67

тя

преди 10 месеца

Нещо много те е яд на Русия !

66

руския тероризъм

преди 10 месеца

Още от 1918 г , русия разпространява тероризма по света! Сега ще подарява зърно и бойци на Вагнер на гладните африканци!

65

Франция

преди 10 месеца

ще яде шамарите и франсетата ще бъдат изгонени от цяла Африка...............сега след смяна на режима в Нигер няма да има евтини злато и уран за Париж...............затова ореваха света франсетата................да му мисли Макарона................идват тежки дни за него и Франция!!

64

Войната на пешките

преди 10 месеца

То Украйна не е ли също пешка? И запада я ползва за война срещу РУсия.

63

Русия затягай колана

преди 10 месеца

дължиш 10 000 000 000 000 000 000 евро на Украйна за нанесени щети

62

Анонимен

преди 10 месеца

КРЕМЪЛСКИрашисти КРАДАТ РАЗРУШАВАТ, ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ

61

АбдокодирХоджибобоев

преди 10 месеца

Жозеп казал, че империалистическа Русия се стреми да използва военните режими в Африка като пешки в своята глобална шахматна игра. Жозеп и началстващата Акушерка провалиха ролята на Европа като център за конценрация на силата и страшно завиждат на Президента Путин, че умело превръща Руската Федерация в нов световен Център за конценрация на силата. Президентът Путин превръща Русия в пътеводна звезда за поробените от неоколониализма страни. Днес в Африка, а утре и в Латинска Америка.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Исках с няколко думи да поясня,защо "намесвам" Френската революция в днешния дневен ред на Европа.Причината е че тя сама"изяде"своите деца,така както брюкселските чиновници унищожиха Икономическат Общност в Европа,за да се настанят удобно в чужди кресла(Разбирай да вземат те, решенията ,вместо бизнеса)Така се стига и до война в Европа.Когато политиците вземат решенията, вместо бизнеса,с е стига рано или късно до мракобесието на чиновниците.Правете бизнес и любов а не война,бе uguo*Tu брюкселски

59

Км

преди 10 месеца

Вие крадохте стотици години по целия свят .А кажете кой колко колонии е имал по света,но за това мълчите като пукали.

58

Анонимен

преди 10 месеца

А до сега кой крадеше от Африка. Кой има колонии до ден днешен. Най-големите колонизатори се правят на демократи. Но рано или късно идва време за разплащане.

57

борелчо, мамин

преди 10 месеца

много си зле, значи ако запада краде е демократично, но ако Русия помага е агресия, колонизаторската ви лапачка вече свърши, ще трябва сами да се оправяте.

56

Ха ха ха

преди 10 месеца

Режимът у нас. Пешки в играта на Байдън.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Фашизма мяра няма.Той иска всичко да е само за него.Де нацификация и на Европа де.На някой в Европа пак му е домиляло за СССР.Когато сам си го направиш и Господ не може да ти помогне.На кого му беше нужна илюзията че като гътнат СССР и ще потекът реки от мед и масло към Еврпа.Империалистите от Запада и тези от Истока,ще си пригризят гушите сами,за радост на Китай.Толкова простотия в Европа не е имало от Френската революция до сега.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Фашизма мяра няма.Той иска всичко да е само за него.Де нацификация и на Европа де.На някой в Европа пак му е домиляло за СССР.Когато сам си го направиш и Господ не може да ти помогне.Н а или му беше нужна илюзията че като цъфнат СССР и ще потекът реки от мед и масло към Еврпа.Империалистите от Запада и тези от Истока,ще си пригризят гушите сами,за радост на Китай.Толкова простотия в Европа не е имало от Френската революция до сега.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Притеснени са, че Русия ще граби африканските ресурси. А вие преди плащахте ли за тях? Сигурно колкото за нашето злато. Не мерете другите със своята мярка.

52

Анонимен

преди 10 месеца

А Агент Зеленски и по-малко и от пешка в играта на МИ6 !

51

Анонимен

преди 10 месеца

До 51. Ползваше.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Добре беше, когато бяха ваши пешки, нали? Но лошото на хубавото е, че винаги свършва. Няма вече безплатни африкански ресурси. А може и изобщо да няма.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Френската ядрена енергетика ползва урана на Нигер.

48

Virtuozzo

преди 10 месеца

а Нацикрайна каква е за вас бе калъфиии евроджендърски срещу Русия ??