10

Ааа,не,мерси!

преди 9 месеца

Справяме се добре с финансите и оцеляваме както можем през 33те години демокраДция и пр0дажни п0длоги в управлението!Ще минем нек'си и без нахилени финанСиСита като това на снимката :)

9

Този човек е

преди 9 месеца

председател на Българска асоциация на личните финансови КАКВО, Росене?

8

Анонимен

преди 9 месеца

ШпеСиалте ,колкото и нахилен да те изтипосат,едвали ще изглеждаш по умИн,сиромах ганьооо трудно издаянва месеца а ти хортуваш за четири ,пет месечен харчлък на тумбак!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната "статия" с поредния "експерт",след прочитането на която статия , знаеш по-малко отколкото преди това ...

6

Анонимен

преди 9 месеца

Я МИ ДАЙ ПАРИ АКЪЛ НЕ ЩА

5

Анонимен

преди 9 месеца

Първо-рецесията или още по лошо стагфлацията която се е задала не продължава 4-5 месеца,цикълът на тия кризи е доста по продължителен,второ-българинът е толкова беден че над 80% от заетите люде живеят ден за ден,респективно месец за месец!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Аве готЕн,тия акъли где ги ръсиш са известни на всички,вземи кажи как да изкара месеца българина,след като за нормално преживяване му трябват 1800 лева месечно бруто,а две трети от българите прибират до 1500 лева бруто месечно?

3

Анонимен

преди 9 месеца

Вземам 500, харча 1500, отде ги вземам останалите, само аз си знам.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Тия съвети тоя"специалист"да си ги завре,там къде слънчо не го огрява,болшинството от българите живеят от месец до месец,което ще рече,че осигуряването на спестени средства с които да вържат двата края в рамките на 4-5 месеца при една евентуална криза или рецесия,е нещо като,мисията невъзможна!

1

анонимен

преди 9 месеца

Ех тези финансови консултанти. Такива съвети може да даде всеки средноинтелигентен човек без да е финансист изобщо. Тази "професия" е за тези, които искат да не правят нищо, но да печелят много като прецакват лековерните.