47

Анонимен

преди 9 месеца

Време е да зарежем смрадливия петрол и да си караме автомобилите с вода по технологията на световният български гений Илия Вълков ЮЛ БРАУН

46

ПЕСков, лаеш ли ?

преди 9 месеца

45

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е готова незабавно да се върне към самата сделка. Не само към преговорите, но и към самата сделка. Незабавно е готова да (го) направи. Готова ли е Украйна? Къде е украинската пристанищна инфраструктура? Пристанищата на Одеса, Иличьовск, Килия, Измаил, Рени наподобяват лунен пейзаж.

44

Анонимен

преди 9 месеца

За да купуваме зърно сега се натягат, от зърно не се живее. Сгрешена политика

43

Хехе

преди 9 месеца

Сделка тук,сделка там! Така си я кара Русия.А иначе е интересно е как я кара нейния народ.Примерно в един форум,девойки обсъждат как да продадат девствеността си! Разпуснатите американки са пуснали 757 анкети,от Англия - 317,Казахстан - 224,Украйна -296.. А виж - първенството го държи, разбира се..Русия! 1478 кандидатки са решили да заживеят добре, като оценяват най-скъпото си до 200 хил.проклети щатски долара. Сделка или Не,житна или еротична, на всеки му се живее добре!

42

Рендету

преди 9 месеца

Трагикомедия!!! Хем ги сърби, хем ги боли!!! Ей, туй Рускуту Олигархат шъ е.%% лелята на РФ за пореден път. Началоту беше 1917, после 1991 и накрая шъ е Х год., но този път ще е тотално и окончателно!!!! Спасението на РФ е единствено в ръцете на "диктатор" като Сталин и съратника му Берия!

41

Ром"с

преди 9 месеца

Путин няма да ходи в Турция ,но може да се срещнат някъде на друго място ..и на мен захо ми се струва,че срещата не е заради зърното ,а за други нещА..предполагам ,че преговорите ще се водят и за премиерие в Укарйна,щото нещата натам отиват за украинците ..да искат премирие ..а това колко напредват са за украинците си ..як пердах получават от руснаците .

40

Влади-Мир

преди 9 месеца

Ще почнат да топят английските платформи първо;))....нефтените

39

Анонимен

преди 9 месеца

А как добре си живееше Песков преди войната. А сега!

38

Влади-Мир

преди 9 месеца

Може да се върне, ама друг път))..Русия готви войска за 3СВ, който разбрал разбрал;))) Няма да горят леопардите и брадлитата само;)))

37

Евала

преди 9 месеца

Потопете няколко парахода натоварени с руско зърно и рашъните ще клекнат - никой няма да им го купува. Ще се молят за зърнена сделка. Хайде тр0лове , яжте ми го!

36

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 9 месеца

Русия може и да се върне на преговорите за зърното но първо трябва задължително да и бъде унищожено толкова зърно колкото Русия унищожи на Украина .

35

До 33

преди 9 месеца

Какъв голдомор пък теб те гони )) украинците изнасят ,а не внасят жито,ти или си манипулатор или си дebил? Кое си ?

34

Ром"с

преди 9 месеца

Двойни стандарти както винаги ..

33

Гелаевски Спецназ

преди 9 месеца

Ще клекнете, Песков! Падишахът ще ви оправи хубаво, на килимчето!

32

Мразя путин

преди 9 месеца

С тази война путин ми увеличи инфлацията, намали приходите ми и затова желая да свърши както Хитлер и кадафи.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Правят голодомор на украинците със зърното,а искат да се върнат в зърнената сделка за тяхното зърно,че нали са във връзка с юго-източна Азия с транспортни линии и от север корабните с маршрути към тях са най-кратки и открити да изнасят колкото искат нали е тяхно,а тръгнали украинското да унищожават по складови бази за изнасяне през единственият им излаз на Черно море как за най-евтин начин на превоз за дълги разстояния с кораби с окупаемост за превоза,а завардили за себе си морето да изнасят те.

30

Дидо

преди 9 месеца

А бе като гледам изказванията,без няколко умерени и добри мнения,значи вече сме супер опростачен народ.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Малко е късно.

28

Анонимен

преди 9 месеца

В Африка гонят евроатлантиците . Тази вълна ще дойде и в България . Проблемите са главно в Западна и френска Африка защото те са западнонадупени африкански държави като България . Проблема идва от това че ги нагушиха със заеми в долари а ФЕД вдигна лихвите на ажриканските евроатлантици и сега трябва да дават половината от бюджета си само за лихвите в долари докато американците си ги печатат . Така ще свърши и България . Просто вълната е още в Африка но ще дойде и тука.