54

Ясно

преди 9 месеца

Причината е, че скоро може да има демонстрация на народната любов към народните "представители", които представляват НИКОЙ освен ПАРТИЙНИТЕ РЪКОВОДСТВА и ОНЕЗИ ЗАД ТЯХ (защото са посочени именно от тях, а не избрани ПРЯКО от народа). Партийният дом е създаден като бункер и те целят да бъдат по-добре защитени. ЦИНИЗЪМ! Да узурпираш властта ПРОТИВ волята на СМАЗВАЩОТО МНОЗИНСТВО (вкл. онези, гласували за теб) и да се барикадираш е ДИКТАТУРА, но обвиняват другите в това :D Няма къде да се скриете!

53

Не ПП, а ИТН

преди 9 месеца

"С идването на власт на "Продължаваме промяната" през 2022 г. депутатите отново се завърнаха в по-малката сграда" - ЛЪЖА (не знам от неграмотност или от опит за манипулация в полза на ПП) - депутатите се върнаха в ИСТИНСКАТА си сграда още след първите избори след края на мандата на Борисов - 2021. Тогава първи бяха ГЕРБ, втори ИТН, но председател на НС стана Ива Митева. Имаше пренасяне на техника по нощите преди първото заседание. ОТ ТОГАВА са в тази зала без прекъсване. ФАКТИ! Защо лъжете???

52

Hell

преди 9 месеца

БКП партия майка на всички боядисани партии с фасада "демокрация". И за какво скача в миналото хората за нищо. " Тези които не се учат от Историята, са обречени да си я повторят"

51

Очаквано събитие

преди 9 месеца

Партиен дом са им строили дедовците миналия век.Чудя се кога и куманизъма ще върнат?

50

Георги Илиев Митев

преди 9 месеца

Комунистите и " децата на социализма " си попадат съвсем точно на мястото . Сега са радостни и много доволни , че ги пращат на правилното място за което воюваха с " вятърните мелници " след оттеглянето на техният вожд и учител другаря Тодор Живков . Това са нашите управляващи и опозиционни партии .

49

Румяна Димитрова

преди 9 месеца

И на Луната да ги изпратят да заседават...резултатът,ще е никакъв.Едни и същи депутати са превзели Народното събрание,само се карат,като малки деца и никакви резултати.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото повече се смее човек през деня, от това що плямкат депутатите, толкова по-добре спи през нощта.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Окото на един щраус е по-голямо от мозъка на един депутат.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Шимпанзетата, делфините и хората са единствените същества, които се разпознават в огледалото! Затова хората в парламента чупят огледалата, за да не ги разпознае народа като гледат телевизия, от коя партия са?!?

45

Анонимен

преди 9 месеца

Една капка моторно масло прави 25 литра вода непригодна за пиене... А всяка плюнка на депутат принуждават един милион българи да стърчат по ТЕЛЕВОЗОРИТЕ! Там са 220 депутата и всяка тяхня плюнка, храчка бие с телевозорите мозъците на главите гледащи телевизия всеки ден и по главите им не остава и едно косъмче да расте!

44

Анонимен

преди 9 месеца

Никой не е способен да оближе собствения си лакът, невъзможно е да се достигне с език. Поне 75% (ако не и 100) от хората, прочели това, се опитаха да си оближат лакътя??? Та запитайте парламентажистите: "Защо те умеят да си облизват лакътя прескачайки с език, от една партия в друга?"... Отговорът е очевиден: "Запитайте злите езици!"

43

Анонимен

преди 9 месеца

Всяка промяна за 3 дни, всичко си е по старому пак.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Явно от службите са им казали да се преместят. Няма кой да ги спаси от народа. НСО и жандармерията не могат да охраняват сградата на НС, с надпис "Съединението прави силата" ефективно. Тази сграда е паметник на културата и не може да се поставят решетки, каквито правителството на Кирчо постави за 34000лв. Демонтираха ги заради закона за Културните паметници. НС може да се запали като факла. Това е причината да се изнесат за 3год. Как може в криза да правят ремонт? Безсрамници!

41

Анонимен

преди 9 месеца

Сложете ги в зоологическата градина при лъвовете, да ги вардят!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Да ги местят направо в Белене.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Три години, девет дана, кат на съм "е б а н а". Пoлoвaтa ми система паяжина хвана. "Г ъ с", "г ъ с", рунтав "г ъ с", дърта "п у т к а"," х у й" чавръст.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да отидат в ремонтираната сграда, която е в Триъгълника на властта. Милиони се похарчиха за ремонта и. Дори е с икономично осветление и широка зала. Но преди всичко трябва да са в ремонтираната сграда заради тяхната сигурност. Много скоро ще ги залее вълна от протести, а в подземието има бункер, както и много километри коридори за бягство. В сградата, където искат да са от ИТН не е безопасно. Когато бяхме на протестите преди 30г.запалиха НС, а и няма ги вече решетките, които Киро постави.

37

Алов

преди 9 месеца

И после ремонт на ремонта и така викам да го бтнат и един хотел

36

Анонимен

преди 9 месеца

Взе да ми харесва принципа им на ротация. Само че предлагам да вземем да се ротираме наред целия народ. По няколко месеца или година, както се реши, нови управници в НС. И без това, като гледам работа не вършат за народа, а само себе си гледат. Та да мине и тоя народ по същата пътека, да се пооблажи, няма само едни и същи да се въртят там с години, а животът ни мина в преходи и рИформи, ама не на дело, ами измислени и на приказки.

35

Анонимен

преди 9 месеца

В момента започва 3 годишен РЕМОНТ не на СГРАДАТА НА ПАРТИЙНИЯ ДОМ, а на мозъците на ЧАВДАРЧЕТАТА, ПИОНЕРЧЕТАТА, КОМСОМОЛЧЕТАТА - ДЕЦАТА и ВНУЦИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!