130

Анонимен

преди 9 месеца

Момичето с веселите очи!

129

Амбър Хърд.

преди 9 месеца

някой знае ли коя е Амбър Хърд? Единствената лилипутка, която не можа да измъкне 50 милиона долара от актьор, обвинен в сексуален тормоз. Има милиони дела, скълъпени с бели конци за милиони долари точно защото по презумпция на закона вместо да е невинен до доказване на противното мъжа винаги е виновен! Аз не искам Конвенция която да ме заклеймява като престъпник а всяка хухавела да е Ангел! Примери много, но още по-интересно е че се позволява обвинение без доказателства - нещо станало преди 20 г

128

Често срещано

преди 9 месеца

Хипотетично: Млад мъж отива на дискотека. Пие си спокойно, не прекалява. Някаква почва да му се отърква пича е ок -все пак не е ПП или ДБ и си пада по жени. Черпи я едно малко води я у тях - тумба лумба всичко е ок. След 2 дена пристига адвокат и се почва дай едни 50 к иначе дело за изнасилване. Момата има вагинални разкъсвания /прибрала се набутала си нещо в катерицата/, има медицинско и 2 *** свидетели '*** като нея/,които подкрепят думите и. Пича или плаща или го правят на маскара и до тук

127

В.

преди 9 месеца

Просто прецизирайте понятието измъчване и включете последователен психически тормоз и изнудване със злоупотреба на лични данни, изопачени и съчинени факти!

126

НК

преди 9 месеца

(1) Който се съвъкупи с лице от женски пол: 1. лишено от възможност за самоотбрана, и то без негово съгласие; 2. като го принуди към това със сила или заплашване; 3. като го приведе в безпомощно състояние,се наказва за изнасилване с лишаване от свобода от две до осем години!

125

Anonimen5

преди 9 месеца

Много повече са, но жените не си казват. Само да знаете, ако искате истината.

124

До 120

преди 9 месеца

129 коментар няма все още :) А след като се подаде жалба и има медицинско свидетелство, се пристъпва към съдебно решение за мерки за задържане . В случая ако жалбата е за изнасилване е задържане под стража при предвидени в НК до 8 години затвор. Толкова няма нищо за психиката на нито един мъж..

123

До 121

преди 9 месеца

АБе фентази, фентази да не ти дойде до главата.Че доста хора изгоряха, само че не се показва в медиите.

122

Анонимен

преди 9 месеца

Наистина ли си мислите, че жените някога се връщат при ***?

121

Анонимен

преди 9 месеца

Номер 114 да издаде фентъзи книга. Става за писател

120

До 129

преди 9 месеца

Интересно с какво го е изнудила тогава? Само с твърдение не става. Ай стига с тия приказки от 1001 нощ, що се забавлявате тука да ловите възрожденци с кукички. Само те биха ви се вързали на ***.ните.

119

До 115

преди 9 месеца

Медицински преглед се извършва, ако им анасилие, и травми, в случая може и да не е имало.

118

До Извинявам се

преди 9 месеца

Сега те в интимна връзка ли са или не са? какво е тълкуванието на закона, които ще се приема?

117

Анонимен

преди 9 месеца

Разправяйте ги на старата ми шапка случаите на "изнудване" . Всички затворници са невинни, нЪл тЪй. Последен напън на мачовците да избегнат закона. Не посягаш - и толкоз! Анадънму?

116

До 115

преди 9 месеца

Можеш да пуснаш жалба и без доказателства, доказателствата се събират от държавни органи!

115

Анонимен

преди 9 месеца

До Извинявам се: Измишльотини, разказани на софра като рибарските. И кой е снимал доказателството? Полицаят ли? И какви са заключенията от медицинскя преглед на пострадалата, направени "същия ден". Я ходи да ги разправяш на наивни възрожденци!

114

Извинявам се

преди 9 месеца

Случка разказана ми от полицай. След като се върнали от дискотека компания отишли да допиват в квартира! Момче и момиче пълнолетни излезнали да си ходят, момичето се навело да си завързва обувките и момчето си извадило оная работа. Момичето го налапало. След което решила че е била насилена и отишла да пише жалба в полицията. Тя твърдяла че е изнасилена, полицаят я попитал вие ли го ..тя да. Ама тя твърдяла че като му го видяла и инстинктивно му го налапала. Той бил виновен че си го е показал.

113

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименНяма как да я изгониш ще те осъди за насилие, психически тормоз, сексуален тормоз и т.н. За това все повече падат браковете - никой не иска една *** след няколко години лакиране на нокти да ти вземе всичко само зашото сега е политически коректно Жената винаги във всичко да е права! Истината е че заради 10% хитри "***" страдат 90% нормални жени и 100% от мъжете!

112

Анонимен

преди 9 месеца

Единственият случай, в който се е случило да ударя жена беше преди 30 години - една лигла и интригантка умишлено ме дразнеше, и натякваше "аз съм дама, не можеш да ми направиш нищо". Такъв шамар изяде, че се завъртя на място. Години по-късно ми сподели, че този шамар я е променил за цял живот, и я е накарал да спре да лети в розовите облаци и да стъпи здраво на земята, където е истинската реалност. Още сме приятели. И не, не съм спал с нея.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Не се хвалете с пари и коли - няма да ви хванат за канарчета.