НАС, на интернет страницата на БФЖ пише: "Ние работим за гарантиране на правата на момичетата и жените, за повишаване на информираността на обществото относно ПОЛОВИТЕ СТЕРЕОТИПИ и ЗА ТЯХНОТО ИЗКОРЕНЯВАНЕ ... БФЖ подкрепя финансово проекти на НПО, свързани с преодоляване на насилието над жени във всичките му форми.... На снимка 6 какво пише? "Жени живот свобода" Как ви звучи? Като призив за разврат? Не се заяждам!

33

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен "аре, сичките против "..конвенция-та" - чемодан, паравоз ... масква" ------ абе каппппутчо, толкова ли нямаш акъл за 2 цента да разбереш, че сте малцинство??? Тая пружина няма да се натяга до безкрай и ще дойде един момент, когато нема да ви се верва!

32

Анонимен

преди 10 месеца

До до 25 (от 25) - Ако се прави на няколко вълни (тази година 15%, догодина още 15% и т.н.) ще останат магистрати, защото ще се назначават новозавършили. Всяка година новоназначените се тестват пак с детектор на лъжата и който не издържи теста - гърми. Щом има достатъчно юристи, ОК, да не се увеличава приема. В ДАНС за да влезеш минаваш подобен тест за зависимости за нарк_отици и др., но предполагам само в началото. Същото може да важи за всички държавни длъжности на високо ниво.

31

един

преди 10 месеца

ми те листчетата повече от протестиращите бе :) тия дето системата ги убива що не са на протеста , мая общата що не се е изказала още ? а, да , нема спонсори .

30

Анонимен

преди 10 месеца

въвеждане на нов състав за полово базирано насилие в НК? Значи, насилие от мъж към мъж или жена към жена няма да пасва на новия ви състав НК. Или с приемането на Истамбулската конвенция ще го уредите някак този въпрос? Ами ако беше случайна жена на улицата? Търсите под вола теле! Насилието си е насилие независимо от връзките и познанствата.

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен "аре, сичките против "..конвенция-та" - чемодан, паравоз ... масква" ---- абе каппппутчо, толкова лицмцмцема да ви се верва?!

28

Анонимен

преди 10 месеца

От кога на 10на психично болни се вика протест, че даже и се отразява??? Че то на снимките журналята е повече от "протестиращите"?!?!?

27

Анонимен

преди 10 месеца

Гей парада не мина ли вече?

26

до 25

преди 10 месеца

Нямма да остане нито един магистрат. Абсолютно чисти няма. Един нещо дребно, други системно и по много, но всички са получили нещо.А идеята ти за повече бройки за юристи в университетите е смешна - те и сега излизат прекалено много. Юристи с лопатата да ги ринеш. Но и нови да сложиш и те ще се овълчат. Просто трябва постоянен и системен контрол, ама няма кой да го прави. Да не мислиш, че в ДАНС, Полиция и др. детотрябва да ги следят са свестни? Всички са политически наместени и слушкат.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Искането за приемане на Истанбулската конвенция е яхва_не на протеста. Има много лесно решение, с което ще изчистим съдебната система от корумпираните. Всички минават детектор на лъжата и отговарят на въпрос, дали са взимали подкуп. Който не успее да премине теста му се отнемат правата и толкова. Ако се окаже, че прекалено много хора са го правили и не достигат кадри, да се увеличат университетите,където се учи право.До няколко години ще се нормализират нещата.Детектор на лъжата ежегодно и така!

24

как

преди 10 месеца

Ето как се използват лични драми за прокарване на неприемливи документи като Истанбулската конвенция

23

Анонимен

преди 10 месеца

Точно преди 24 часа това беше Конспиративна Теория (тм).

22

Анонимен

преди 10 месеца

Тези ги интересува само как да узаконят собствените си сърбежи... За насилието въобще не им дреме! Къде бяха, когато пребиват, изнасилват и дори убиват баби по селата? Едното НПО - Български фонд за жените - е основано преди 20 години, така пише. Къде бяха досега???

21

Анонимен

преди 10 месеца

Евтини,смешни и противни сценки за прокарване на Истанбулската конвенция.Тези заслужават да им се дръпне един хубав пердах.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Хората протестираха с искания наистина да има правосъдие и да няма чадър за избрани престъпници, а не за приемане на Истанбулската конвенция!!! Но НПО-тата налазиха с техните гнусни цели и опорочиха искреното възмущение на хората.

19

Анонимен

преди 10 месеца

аре, сичките против "..конвенция-та" - чемодан, паравоз ... масква