302

Анонимен

преди 8 месеца

Демокрацията легализира женското златотърсачество и полигамия.Мъжете не обичат първото и могат да я пуснат да си ходи, но второто прощават трудно.Жените се мислят за хитри и могат да излъжат един мъж. За съжаление не са безсмъртни... Особено в планинските региони мъжете не са много толерантни. Трябва да се криминализира женската полигамия. Иначе мъжете не виждат правосъдие и го поемат в свои ръце.

301

Анонимен

преди 8 месеца

Патриотизмът легитимира мачизма?????? Що за глупост? Левски и Ботев мачовци ли са били? Що не си заврете мачизма в НПО-то на дойчевелето?

300

Гого Папионката

преди 8 месеца

С поредната си вербарлна д*ария. За какво му е на човек Работническо дело, когато си имаме Дойче веле :)

299

Жеко

преди 8 месеца

Обичам си родината и не мразя жените! Жените сами си създават проблеми щото след 1989г. еманципацията дошла от Запада ги заля със бутафория и лъжи! Меркантилноста стана тяхна природа.Четеш дамско списание и вътре само как да го хванеш , или как да си намериш милионер, или 10 знака че ти изневерява!

298

Жеко

преди 8 месеца

хехехех, истински глупости !Щом си обичаш родината значи си ***!Ми аз като гледам всеки холивудски филм има непрекъснато знамена на САщ, непрекъснато се кланят в САЩ и т.н. за тва ли се трепят там непрекъснато??Аве ко става колко днес граждани на САЩ бяха убити от някой дето е превъртял??

297

лозанов празнодумец

преди 8 месеца

този човек беше дълги години в СЕМ "на канче". как помогна в борбата с пропагандата? просто вземаше едни пари. сега отново е "на канче" в друга синекурна позиция - пак партер, просто брандирана по-престижно. гръмки заглавия и празни думи. за 35 години с парите, които получиха "интелектуалците" да ни образоват за и настройват срещу руската пропаганда сигурно можеше да се направи нещо по-полезно, щом сме изпаднали до описваното от тях ниво.

296

Ясно, значи

преди 8 месеца

затриваме патриотизма и всичко се оправя :D

295

Фък дъ ЕУ

преди 8 месеца

Според заглавието, трябва да не сме патриоти, а продажници ..... по-вече не прочетох ....

294

&~~

преди 8 месеца

Поредният поръчков джендърски пасквил. Смесване на истина и лъжа, за да извлече полза на гейовете. Аман от поръчкова журналистика!

293

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен Демокрацията ,демокрацията легитимира и мачизма и проституцията и наркоманията и изпростяването на поколението ,с примитивни филми ,музика ,просташки песни и огромната омраза към традициите ,бита ,патриотизма . На калпава демокрация ,любовта към Родината виновна .

292

Анонимен

преди 8 месеца

Патриотизмът легитимира нормализма и любовта към Родината. Това значи мъжът да е мъж, а жената да е жена. Точно както са създадени и за каквото са създадени. Извратеняците глобалисти удрят на камък в патриотизма, затова им пречи толкова и се чудят как да го оплюят, даже го наричат фашизъм. Трибуквие за тях.

291

Хм

преди 8 месеца

Заглавието е наистина добро. Патриотизма не е Възраждане, както не беше и Атака, а чувство на принадлежност и гордост, че си част от един велик народ, но гледайки кючеците, брадясалите момченца и момиченцата с впити клинове на по 13-15 години..... Мога смело да заявя, че не съм патриот. Такова опростачване и затриване на българите никога не е имало. Чалга и Томи навсякъде. Ненормалното е вече култ. Не заслужаваме нищо от никого. Държавата я няма. Дано се спасят двата милиона останали българи.

290

Анонимен

преди 8 месеца

Нео-Либерална повръщня.

289

Анонимен

преди 8 месеца

Значи излиза че Левски,Ботев и Бенковски легитимират насилието....тоя Лозанов е за бой

288

Наско ментата

преди 8 месеца

С тези милиони бежанци които наводниха цяла Европа ще има като в родните им страни Наръчник как да се бие жена според шериата и това съвсем скоро ще си го поискат като ценност.А този папионка комсомолец първи ще се обяви в защита техните ценности.

287

Митака

преди 8 месеца

Агресията е неразделна част от човешката природа още от времена, при които е нямало понятия като патриотизъм, камо ли татуировки.То бива да си глу.пав, но такива статии чупят *** :)Всеки е склонен към насилие в някаква степен при определени условия, но обществото и социалните норми на поведение ни възпират.Тук по-важен въпроса е защо съдебната система не работи у нас, дори и за такива зверства като това с нарязаното момиче

286

Това

преди 8 месеца

е толкова идиотско писание, че може да мине само в абсолютно промити мозъци. Ако се изчисли кой използва насилието за политически цели, медиите обвързани с розовия фашизъм и неговата пропаганда ще водят с 80:20.

285

Анонимен

преди 8 месеца

За другите държави може да не вярно, но бг вариантът е такъв. Психопортретът на нашите биячи задължително включва фенство на "патриотична" партия. Другото доказателство е как патриотите наскачаха да се оправдават под тази статия. Ако не са гузни, защо се оправдават?

284

Анонимен

преди 8 месеца

Лозунгите от Възраждане са излишни хора. Липсата им небисе усетила, само ще има повече спокойствие без плюещи камили, знамена, кинозасади и *** паметници.

283

Анонимен

преди 8 месеца

И какво са направили за обществото тези патриоти, копейките? Градинка ли почистиха, детска площадка ли ремонтираха, храна на бедни ли раздадоха, горичка ли посадиха....? Само заплашват хората с Народен съд, Белене, побой над редовното правителство и т.н. В техния случай патриотизъм е равно на нищотизъм, защототе НИЩО градивно не правят.