15

една жена

преди 1 година

До Лаврентий Берия Радвам се, че ме разбирате и не се сърдите, понеже не Ви критикувам. Понякога има много добри попадения тук. Преди 2 дни един колега се беше писал "Пепи Еврото" и коментарът му беше: " Абсурд е да се нагласи някое дело в България" :):):)

14

Лаврентий Берия

преди 1 година

До една жена - ще взема предвид коментара ви! Всъщност, както писах на колегата ника е просто начин да окажеш на другите с кого коментират темата. Може да е случайна хрумка, израз на уважение но и на презрение или ирония. Или просто нищо! Но, емоцията породена от един хуманист определено е различна от тая породена от един изверг. Разбирам ви! ;-)

13

една жена

преди 1 година

До Лаврентий Берия 11 На мен определено ще ми е по-приятно да Ви чета, ако се наречете "Махатма Ганди" :) Но Вие си решавате.

12

една жена

преди 1 година

Ако човек е склонен да трупа в бедрата и е допуснал да се случи, отслабването е много трудна работа. Трябва да се гладува, за да се свали всичко излишно, като при това се тренира, за да не увисне кожата и всичко, че е страшно. Иска се воля или причина, която много силно да ви кара да го искате :)

11

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 10 - ако се нарека примерно Владимир Путин, ще ме заобичаш ли? Или примерно Аугусто Пиночет?! Това е форум, ника е просто начин да различиш опонента си. Кво се напъваш?

10

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия - Само заради имео си за бесене ...

9

Нино

преди 1 година

До Дидо - Тоз па и тоя нахвърляния. Ако това е нахвърляне, не ми се мисли, какво ще е, ако ти прасне някой един шамар. Стегни се малко! Няма нахвръляне - казва ти се - Спри да ядеш и ще остлабнеш. Сега се извини на човека, дето си губи времето с тебе.

8

Анонимен

преди 1 година

Движение, приготвяне на храната..

7

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Дидо до 2 - да, разбира се и стандартна диета - повече протеини - нетлъсти меса и зеленчуци. Това с водата е вярно. Ако си в зоната на 90-те кг и нагоре - поне 3 литра дневно. А пичовете дето ти пишат тея неща, ами усмихни се и ги приеми на майтап.

6

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Дидо - Дидо, всичко пич е генетика. Ако си склонен да трупаш в бедрата, много вероятно няма лесно да избягаш от това. Обърни го обаче в твоя полза - научи се да правиш клек. Има куп варианти - от стандартен клек с тежести, до сумо-клек и моя любим - българския клек. При задната част на бедрата - румънска тяга - с два дъмбела. Или моята любима - румънска мъртва тяга с пудовка на един крак. При всичките е важно да са АБСОЛЮТНО вярно изпълнени, за да не се увредиш. Най добра с треньор!

5

Дидо до 2

преди 1 година

Не може всички да се програмисти с много пари, високи, красиви и с красиви тела. Кажете как да отслабна вместо да се нахвърляте върху мен.

4

Анонимен

преди 1 година

Дидо, при нас мъжете е обратното спрямо жените. Ние сме склонни по-скоро да правим корем, а не бедра. Жените са склонни да правят по-скоро бедра, а не корем. Много мъже имат кореми, но бедрата им като клечки. И корема при мъжете не става само от пиене на бира и много ядене. Просто физиологията на мъжа е такава. Ако беше от много ядене, то краката на мъжа щяха ли да са слаби?

3

Анонимен

преди 1 година

"поне 2.5 литра на ден" звучи несериозно. Водата също вреди в прекомерни количества!

2

Анонимен

преди 1 година

До Дидо - Ми стига яди, бе!

1

Дидо

преди 1 година

Напишете статия за мъжете как да отслабнем в областта на бедрата. Писна ми хората да ме наричат кюфте, табуретка, слон, буца Искам да отслабна в бедрата.