96

Сандо

преди 9 месеца

гледах таблица за добива на злато за да разбера колко копят в Нигер. Оказа се че ние в България копаем повече от Нигер. Въпроса е какво се случва там? Никой не пита, гледаме асфалта по магистралите

95

Анонимен

преди 9 месеца

хаха,франсетата ще ядът у... нигер доставяше около 20% уран за европа по голямата част отиваше точно във франция сига този уран ще отиде най-вероятно в китай

94

Анонимен

преди 9 месеца

Масово напускат многополовите кравoфили. Хората си връщат държавата. Сега без редки метали и уран за без пари , за западни фирми.

93

До 99

преди 9 месеца

Е има разлика- в България Преврата е синхронизиран с Посолството, а в Нигер НЕ!

92

Щерю

преди 9 месеца

"превратаджиите суспендираха констутицията на страната" - Брях, и те като нашите ПП-ДБ и ГЕРБ-ДПС...

91

Тези дето

преди 9 месеца

16 месеца плуят Русия, за империалистката и политика спрямо Украйна! А империалисткото присъствие на Франция в Африка, като колонизатор, който за стотинки или безплатно издмуква ресурсите им- уран, злато, литий..каквото може! И ако стане Преврат с антиФренско правителство, тогава Франция заплашва с военна намеса!! Да сложи профренско правитялство! Някакво възмощенше от ЕС??Или колонизирането на Африка се е напълно ОК!

90

Микрон

преди 9 месеца

О nooo! No уран! No злато! No колонии! Първо Мали, сега и Нигер!

89

Христо Христов

преди 9 месеца

До 89 "... познайте коя държава има уран за продаване" - Казахстан, Канада, Австралия... но не на цената на Нигер.

88

Красота

преди 9 месеца

Африка се еманципира и отървава от смучещите я колонизатори! А ние..кога??

87

Анонимен

преди 9 месеца

Пак висят по колесниците западните колонизатори. Дано и тук успеем да се отскубнем от хватката на чумата.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Точно когато Франция отремонтира ядрените редактори и обещаха да ги пуснат за тази зима

85

Копейкин

преди 9 месеца

Като им спрат сега храната и до месец ще вият за Франция пак. Уран не се яде, а Масква не 2иждам как ще прекарат храна до там без да бъде унищожена.

84

Сър Пичук

преди 9 месеца

IGN не е фактически собственик на Лукойл. Не може да се разпорежда с активите на компанията. Просто куха фирма на руски олигарси. Редно е преди да пишеш опорките на Костя да прочетеш малко. Все едно да прехвърлиш фирма на някой ром, но само на хартия без да може да я управлява

83

Ром'с

преди 9 месеца

...и казаха на Франция,че повече няма да експлотират нигерски народ и развалят всички договори с Франция по уран,злато..Ех,тази хунта..не иска повече да я експлотират Французите.Макрон дори мислеше да атакува,но Алжир ,Фасо ...решително казаха,че и на тях обявяват война,Ако Франция нападне Нигер.Всички войни са богатство,само Троянската..

82

леля чичо

преди 9 месеца

Нигер е колония на франция от около 100 години и французите си беряха уран от там без пари, както на нас ни извозват златото сега, а сега вече франсетата ще духат супата, търговията с Нигер е прекратена от световните пазари и сега урана ще скочи до небето, познайте коя държава има уран за продаване... очаква се голяма криза в ЕС до1 година, не че сега не е криза но след 1-2 години ще е тотал щета. Обичат да правят майдани в страните около Русия, а сега вземете този майдан в колониите.ПУТИН ВЕЛИК

81

Христо Христов

преди 9 месеца

До 43 "... но Лукойл че не е плащал 25 години нищо на държавата ..." - Лукойл е на холандската ING. Кажи защо не е плащал данъци още от Иван Костово време?

80

Анонимен Алкохолик

преди 9 месеца

Никога не съм бил нито член на БКП, нито после на бсп. Това за мен беше глупост. Не бях подмазвач и доносник за това съм на 54 години и си останах с една наследствена къща на село. Исках да купя апартамент, но ми трябваше жителство, а то не се даваше, ако не си член на БКП.

79

Христо Христов

преди 9 месеца

До 84 "Не разбирам, ти..." - споко пич, 90% сте си неграмотните про'с'таци...

78

Христо Христов

преди 9 месеца

До 80 "Живял съм тогава и знам, ако не си партиен член чакаш като луд." Пич, един друг фен на евроатлантизма - Цветан Цветанов твърдеше, че 8-9 милиона са били членовете на БКП.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Колелото се върти. Днес е така. Утре Путин ще хвърли топа и нещата ще се променят.