113

ППДБГЕРБ+

преди 9 месеца

Поредното творение на едни случайници...

112

Анонимен

преди 9 месеца

По търговския закон интимни са връзките по права и съребрена линия.

111

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен,к.113: Съдия Гьонева не отчита и двете закани ,изречени в двата поредни дни преди изтезанието как са повлияли на психиката на жертвата, на третия ден - жестокото изтезсние, започнало с побой, счупване на нос, при което жертвата е припаднала, тези публикувани 21 среза, повечето от които според зашилия срезовете д-р Петров са повечето около областта на шията и другия факт - цели 3 часа зашиване! Момичето вследствие този садизъм нищо не си спомня.Тази психокриза колко време ще продължи?

110

Анонимен

преди 9 месеца

Адв.Аврамова, за завършен садист като Г.Георгиев - възпитателни мерки, как ви се струва това? Вижте и изказването на съдия Гьонева: тя работела по закон и клането на 18-годиш- ното момиче с дълбочина на срезовете 20-25 мм, почти до кост - 400 шева, предхождано от побой и счупване на носа, накрая и остригването на косата с рани по главата - всичко това тя окачествява като лека телесна повреда!

109

Анонимен

преди 9 месеца

Много ми е интересно досега жените как са "мачкали" добри мъже в съда със закон, който тези дни беше приет, и даже не е читав да ги защити в цялост?

108

Анонимен

преди 9 месеца

Прави се промяна за натрупване на престъпленията и се оправя работата. Един прорез може да се счете за лека телесна повреда но като прорезите станат няколко вече наказанието се увеличава значително. Важно е дали наказанието отговаря на причиненото страдание на жертвата а не дали е леко или средно определение.

107

Анонимен

преди 9 месеца

Първата грешка е че е написана думата интимно, дори не са си направили труда да я преведат. Интимно значи лично или да сме още по-точни проникновено. Втората грешка е че са се опитали да дадат определение на някакво понятие което е много разтеглено. Кога една връзка между двама става такава на втория на третия или петнайстия ден? Ами ако се разделят и вече нямат близки отношения и тогава се извърши престъпление? Тогава смисъла изчезва.

106

Фройд

преди 9 месеца

Кое му е сложното? Разгледайте психиатричният случай в който участват Цонко и Копейката. :):)

105

Въпрос

преди 9 месеца

По смисъла на законовите промени имаше ли интимна връзка между Бойко и Ердоган?

104

Какво следва

преди 9 месеца

До Анонимен 103: Интересно е да се отбележи, че Турция оттегли подписа си под Истанбулската конвенция. Сега Истанбулската конвенция остана само с името си "Истанбулска", но в Истанбул не значи нищо.

103

Беновска пипа

преди 9 месеца

"Хубаво е, когато се пишат закони, този, който ги пише, да пита някого, който поне веднъж е влизал в съдебна зала."

102

Анонимен

преди 9 месеца

Във връзка с доказването в съд на "интимна връзка" неволно се сещам за оня лаф от времето, когато бяхме деца: - Ние сме си гаджета ама тя още не знае.

101

Анонимен

преди 9 месеца

До До 98Голяма част от хората на протеста подкрепят Истанбулската конвенция и еднополовите бракове. Протестите напоследък се превърнаха в своего рода фестивали, където се пият бири, пуши коз, псува Русия и благославя САЩ. Едни и същи татуирани хипита ходят на всеки протест - проваксъри, прочипъри, подкрепящи Украйна, еднополовите, седемполовите и деветдесет и четири половите бракове, трансджендъризма, трансхуманизма, ционизма, културния марксизъм, джорджфлойдството и т.н.

100

Анонимен

преди 9 месеца

Бавно и полека ни "възпитават" в идеята, че видиш ли домашното и всяко друго насилие над жени ще изчезне мачигески, след като ратифицираме Истанбулската конвенция. Според която обаче "полът е социална конструкция", а не биологична даденост. Да питам тогава - всеки, който се идентифицира като жена ли ще е жена по смисъла на закона? А при платоническа връзка между асексуални ще се прилага ли? При връзка между трансмъж и трансжена кой е жената? А джендърфлудните специални хронометри ще носят ли?

99

До 98

преди 9 месеца

Те искат да прокарат узаконяването на еднополови бракове. Цялата дандания е за тази цел. За това пишат: "ИНТИМНА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВЕ ЛИЦА". Това е цялата истина. Употребиха случая с Дебора и хората, за да прокарат джендъp идеологията. За целта дори прекъсват отпуската си, за да се кове желязото докато е горещо. Защо няма протест за други убити хора? За Митко защо няма протест в София? Какво както е мъж?

98

Dim Peter

преди 9 месеца

Това е 30 годишния преход.Аз съм набор 93. Израснал съм в прехода, бил съм заобиколен от това, чалга и чалгаджий и още от малък мразя тази култура и винаги ще я мразя, защото в един момент като ти натрапват едно и също нещо и то ти става противно!Нашето поколение и това след нас израснаха в простотия и това изби много лошо. Дано дечицата сега които растат се вземат мерки и родителите да мислят как ще възпитават децата си, какво им е поведението пред тях, къде ги водят и с какви хора се събират!

97

Анонимен

преди 9 месеца

Насилието си е насилие. Защо трябва да се уточнява къде е извършено? Нима извършено на улицата насилие е по-различно? Или насилие извършено от непознат човек не е укоримо и незаконно? Насилието срещу личността е подсъдно.

96

Шерифът

преди 9 месеца

Има много тежки престъпления които са подтикнати от ,,подбудителство",а вината я поемат единствено извършителите.В много от случаите,извършителите не могат да отговорят адекватно за подбудите си.А подбудителите остават ненаказани,и извършват други подбуди за престъпления.Такива индивиди обикновено имат някакъв местен правен чадър,или просто връзки,и винаги се измъкват.Трябва да си поделят присъдите заедно със извършителите.Такава промяна ще намали значително броят на престъпленията у нас.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Не на домашното насилие. Но не и на злоупотребите със закона за домашно насилие! Над 50 % от делата за децата започват от жените с дело за домашно насилие. Получава се така, че истинските жертви трудно търсят помощ, а тези жени, които искат да мачкат мъжете в съда, го ползват масово!

94

Анонимен

преди 9 месеца

Искат да ни наложат Истанбулската конвенция!