23

До 13

преди 10 месеца

Фактите ти са грешни приятелю - може малко да прочетеш и да понаучиш.Да факт е че Тръмпонa не започна нито един нов конфликт/война. Но не спря нито един от тези които наследи (мисля че бяха 9 - Афганистан, Сирия, Ирак, Иемен, ), и не върна нито един войник обратно а напротив - увеличи броят на армията навън. За това пък Тръмп започна студена война с Китай. Между другото за тези които не са чели - Картър също не започна нито една война. Това са фактите. Тези на 13 са празни приказки.

22

ББ

преди 10 месеца

Света ни видя с очите си,как насърчаваше,расисти,престъпници и мафиоти,гледахме го с очите си...и още можете да го видите в мрежата как ги призовава...убиха майки и бащи,служители в Капитолия по неговите призиви,невиждан опит за преврат финансиран от Путин!!!обяснете го на Народа си първо!!!Говорете с хората за Бога!!!!

21

Щерю

преди 10 месеца

- Какво друго може очаквате от роднините на Мики Маус?

20

Анонимен

преди 10 месеца

До 15,Ей, жълтопаветниче....ти май бъркаш руския флаг, с този на Конфедерацията! Отивай обратно в 1-ви клас, преди да си изядеш боя някъде....!!!

19

Анонимен

преди 10 месеца

Нали вече го "импйчвахте" два пъти за този Конгрес, бе ???? И 103 обвинения да му лепнете, Байдън няма да стане по-малко корумпиран и по-малко неадекватен!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Как върви разследването на Байдън младши? Уж руска пропаганда, но ФБР лъгаха и скриха информация точно преди изборите. какви ли щяха да са резултатите?

17

Анонимен

преди 10 месеца

Ами тогава да хващат да съдят Обама, Буш, Клинтън и Рейган. Всичките са завеждали дела в съдилища по щатите за оспорване на резултатите от изборите. Само за Тръмп рязко стана лошо в САЩ да се обжалват резултатите от преброявания на бюлетините и да се изисква повторно броене и проверка за невалидни бюлетини. Ако не си спомнят Буш младши така стана президент за втори път като обжалва резултатите във Флорида и спечели делото и щата след повторно броене и отпаднали десетки хиляди бюлетини!

16

Анонимен

преди 10 месеца

А Байдън с далаверата с Украйна кога?

15

Анонимен

преди 10 месеца

Тръмп е най-слабият президент в историятана САЩ, позволи на Путин да му се качи на главата. Нещо което малко хора забелязаха, един от участващите в пуча на 6 януари с шапка с рога на главата развяваше руското знаме в Капитолия досущ като нашите национални предатели русофилите.

14

Анонимен

преди 10 месеца

До Факти Приятелят на Тръмп Путин и той не е водил нито една война, все го нападаха, я Чечня, я Грузия, даже и Украйна си позволи да нападне най-миролюбивата държава Русия и нейния най-миролюбив вожд Путин.

13

Факти

преди 10 месеца

Тръмп е единственият президент на САЩ от 80 години който не водел война и агресия.Няма да му го простят.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Страните в ЕС все повече приличат на робски колонии на САЩ.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Робър Кенеди младши в едно интервю тия дни каза точно и ясно ЦРУ са замесени в убийството на чичо му, президента на САЩ Джон Ф. Кенеди.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Дълбоката държава няма да позволи Тръмп да спечели пак. Те са много доволни от положението сега. Има война, от която изкарват милиарди, не умират американски граждани, а в същото време САЩ воюват с Русия. Както каза един сенатор на Зеленски - това са най-добрата инвестиция, която е правил САЩ, да воюват с Русия, а да умират украинци.

9

Факт

преди 10 месеца

Дълбоката държава няма да прости на Тръмп ,че докато управляваше сащ не нападнаха никой и не сътвориха касапница както сега в Украйна.

8

АнонимеН

преди 10 месеца

НАЙ-ДОБРЕ Е ПУТИНОВИЯ РЕЖИМ ДА СИ ЗАМИНЕ ЗАВИНАГИ ! ТЪЙ, ЧЕ ОПИТИ НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ДА СПАСЯТ ПУТИНОВИЯ РЕЖИМ ЩЕ ИМА И СЪС МЛАДШИ КЕНЕДОВЦИ И СЪС СТАРШИ ТРЪМПОВЦИ

7

Анонимен

преди 10 месеца

Не е важно как гласуваш, а кой брои гласовете.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Най-добре ще е Робърт Кенеди младши срещу Тръмп да са на изборите.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Па и нагъл на всичкото отгоре иска да има честни избори, Байдън спечели повече гласове от всеки друг президент дори взе повече гласове от Обама при афроамериканците, което е невъзможно, очевидно изборите бяха манипулирани.

4

Анонимен

преди 10 месеца

0 шанс да спечели републиканска партия. Байдън спечели само, за да не печели Тръмп.