61

Въпреки ексцесиите

преди 10 месеца

Не вярвам на някой българин да му е станало приятно като е видял стадион Тодор Проевски в такова окаяно състояние.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Илинденското възстание си е етнически конфликт - опит за освобождение на БЪЛГАРИТЕ. Денков тия глупости за посолствата ли ги разправя?

59

До 69

преди 10 месеца

Защото една партия близка до медийте и западните пари, която най-много мразеше герб и дпс сега управлява с тях и им трябва нова кауза.

58

Анонимен

преди 10 месеца

И ний сме дали нещо на света, и ний сме участвали във въстанието. Креттенът на Промяната да се изуволнява, че стана за смях. Голем почитател на фашистките идеи на професор Фотев, голема работа, голем учен. Не бяхме го чували. Къде са го търсили Променчиците? По-големи предатели е нямало за 1340 години. Тези ненормалници съсипаха държавата, историята, ще унищожат идентитетот, децата ще се чудят "Аз съм българче" ли?, "Аз съм османче" ли?

57

бл.134 в Zап. парк

преди 10 месеца

А, бе какво въстание какви 5 лева .Я , дръжте лихвите още ниски банките да имат исторически, огромни печалби.А аз да си взема още един 15 -ти апартамент в южните квартали .Вместо да въстават са могли да си купят вила до Солун истински българи СОФИЯНЦИ

56

Анонимен

преди 10 месеца

Полша ще завземе Западна Украйна и ще депортира бежанци оттам - Макгрегър. Полша иска да анексира Западна Украйна и да разсели там всички бежанци, пристигнали след началото на конфликта, каза бившият съветник на Пентагона Дъглас Макгрегър. "Когато Украйна започне да се разпада и нейната армия отслабне, ще има опит за нахлуване в западната част на страната, за да се създаде зона за сигурност и да се репатрират три милиона украински бежанци", каза той.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна повече от всичко вече иска корейския сценарий и замразяването на конфликта, тъй като контранастъплението на зомбитата на киевският наркокартел не дава резултати - германският вестник Die Welt. Колумнистът Кристоф Шилц отбелязва, че "няма причина да се смята, че Украйна ще успее да си върне окупираните територии, така че през зимата Западът ще окаже натиск върху Украйна за прекратяване на огъня".

54

Анонимен

преди 10 месеца

ако всички паднат под Старомайорски?

53

Анонимен

преди 10 месеца

Русия готви нова армия от мобилизираните за атака срещу Украйна - британското разузнаване. ВС на РФ формират нови части от мобилизирани граждани, за да ударят отново Украйна. През последните два месеца Русия вероятно е започнала да формира нови големи формирования за укрепване на своите сухопътни сили. Сред тях е 25-а общовойскова армия, съобщава британската агенция. Провалът на контранастъплението на зомбираната по натовски стандарт биомаса ще доведе до ново мащабно настъпление на руските сили, сигурни са островитяните. И дори да е така, с кого ще воюват украинците, ако всички паднат под Стар

52

Анонимен

преди 10 месеца

до 3 милиона (сега ВС на РФ са 1,15 милиона), като по този начин изпреварва най-голямата армия в света - НОА на Китай.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Русия е готова да воюва в Украйна още две-три години Bild. Такъв извод направиха експерти от германското правителство. Посочен е период от две или три години без възможност за обща милитаризация на руското общество, защото тогава ще бъде просто невъзможно да се вземат предвид възможностите на руската армия. Bild признава масовото мнение, че след провала на украинската контраофанзива руснаците ще поемат водачеството и ще бъдат много по-продуктивен, със самолети, танкове и ракети с голям обсег. Според експерти Русия запазва възможността да увеличи числеността на своята армия до 3 милиона (сега

50

Анонимен

преди 10 месеца

Съд за ПП ДБ - искат чужди граждани да управляват България. Съд по члена за предателство на държавата и чужди агенти от чужди държави. 10-15 години затвор за Шайката на Киро.

49

ОСТАВКА!

преди 10 месеца

На корумпираното правителство!

48

КАК така?

преди 10 месеца

Как може да отдават почит и да говорят за това? След като актуалната и най-важната тема е жената наричана момиче с нейната секс авантюра - САМО за нея трябва да се говори всеки ден в държавата.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно ми е как българския селянин с тоалетна с дупка, подобно на руския вaтн*ик с тоалетна с дупка, вместо да се заемат с подобряване на бита си, мечтаят за чужди територии, които да оce*рат. България на три морета, да ?? А защо първо не си направите вътрешни тоалетни, преди да мечтаете за три морета ?

46

ДОЛУ!

преди 10 месеца

ОСТАВКА, ***

45

ЕвроАтлант Прес

преди 10 месеца

Канадският премиер Джъстин Трюдо и съпругата му се развеждат "след много трудни разговори" - разбра вече що за Сатанист е Съпругът й!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Денко това го казва в бг, а в ЕС и НАТО мълчи когато РСМ каже че това са македонци.

43

Милионер

преди 10 месеца

Цяла да е, Глория. Насилка е Богева. Гя я пее най-добре тази за Стойнините. ОЧИТЕ. За шофьорите, монтуорите и истинските българи и българки. Що да не им дам на камериерките от Парк хотела им в Бургас. Те са ми от ИСТИНСКИТЕ. Познавам то този хотел дори и по-дзобре от тях. Не разбирам само, защо маце Цеца като ме види бяга. Тази от Северната ни БЪЛГАРИЯТА НИ. Ами, приятелскка ми е. А те не трябва да се страхуват. Просто защото работата им е да събуждат почиващите. ИВА Е БУРГАЗЛИЙКА.

42

САЩ ни забиват нож

преди 10 месеца

Сенатът на САЩ предлага септемрви да е месец на македонския език, култура и история. Няма никакъв коминтерн а сената и няма нито думичка за геноцида в Македония на българите.