38

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Бай Дрън - ти ще дойдеш ли на тържественото събаряне на съветския тотем в Княжеската градина? Да не си забравиш макетното ножче!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Чак сега се сетих какво целят макетата! Ами на тях им трябва дадена дата и я използват като повод да мучат там нещо. Сега е повод Илинденско-Преображенското въстание. И да - Гоце Делчев е роден в Гърция. В село Баница. По последното преброяване на населението през 1878-а е имало 330 българи. Нямало е македонци. Това са официални документи. Нека да се съдят с гърците ако не им харесва.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя чичко що заговори и настръхвам от злобата с която съска и омразата която разнася.

35

карачанаков

преди 9 месеца

Ха не може да бъде , да пропусне да оплюе правителството и Борисов направо не е за вярване.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Аве стига ни занимавайте с тези при мати макета ве, писна ни от тях :)) Боли ме оная работа за сърбоманчетата, те дори сърбетата не ни мразят толкова колкото тези май муни :)))

33

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Напомням на нашите български служби, че са се клели да служат на родината ни, а не на Радев или който и да е президент . Родината сме ние хората, бг народ., а не продажника Радев.Разчитам на вас, че ще предотвратите излизането на България от НАТО и ЕС . В Русия никой не е добре.Чест и почитание!

32

чичо

преди 9 месеца

Престанете с това-президентът Радев".Правилно е-престъпникът Радев.

31

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Ботев и Левски фашисти ли са били?Падналите в балканските войни български храбри войници, БАНДЕРОВЦИ ли са били????Радев е пумийхя, гнусна *** гнида. Никакъв българин не е той. Никакъв.

30

Бонго Бонго

преди 9 месеца

47 ми ,ако нямаш нищо против обясни ми и на хората тук, защо България е разделена на две ? При условие , че Русия е победител във войната с турците.Защо ни разделиха?? Аз нямам логично обяснение, освен едно. Разделят ни, за да бъдем слаби. И това не го направи Европа или Сащ, а Русия.После става СЪЕДИНЕНИЕТО и Русия насъска Сърбия срещу нас. Люта война с хиляди жертви, защо???? Ние тогава нападнахме ли Русия??? Никакъв 3 ти март. Денят на обединена България е 6 ти септември или 22 РИ.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Да живее Цомчо плюнката!!

28

Бай Дрън

преди 9 месеца

Айде, чуждите елементи в турските форуми да си правят парламата.Еали сме ви маййката тогава и не може да го преглътнете. Просто се напънете малко и ше стане.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Радев е вреден за България.

26

Рсм

преди 9 месеца

Р сърбо маке, празнува с вожда си на сръбска територия. Ние ревем кат ползвана и изоставена стара мома...аде малко достойнство бах таз македонска област. Тарабата и БКП я дадоха на Сърбежите по поръчка на Сталин. Ся тва е положението, гледай на другата страна и недей да хленчиш, късно е

25

Анонимен

преди 9 месеца

РСМ и САЩ и Германия не признават бг език в РСМ. Само маке езика има.

24

Русия не е

преди 9 месеца

Освобождавала България

23

Анонимен

преди 9 месеца

До Бонго Бонго 9 ТИ СЕПТЕМВРИ Е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК. На 3 МАРТ ПОЧВА ОСВОБОЖДЕНИЕ И ПРИКЛЮЧВА НА 9 СЕПТЕМВРИ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАВА НАРОДНА РЕПУБЛИКА. ВЪВ ФРАНЦИЯ ЦАРЯ СЪЩО Е СВАЛЕН.

22

Бонго Бонго

преди 9 месеца

33 ти )))) хубаво е да се смеете. Вие не сте врагът, бих ви нашокал ряпите, но пак не сте врагът. Но Радев борсука е враг.И понеже сте компания , семки взехте ли си? Радев като сире прави Коремното. Може да ви боядиса тавана и стените. Джоарт и с Коремното пръска навсякъде лайхна ...ауууу. Много е талантлив

21

Инженер, химик

преди 9 месеца

Как е в щата им Алабамата, г- президент ? Има ли мнаго афроамериканци ? Има ги и в Северните щати. Там съм бил на специализация. Написано на ангрийски, as a postdoctoral fellowship, ако севетниците ти и тедззи на банкянската мутра знаят значението на тези прости думички. Нито искам охрана, нито пък ще плащам за такава. Просто защото съм най-добрия каратист. Чупя по 4 тухли четворки Да ги смята Владито му на Борисов, колко са ми парите. Така е с куките като вас. Не можете да се подписвате.

20

Morski

преди 9 месеца

ДО РАДЕВ, ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПАРЛАМЕНТА - ОБЯВЕТЕ 2 АВГУСТ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, 20 АПРИЛ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК 24 МАЙ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СА ЗАГИНАЛИ В ЗАВЕТНИЯ ИДЕАЛ ЗА ОБЕДИНЕНА И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!

19

Свети

преди 9 месеца

Радев Руски:))