195

Анонимен

преди 9 месеца

Нема такова нещо !

194

Анонимен

преди 9 месеца

Файда йок! Путин само хвърля прах да проточва работата по капитулацията си. Ходи, пие кафе, изяжда един кадаиф и се връща. Г.з път да види, че му се схвана кръстът в бункера.

193

Анонимен

преди 9 месеца

Злият диктатор Ердоган пак мисли да върши злини! Днес забрани на хората, да си продават зехтина ...аутре ще кани най-близкото нещо до антихриста, което сме виждали в модернат аистория ... вай вай ....

192

Анонимен

преди 9 месеца

Ооо! Ще го арестува и ще види! Да поседи малков ареста и да ми каже, ще напада ли той украйна или не!

191

Анонимен

преди 9 месеца

Много сте пр0cтовати феновете на Путин и Ердоган...

190

Анонимен

преди 9 месеца

Новините за контраофанзивата спряха, както ковид новините....... Форумните *** безполезни, както форумните ваксери!

189

диван чапраз

преди 9 месеца

*** ще долети диван чапраз пред Ердоган! Той знае ,че Черно море е турско и никой няма да му го даде!

188

Ехаа

преди 9 месеца

До Анонимен 196 Скоро уркландия няма да има здраво пристанище бе питек

187

Анонимен

преди 9 месеца

Ще му издърпат ушите и скоро ще има зърнена сделка 2.0

186

Анонимен

преди 9 месеца

Направление Запорожие, Район Ореховски. Тук също цари относително спокойствие. ВС на Рф нанасят удари по зомбирана биомаса и военна техника на киевският наркокартел. В района на Работино зомбинацитата атакуваха позициите на ВС на РФ с малки сили, но се оттеглиха под обстрел. Също така зомбинацитата водят активно разузнаване в посока на селището Мирное. Зомбитата се опитват да атакува отново през Пятихатки към Жеребянки, но бяха локализирани своевременно и след битка се върнаха назад. На Ореховския участък зомбитата на киевският наркокартел също извършват прегрупиране и вливане на нови резерви

185

Анонимен

преди 9 месеца

Направление Южнодонецк, Времевски район. През последното денонощие се наблюдава относително затишие спрямо предходната седмица. Зомбинацитата провеждат поредно прегрупиране за предстоящите атаки, вливайки резерви в своите подразделения. Старомайорское е напълно унищожено. Зомбитата се намират недалеч от северните покрайнини, а руснаците са по-близо до южните и, разбира се, на изток в района на Урожайное. Височините около Старомайорски все още са под контрола на въоръжените сили на РФ.

184

Анонимен

преди 9 месеца

Артьомовск и околностите, Южен фланг. Подразделенията на ВС на РФ продължават да отразяват зомбивълните в Клещеевка. Зомбитата на киевският наркокартел се опитват да атакуват на малки групи, напоследък това е основната им тактика в много сектори на фронта. ВС на РФ водят артилерийски обстрел по позициите на зомбинацитата северозападно от Клешчеевка, където са разположени тактически височини. Напоследък не се говори за връщане на тези височини от ВС на РФ въпреки, че би помогнало много за защитата на Клещеевка.

183

2

преди 9 месеца

Киевският наркокартел прехвърли значителни зомбирани биомаси и техника в този район. Най-вероятно в следващите дни зомбираната по натовски стандарт биомаса ще се опитат да си върнат загубените по-рано позиции.

182

1

преди 9 месеца

Луганско направление,Сватовски участък. През последните дни край Кармазиновския район се водят позиционни сблъсъци. Въпреки изявленията на киевският наркокартел, контраатаката на зомбинацитата в посока Новоегоровка и Кармазиновка не доведе до значителни резултати. Зомбивълните на малки пехотни групи са с жалък резултат. В момента зомбирани артилеристи продължават да стрелят с касетъчни боеприпаси от Новосергеевка и Первомайски. На участъка Первомайское - Копанки зомбитата на киевската хунта оборудваха бетонни укрепления.

181

практиката от истори

преди 9 месеца

показва че турските да нищо в сравнение с руските империалисти

180

20

преди 9 месеца

За мен не е национален празник е 3 март трябва да бъде 20-ти април.В България трябва да се празнува на 20 април, защото тази дата символизира независимостта на България a He на Русия както на Трети март

179

Анонимен

преди 9 месеца

Президента наТурската република е "схватлив човекщ" и отлично разбира ,че Запада иска да цоца без него и само за себе си.Неговите "страхове" се потвърждават от действията на българското Првителство ,чрез сухопътнта операция за износ на украйнско жито,през българска територия до гръцките пристанища. Запада иска да изолира Турция от сделката за зърното.Нещата в нещастната ни родина взеха да загрубяват,дано не започне и загробване.Но на там отиват нещата с тия rъ3oлu3цu.

178

Анонимен

преди 9 месеца

На Запада си мислят,че Ердоган ще играе по свиркара им .Обаче той им показа мястото ,като накара акушерката да седне на диванчето, вместо на стола.Такива ми ти нещата ще се случват и занапред.Както се казва ,няма лабаво.

177

Анонимен

преди 9 месеца

Президента наТурската република е "схватлив чове" и отлично разбира ,че Запада иска да цоца без него и само за себе си.Неговите "страхове" се потвърждават от действията на българското Првителство ,чрез сухопътнта операция за износ на украйнско жито,през българска територия до гръцките пристанища,че Запада иска да изолира Турция от сдешката за зърното.Неата в не частната но година взеха да загрубяват,дано не започна и загробяване.Но на там отиват нещата.

176

20 април

преди 9 месеца

за мен национален He eПразник 3 март! 20 е добре, Трябва да е 20 април