80

Анонимен

преди 9 месеца

Излиза, че при ГЕРБ неравенството се увеличава, а след ГЕРБ намалява. Сега ГЕРБ пак са на власт заедно с ДПС, СДС, ПП и ДБ и неравенството ще се увеличи. Такова неравенство е характерно за банановите републики.

79

Анонимен

преди 9 месеца

А жилищата поскъпнаха 3 пъти. Честито!

78

статистическия

преди 9 месеца

България е с най много жени с висше. Някои и по две от ЕС. Жените работят на две и повече места. В нито една страна от ЕС няма такъв висок процент на работещи жени. От друга страна България е с най нисък процент на продукция. Продуктивността е минимална и не носеща сериозен доход за развитие на икономиката .

77

В.

преди 9 месеца

(1.90-1.00)*100/10090% инфлация

76

Анонимен

преди 9 месеца

Пенсията от триста на 450 за 30 . Да, миналия месец за следващ. ***

75

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 10 години заплата ми беше равна на 3 минимални. Сега е с около 100 лв повече от минималната. Въпреки повишената квалификация и придобит опит.Наемът ми беше 400лв.Сега е 1000лв.

74

До А,бе..

преди 9 месеца

Българите могат ли да пътуват както западно европейците свободно без визи в САЩ? ---- Могат, бе! Значи, отиваш у Мексику, от там до "Оградата", след като я минеш (без проблем) си веке у Щатите, та тъй тя... , желание да имаш дет съ вика. -))))))))))

73

тТт

преди 9 месеца

"Доходите и разходите на българите нарастват..." - Това ли е новата терминология за Инфлация!? -)))))))))

72

А бе

преди 9 месеца

А бе, какво стана с визите за САЩ, отмениха ли ги? Българите могат ли да пътуват както западно европейците свободно без визи в САЩ, или?

71

Анонимен

преди 9 месеца

BMW iX M60 - цена $150 хил. Китайски аналог Avatr 11 - цена $57 хиляди с батерия 116kwh, ($51 хил с батерия 90kwh). Avatr 11 не е по-лош - и дизайн, и комплектация, и комфорт, и салон, шумоизолация, и driving experience и Fahrspass. Натискаш газта и моментално излита все едно е без тегло, като перушинка, такава голяма кола. Скоро никой няма да им купува безумно скъпата продукция на европейците, а и самите те дори вече нямат пари да си платят отоплението и държавите печат пари да им го плащат, какво остава за коли.

70

Greedy

преди 9 месеца

Не знам. 35 хиляди лева на месец са много малка сума. Да, ще преживяваш някак си, на ще живееш от заплата до заплата. Това в София. Сега, ако живееш в Силистра, някак си ще се оправиш и ще спестяваш по 1000 на месец, ама това пари ли са? На мен дохода ми е 300 хиляди лева на месец. Разбира се, не съм програмист, а съм пластичен хирург. Парите вече не ми носят такова удоволствие както преди 10 години. Пак съм спестил към 15 милиона евро и имам имоти за още 180 милиона евро.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Lynk&Co на Geely вече са осезаемо на европейския пазар, навсякъде може да се видят по улиците на европейските градове, по-често и от Тесла. Тесла е тесла, електричката е добра само за градска кола, да даваш толкова пари за такъв камион като Тесла е rлупост. Lynk&Co e много по-добър концепт, и пазара веднага го оценява. BYD също са с много силна маркетингова кампания в Европа.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Без зърно от Мордор? Аууу и кво ве копейки, сега викате зимата ше умрем от глад ли? Както стояхме на студено ли? Хаха Не разбрахте ли най накрая, че никой не му е зор кво правят чебурашките? На вас ако толкова пък ви е зор, що чините още по диваните в ЕС?

67

Анонимен

преди 9 месеца

Вижте какви коли карат в Китай и САЩ и колко плащат за тях, чуствате ли се прецакани, тъжно ли ви е да сте куколдове, скърца ли ви вратата на новото Рино Меган Етех Електрик за 100к лева?

66

Анонимен

преди 9 месеца

Заради това и цялата територия се пренесе в 3 града, от хубав и богат живот.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Хлябът ще става все по скъп. ЕС не е в състояние да се изхрани без зърно от Русия. Или ще си намери от некъде, а? Не е само Русия, а?

64

Анонимен

преди 9 месеца

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Капитализма си е много добре ако си имал 300 години колониално минало и имаш ресурсите на Африка и Русия, но без Африка и Русия вече 300 години колониално минало нищо не ти помагат.

62

до 61

преди 9 месеца

то сега Хляба е още по-кът, кой те излъга, че това дето ти продават за Хляб е Хляб?!

61

В.

преди 9 месеца

Инфлация за 10 г - 90%.