14

Анонимен

преди 9 месеца

До Аз Кочо : Тия пари съм ги издумкквал за една нощ.

13

Анонимен

преди 9 месеца

До 17 : Без риск няма печалба. За сега съм вкарал малко : 10 хил. долара. Ей така за проба. Пръво правило е да не играеш със сума, която не можеш да си позволиш да загубиш, нали така?

12

Анонимен

преди 9 месеца

До Аз Кочо : Револют банк е в латвия, и за този тип депозити важат същите европейски регулации за гарантиране до 100 к. Пише го изрично в документите.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Банка ДСК, номер сред лъжците, измамниците и схемите. Дръжте си парите там, халал да ви е.

10

До 9 от Аз Кочо

преди 9 месеца

Много рисковано ми се струва.200 к евро в баката в момента ти носят лихва от 3000 евро на година200 к usd ти носят лихва от 6000 usd на година.Гарантирано до 100 к евро в банка.Имот за 200 к евро даден под наем ти носи чисто не повече от 4к евро на година с рискове, тичане и разправии и това при положение че е постоянно нает.

9

az

преди 9 месеца

Какво странно? Банките много добре разбират, че 2/3 от отпуснатите кредите ще изпаднат в дефолт ако пипнат и на йота лихвите. То не може да дадеш пропаднал 200К кредит на човек дето има 2000лв заплата и да не си наясно, че ако я мръднеш лихвата ще стане погром. Виж за тия дето са си депозирали пари в банките немат такива пристенения да ги щавят.

8

и те така

преди 9 месеца

в очакване на намаляване на новософиянците , няма да могат да изплащат апартаментите , нивите на дедо и баба са продадени :)

7

Анонимен

преди 9 месеца

До 8 : Ultra струва по 90 кинта на месец, и дават 5,34% в момента. Аз съм на Platinum (13.99/мес), и ЗАСЕГА процента се повишава. започнах на 4.60, сега е 4.74/ Мога да изтегля депозита във всеки един момент, в който преценя че лихвата не се движи в правилна посока. Отворих го тестово, с относително малка сума. Ако в следващите 2-3 месеца съм доволен ще вкарам още.

6

Аз Кочо

преди 9 месеца

Годишният лихвен процент на Револют е представен към 11.07.2023 г. и се основава на информация, предоставена от управителя на фонда. Това е лихвеният процент, предлаган на потребителите на Ultra, и е без всякакви такси. Възвръщаемостта ви може да бъде по-ниска в зависимост от абонаментния ви план. Годишният лихвен процент се променя ежедневно и може да се движи в неблагоприятна посока. За повече информация внимателно разгледайте нашия бюлетин.

5

В.

преди 9 месеца

Основните лихви на ЕЦБ забавят растежа си. Икономиката не може да издържи на натиска!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Револют ми дава 4.74 APY, а тия тука ми се дуят че давали лихви по депозити. Клоуни.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Лихви по депозитите ли имало, някъде другаде тук няма да ги пипнат.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Те да погледнат разрешителните на бързите кредити. Че що хора са пропаднали там и разни мутри обикалят по цял ден да им напомнят за вноските.

1

ВЪПРОС

преди 9 месеца

Интересно е че БГ Банките не вдигат лихвите по депозити . Това не мога да го обясня по друг начин освен пране на пари от оръжие и наркотици .