63

Анонимен

преди 10 месеца

Северно корейски закони тук трябва да играят иначе няма оправия

62

Анонимен

преди 10 месеца

В 21 век ние сме като по времето на Крум, затова нека да се прилагат неговите закони. Кой каквото е направил това да се случи и с него. Крайно време е да се разбере, че ние не сме нормална държава и трябва да се въведе смъртното наказание за да бъдат озаптени тези изверги. Смърт за смърт! В Йордания има смъртно наказание и в затвора са само 400 души! А смъртното наказание не е прилагано от 4 години, но служи за възпиране на извършителите на наказание, което според закона им се наказва със смърт.

61

Грую

преди 10 месеца

***.

60

Хм

преди 10 месеца

Екзекутирайте ги тези отпадъци и търсете избягалия убиец за следващата екзекуция.Да пази Господ от такива "приятели" и врагове.

59

Анонимен

преди 10 месеца

В какво са се забъркали тия деца, защо се е допуснало да стигнат до тук, възпитавайте децата си в добро, бъдете добри с тях- защото агресията възпитава в подобно- ГОВОРЕТЕ С ТЯХ, ГОВОРЕТЕ...АЗ НЯМА ДА ЗАБРАВЯ В 90 Г КАК странно изглеждащ чичко ОБЕЩА НА ЕДНА ЖЕНА МНОГО НЕЩА ТРЪГНА ДА Я ВОДИ ЗА ФРАНЦИЯ А Я УБИ КРАЙ БАСЕЙН, ПОСЛЕ СТОРИ СЪЩОТО С БРЕМЕННАТА И ДЪЩЕРЯ ВИСОКО В ПЛАНИНАТА КРАЙ ЕДНО ДЪРВО- ЦЕЛТА ДА ПРИСВОИ ИМОТ, ЖЕНА МУ СЕ ХВЪРЛИ ОТ 14 ЕТАЖ А ТОЙ ГНИЕ В ЗАТВОРА- ГОВОРЕТЕ С ДЕЦАТА СИ.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Заради едното клипче в тикток!

57

Анонимен

преди 10 месеца

Това, че уж само били съдействали на убиеца е тяхна версия, за нея няма никакви свидетели. Тези и двамата са участвали в убийството наравно с Рангел. Иначе, ако битката беше един на един - Рангел срещу Димитър, не се знае кой щеше да е жертвата.

56

Не са свидетели,

преди 10 месеца

Нито са помагачи. И двамата наравно с Рангел са преки убийци на Митко. Наистина някой разследващ журналист трябва да проучи данните и после да седне да изчисли какво е струвало на българския данъкоплатец това, че майката на тези двамата е забременяла с тях, родила ги е и после в продължение на 18 години от хазната са им давани пари за издръжка.

55

Утрепки малки

преди 10 месеца

С такива приятели не ти трябват врагове. Видели и съжалявали, но не помогнали на "приятелят" си, а дори помогнали на убиеца да укрие тялото. Съжалявали...да, че са ги хванали. Че и нагли и безочливи. Искали да ги пуснат. След 20-30 години ще ви малки измекярчета.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Абе младежи,къде ви сече пипето,опростихте си животеца завинаги!

53

Анонимен

преди 10 месеца

A що са го утрепали ?

52

Летовник

преди 10 месеца

Гарантирано от ОПГ ГЕРБ:УбийстваКражбиСадизъм

51

Анонимен

преди 10 месеца

Върна се старата власт и почнаха старите ексцесии,дано обществото да се е събудило от летаргията

50

Ясно 2+2

преди 10 месеца

Ти цял прокурор си бил,от ТВ ли това разбра?ГаньоБалкански

49

От хората

преди 10 месеца

Нещата се оправят на 90%,ако се промени НК и за помагачите присъдата е двойна,отколкото на извършителя.Да видим обаче ще има ли т.нполитическа воля.

48

ясно като 2+2

преди 10 месеца

тези са съучастници в убийството! цар Кирло имаше тголяма рода в Цаблапица тези от нея ли са

47

Ха ха

преди 10 месеца

И какво направи, реши да го заровиш?

46

до 25

преди 10 месеца

Не знам какво си, но отмъщение е, когато има лични подбуди. Искам правосъдие със смъртна присъда. При тази корупция в съдебната система само страхът от смъртно наказание може да въздейства върху престъпниците.Толкова много убийства през последните години и все безнаказани.

45

Анонимен

преди 10 месеца

В България определено има нужда от американски тип правосъдие, не от европейски.

44

Убийство

преди 10 месеца

По приятелски