34

Гал

преди 15 години

Стана инересна игра. Изгониха най силните играчи и сега не се знае как ще я карат. Да им пожелаем приятно дооцеляване макар, че играта е свършила отдавна.

33

Gorilata

преди 15 години

Za6to gi razdeliha maje i jeni, sega kak 6e se *** - mai 6e ima samo geiski izpulnenia , basi i predawaneto geisko

32

Debelia PI4

преди 15 години

6to se sakat mladite , neka se zemat, 6e ima mnogo seki6 i w survaiver i v big brader, to za twa gi gledame i puskame SMS-i, kef goliam - oficialnite *** televizii - btv i nova, hahahahahaha,,,,sled takiwa erotiki, puskaite i XXX TV...

31

Ko4 nadurwen

преди 15 години

ISkame seh, dawaite survivori i brothrri

30

ASPARUHUS

преди 15 години

ISkame da gledame survivor , neka da se ***- all. Da ima show. Tazi godina sa mnogo gotini i Big brother, super macki, s kef 6e gi gledam :)))

29

крум

преди 15 години

АЛОООУУУУУ, СЪРВАЙВЪР - БИГ БРАДЪРРР, ВЗЕМЕТЕ МАЛКО ИЗЛЕЗНЕТЕ НАВЪН, ПОСПОРТУВАЙТЕ МАЛКО, ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЯ КНИГА, КОЙТО СИ ИМА ЖЕНА ДА СЕ ПОЧВАТ, СТИГА С ТИЯ ФОРМАТИ И ИНТЕРНЕТ, ЧЕ СЪВСЕМ СЕ ФОРМАТИРАХТЕ.За сведение на разните защитаващи единия или другия ФОРМАТ - да не са тез формати на бащави бре? или майкави да играе там? кво се пениш, спокойно само - СЕДИ ГЛЕДАЙ РЕКЛАМИТЕ - това се иска от вас

28

преди 15 години

като кибичите по цял ден пред компютъра ,поне използвайте възможностите на интернет!!!Въпросната "кифла" беше избрана измежду доста кандидатки на световен конкурс за най-секси задни части.И не бих нарекла никой, който тренира много, баница.

27

Showman

преди 15 години

Ше оцеляват и ше се щракат, аз искам да гледам розов сървайвър, то и на практика, ако група мъже и жени след корабокрушение попаднат на самотен остров на първо място ще си осигурят прехраната и на второ ще започнат да се съвукупляват, а по младите ще забравят храната и поне една седмица ще има див секс, и тогава ше се сетят за ядене. ТАка че-----ръгайте се сървайвъри - правете ни шоуто :)))

26

преди 15 години

Сървайвъра rulezz, тоя ББ не знам кой го гледа още! Явно некви такива дето са на нивото на участниците..Само лошото на сървайвъра е че почнаха да ги избират едни шантави и там само и само някой да се нае.. с другия. Снощи на някой да не му показаха г_за? Това е сърайвър бе - става въпрос за оцеляване! Не за еб..е!

25

Aчо

преди 15 години

Голяма излагация е това сървайвър,ще ми влизат некакви спец части с пушки и не пускат говора да чуваш коментара на участниците,а музика като в екшън.Да бе да много риалити ние идем Замунда

24

преди 15 години

Това е някаква пародия на оригинала.

23

Мистър Г.ъ.з.

преди 15 години

Само не разбрах каква го играеше тази "манекенка" и в какво качество и с какви заслуги се беше явила...и каква е тая титла "Мис дупе" явано се печели с изключителни анални заслуги, иначе си е жива баница и с тоя *** поглед леле мале. По телевизиите май показват само заслужили майсторки на спорта. Явно в България всяка безработна кифла е "Мис 5 лева".

22

преди 15 години

мчи за мен нема друго по-убаво придавани от биг брадъра,тама е сбран цветъ на нацията и в нашето село много им са кефим,момчетата мичтаят да станат пидирасти а момичетата пепирудки,много убаво придавани е ,от мени да знайти,а това по бтв е скуса и пичал

21

:-)

преди 15 години

Мисля, че гостенката се казва Кристина Димитрова, а не Диманова, а по повод на финала - и миналата година спекулираха със същото и бяха писали, че състезанието печели Джина Стоева.............така че приятно гледане на феновете. Аз също харесвам формата, както и подбора на участниците. Enjoy!!!!!

20

Kuku

преди 15 години

брадъри, убаво , че ги има тия реални предавания, за да се убедя , че има и по луди от мене, така се успокоявам,,,,,браво на тях - изперкали са отвсякъде :)))

19

преди 15 години

номер 17 е съвсем прав! Ние си гледаме разни *** реалити програми, а в същото време най-големият Survaivor е около нас! При това задачите са много ивтересни. Например: получавате мин. заплата, но с нея трябва не само да оцелеете до другия месец, но и да си платите всички сметки (включително и парното)! Е, ако на това не му се вика оцеляване в екстремна ситуация... незнам какво още искате!

18

Neri

преди 15 години

Не мога да рабера как е възможно да се занимава зрителската аудитория на България с предаване като Биг Брадър? Това ли ще гледат децата на България - простащина? Имайки предвид някои от участниците в шоуто струва ми се , че часът на излъчване не е подходящ. Някои от участниците са повече от отблъскващи. Нивото е ужасно ниско. Какво толкова могат да ни покажат тези магистрални момичета? Отказвам се да гледам Биг Брадър завинаги. Предпочитам "Сървайвър" където нивото на участниците е далеч по - високо. От всеки един от тях има какво да се научи.

17

GB

преди 15 години

Седнали да ми правят TV реалити на тема оцеляване в България!!! Това се казва "НА КРАСТАВИЧАР, КРАСТАВИЦИ ДА ПРОДАВАШ"! А бе bTV бунаци, в България живеят около 7 милиона "сървайвъри" и никакви други няма там! Оставете ги тези реалита на Американците! Те има какво да научат, да им е интригуващо и занимателно, както и да си спомнят обичаи от зората на създаването на държавата си! Жалки напъни са тези "лабораторни събития" на райски места, като перлените острови, които показвате, в очите на жителите на един (стандартен за България) квартал, като ЖК Люлин в София, в условията на днешното състояние на доходите, цените, парното, корупцията, задаващата се сурова зима, пълното отчаяние от парламента и управлението и т.н. и т.н. При това на телевизионните сържайжъри е обещано 250 хил. лева, ако победят, докато на нещастните реални сървайвари в България вече е пределно ясно, че каквото и да им обещават, сие една нагла лъжа и измама и като награда за техните усилия стои директно цената на техния живот, в най-истинския, реален смисъл на думата и някава все по-смътна и все по-отдалечаваща се надежда, че някога техните далечни бъдни поколения ще могат да водят някакъв що годе по справедлив и нормален живот! Показвайте красиви неща, за нормални условия, човешки отношения и любов! Това е, което липсва и се цени в България! Иначе дивашките борби и типично Българските (Бай-Ганювски) характерови особености ги дават не на запис, а на живо по парламентарния канал! Вашето реалити ряпа да яде!

16

BG

преди 15 години

Скъпи ми,"приятелчета"!Заради тази американска глупост "формати" спрях да гледам и НоваТВ!Ако някой желае да бъде форматиран с режисирани измишльотини нека гледа!

15

преди 15 години

брадъра е откровенно извращение. Целта на организаторите е да провокират омраза, съжаление, завист и всякакъв вид други емоций. Трудно могат да се намерят по-ограничени умствено и жалки хора от жените вътре. Така че пращайте есемеси здраво пък аз ще пропусна....