31

Гражданшн

преди 1 година

Министърът да поиска оставките и в полицията в Стара Загора заради чадъра който е над мутрата от случая с Дебора. Рязането на коса и обезобразяването на лицето е наказание на мутрите за момиче което отказва да стане бяла робиня извън България. Защо и прокуратурата не разследва по-дълбоко а не да представи случая като отмъщение от ревност. Нещата са много по-плашещи и грозни.

30

Анонимен

преди 1 година

Злощастен но много удобен повод за смяна шефове и контрол на полицайски участаци както си говореха в прословутият запис.Или вече раята забрави за него.

29

До 38

преди 1 година

Тези от Цалапица не са престъпници, а некадърници. Има разлика. Докато полицаите в Стара Загора умишлено не са публикували в бюлетина си, че садист е обезобразил момиче. Това вече е прикриване на престъпник, което си е престъпление. Обаче там няма уволнени. Що?

28

Анонимен

преди 1 година

Браво. Отсега нататък оставки директно при очевидно несвършена работа и небрежност...Докато се изчисти така ще е..

27

Бивш от МВР

преди 1 година

Като си подадат оставките, Калински, брат, да не мислиш, че някой друг много по-кадърен ще дойде! Нали ти е ясно на какво си станал министър? Или не? Нали ти е ясно, че МВР се ползва за: 1. да върви час-прома, 2. да се натрупа юридически стаж, 3. да се натрупа осигурителен стаж първа категория. Нали ти е ясно, че ако в МВР-то е попаднал някой кадърен той след 5-тата година почва да се оглежда за друга работа!

26

Анонимен

преди 1 година

Калинчо хвърляй твоята и си търси нова работа...да оставиш насилника да се прибере у тях, а после той да си позволи да заплашва и други с убийство... Къде са спали МВР? В стара Загора направихте 2 управления...!! За какво са ни тези управления след като не са си свършили работата? Да се правят на гзари по улиците ли?

25

Пито - платено !

преди 1 година

Всеки на мястото на убиеца, щеше да си "плюе на петите" и да напусне "***" !Пожелавам му да има късмет и да си намери място, от където да не могат да го екстрадират.След като убития го е завлякъл с пари / и по всичко личи че не са малко/, добре си е свършил работата.Защото ако беше чакал на порочното ни Правосъдие, да възцариПравдата, сигурно един негов цял живот нямаше да му стигне, за да я . . .види !

24

Анонимен

преди 1 година

Що само в Пловдив, а в Стара Загора какво е по различно, а да там засега няма труп.

23

Анонимен

преди 1 година

До ЧадърПО ВРЕМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ ОБАЧЕ

22

Чадър

преди 1 година

В Пловдив преди около 5 дена на бул.Руски блъснаха и влачиха 16 годишно момиче при гонка на 2 луксозни автомобила.Шофьора е 22 годишен и е спрял чак след 700 метра.От тогава 5 ти ден няма нито една новина нито местна нито национална медия.Чий ли син е този 22 годишен.

21

Анонимен

преди 1 година

ДА СПРЕШ ВОДАТА НА ЦЯЛ ПЕРНИК ЗА ДА ВЗЕМЕШ ПАРИ ОТ ЕВРОПА Е СЪЩО ОПИТ ЗА МАСОВО УБИЙСТВО

20

Анонимен

преди 1 година

Ще настъпи разместване на наркопазара в Стамболийски.

19

Анонимен

преди 1 година

ПРИ ГЕРБ ОСТАВКИ В МВР СЕ ПОДАВАХА САМО ЗАРАДИ НЕЖЕЛАНИЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКИ ОТГОРЕ.

18

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ПАДНА И МВР ЗАПОЧНА ДА РАБОТИ! ПРИ ГЕРБ СЕМЕРДЖИЕВ СЕ ВОЗЕШЕ С ПОЛИЦЕЙСКИ ЕСКОРТ А ДЕЛТА ГАРД ВЗЕМАШЕ БИЗНЕСИ И БИЕШЕ ГРАЖДАНИ, ПОЛИЦАИТЕ БЯХА ПРЕВЪРНАТИ В САДИСТИ БИЕЩИ ПРОТЕСТИРАЩИ МИРНИ ГРАЖДАНИ

17

Анонимен

преди 1 година

Имаше една силиконовА полицайка рапърка. Тя в затвора ли е за помагане на убиец? И една руса имаше с опашка, дето риташе оковани с белезници млади хора? Държавата ни е по- зле и от Индия, но корупцията е издигната в култ!

16

ПП-ДБ СПАСЯВАТ БГ

преди 1 година

ПРИ ГЕРБ МВР ШЕФ НИКОГА НЕ Е ИСКАЛ ОСТАВКИ ЗА УБИЙСТВО И ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО.

15

БЪЛГАРИН

преди 1 година

АКО РАДЕВ И ПРОМЯНАТА НЕ БЯХА ИЗРИТАЛИ КОПИЛЕТО МУТРА ТЕЗИ СЛУЧАИ НЯМАШЕ И ДА ГИ ЗНАЕМ... 12 ГОДИНИ МАФИЯ, 12 ГОДИНИ ПРЕСТЪПНОСТ

14

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБАВАТА МАФИЯ ОТСТРАНЯВА ПЕШКИТЕ СИ

13

Защо

преди 1 година

На сайта Kriminalno Излезе информация за два трупа на млади хора в Люлин,тази сутрин.МВР мълчи

12

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да каже колко убити има откакто сглобката направи правителство? По времето на предишното правителство на Киро, при Рашков имаше 36 трупа за 7 месеца някъде. Сега колко са?