54

A какви са заплатите

преди 9 месеца

ТОВА все пропускате да напишете!

53

дедо Ташунко

преди 9 месеца

това не е вярно, често съм в Италия.

52

ЗЛОБЧОВЦИ

преди 9 месеца

тука в Маями е абсолютно БЕЗ ПАРИ.няма такива оградени зони и разни простотии.плаж колкото искаш 12 месеца в годината.няма сезон!кеф ти плаж,отивай когато щеш...а глупаците да плащат по 100 евро!!по-евтино ще им излезе да дойдат до Маями.

51

Анонимен

преди 9 месеца

В Бг по което плюят най-много, това е показател че е най-добре.

50

Анатоли

преди 9 месеца

Хората полудяха по тези морета и ваканции, само това чета по новините. Живея в чужбина на популярна туристическа дестинация на две крачки от морето а не съм стъпвал на плажа от 2006 пък съм жив.

49

еспаня

преди 9 месеца

Толкова струва като си купиш и чадъра и шезлонга от сергията. Ако те мързи после може и да ги оставиш

48

хм

преди 9 месеца

Ко речи? От Мутроморието по-хубаво и по-евтино няма - буахахахахаа

47

Иана

преди 9 месеца

Глупостите!

46

бедно момче

преди 9 месеца

Добре де, ами ако аз си нося слъчнев чадър, що да го не разпна без да плащам нишо...Чадърът си е мой плажа е изключителна държавна собственост, Слънцето е на вички, ако дойде мутра да ми каже нещо...в чадъра си имам скрита съчма намазана със сок от кисело зеле....ха-ха-ха!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Каквито и да са цените в Италия, едно е сигурно - няма да стъпя повече на Мутроморието, както не съм стъпвал вече 21 години. Пак ще ходя в Италия, Испания, може и в Гърция или някъде другаде.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Най-различно е в Италия с чадърите и шезлонгите. Някъде са към хотела, цени всякакви.

43

Те

преди 9 месеца

Затова италианците не *** да хоядят там

42

Анонимен

преди 9 месеца

Добавка от предния коментар ... 200 е в три звезди, 250 в четири , но може да се намери и през букинг за около 100-150 лева нощувка в нормално студио но без закуски

41

Анонимен

преди 9 месеца

В момента хотелите по нашето море са запълнени средно на 90%, въпреки, че цените са поне с 30% отгоре от пандемията. В момента средно двойка със закуска е 250 в три и 200 в четири звезди. Така че за всеки влак си има пътници.

40

Николай Стоименов

преди 9 месеца

Колкото и да е скъпо на българското черноморие няма да стъпя. По добре без море ,но в България не

39

Непозната

преди 9 месеца

Тази статия е явно поръчкова. Твърденията в нея нямат общо с истината за средните цени в Италия. Вероятно целят да ни убедят колко по-добре е на нашето Черноморие.

38

роумингар

преди 9 месеца

Не, на българско море не отивам!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Пазарът определя цените чрез търсене и предлагане. Ако дадена услуга (чадър и шезлонг) е търсена, тогава цената може да достигне и 10 000 евро на ден, стига да има кой да ги плаща. Ако не е търсена, дори и 10 лв. да е, ако няма кой да плаща трябва да се намали. Щом на нашето черноморие няма достатъчно туристи, които да плащат съответните цени, значи цените са високи. Щом има кой да плаща по 100 евро в Италия, значи цените там са ОК. Време е да проумеете, че от 34 години не живеем в план. иконом.

36

bl

преди 9 месеца

"изкарват там на година, колкото програмист като мене в София за 2 седмици" ... престанете вече с този суетен парад. Ако наистина сте завършили компютърни науки, така вие излагате всички колеги!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Един път съм ходил на плаж в Италия, втори път не съм и помислял.Тарапана и скъпотия, а плажа не е нищо особено, да не кажа пълна скръб.