264

Анонимен

преди 9 месеца

Пише се внимание а не "фнимание" както го пишеш ти. Точно ти си обърни внимание на правописа и на здравето.

263

Анонимен

преди 9 месеца

Масово Някой друг запалителен дрон в блоковете руско зърно Заначало както и унищожение на жп връските към пристанищата и раша сама няма да яде камоли да изнася

262

Анонимен

преди 9 месеца

Значи е време да гори и руското зърно Да ядът ленин и путин зимата

261

Анонимен

преди 9 месеца

Пос "зърно" разбирай нещо съвсем различно. Медията никога няма да престане да изопачава истината

260

Кольо

преди 9 месеца

А откъде знаете ,че в "зърнените складове" не са били оръжия или друго вредно оборудване и затова са унищожени !? Винаги 1:1 папагалствате каквото ви напишат като сценарий !!!

259

Анонимен

преди 9 месеца

Ще ми вика "русне". То няма език нито писменост нито култура нито нищо , държавата му разбита , дошло тука да се опитва да обижда. Няма да се разберем така.

258

Мда

преди 9 месеца

Само 12% от целия износ на украинско зърно е отишъл в Африка !Най-големите вносители са Китай , Испания , Португалия , Холандия и Италия !

257

Анонимен

преди 9 месеца

Заповеди раздавай в украйна , тука бъди по въздържеано , защото българския народ прие украинците а те се оказаха неблагодарни. Великобритания и Полша уж съюзници и те дори са възмутени от украинците какво остава ние българите .

256

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи "русне" ? Украински диалекти ли използваш. Език нямате ли ? Май не.

255

Анонимен

преди 9 месеца

Първо Русия ще ви скъса от бой после Запада ще ви постави където ви е мястото на края на географията. А ние ще се забавляваме от страни както винаги.

254

Анонимен

преди 9 месеца

Тук има едно много забавно русофилче, няма да казвам че е русне, дето постоянно му се привиждат укри, и то говорещи архаичен български! Това ме забавлява, продължавай, ама обърни фнимание и на психичното си здраве! Може би параноя!

253

МАЛКО и ГОЛЯМО

преди 9 месеца

Само да кажем, че 40 000 тона не са изобщо съществено количество за пазара. Войната в Украйна "преразпределя" света, общо около 1.000.000 войници са загинали или били тежко ранени до момента от двете страни, а тук за един силоз с пшеница се дърляме. Има информация, че миналата година свинете в западна европа са били добре хранени с пшеница и ако е така, то тогава много повече от 40000 тона са отишли угояване, вместо за "гладуващите деца в Африка".

252

Анонимен

преди 9 месеца

Долното на какъв език приказва и защо трябва да обижда българите го хранят дизертьорчето украинско не е ли срамота на архаичен български да обижда народа който го прие храни и търпи не стига че дезертьорите трябва да бъдат върнати на Зеленски да ги праща на фронта ама ха и дезертьора му с дезертьор ниеден. Най противното нещо е да дизертираш в друга страна и да плюеш по хората които те приеха и да фалшифицираш лайки и други подобни мерзости и да цензурираш , неблагодарни украинци сти ей.

251

Анонимен

преди 9 месеца

Цял ден в сайта ли стоиш и слагаш минуси на българите. Още от самото начало установих че украинци купиха вестника и цензурират , но който цензурира в ада ще гори по божия воля. Затова ви бият руснаците и много бой има да ядете и от западняците. Скоро и западняците ще започнат да гонят и бият украинците .

250

Анонимен

преди 9 месеца

Неграмотно чужденече малко по надолу на диалектен български обижда образованите българи в собствената им страна с любезното съдействие на moderatora. Опитах се да се защитя но са ме изтррили. Добре , но поне за всеки честен човек е ясно защо стана тази война и защо руснаците бият украинците.

249

Анонимен

преди 9 месеца

Толерирате украинците които си личат по разваления български диалект и по изключително обидните писания , но за сметка на това санкционирате бг патриотите. Вие хора ли сте или изкуствени същества предатели яничари ...

248

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Чакам руските бот ферми да ми разкажат колко добре е, че роснаците гърмят складове със зърно, щото нали са велика сила.

247

Шишо

преди 9 месеца

ВОЙНА Е.

246

toti

преди 9 месеца

Това варварско действие вече се вижда и от ГОСПОД И ТОЙ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО.но заради един комплексат да страдат милиони хора ,вече се вижда и от децата и тоя самозабравил се лицемер МНОГО Е МАЛКО ДА РИТНЕ КАМБАНАТА,а по добре да гледа ВЕЛИКА РУСИЯ през решетките и бавно да умира,не само веднъж!!!

245

тя

преди 9 месеца

Да не ни предлагат заразите си ,ние си имаме собствено произвадство !