31

gogo

преди 10 месеца

BRAVO ПОЛША!!! Така се прави, приятелството си е прителство, но хлабът е с пари ;)

30

А БГ фермерите

преди 10 месеца

...кучета ги яли. Торта се вдига, сега ще видим цената на руските санкции спрямо ЕС. Търсете си рентите и данъците от Украйна

29

А ние кога и дали?

преди 10 месеца

Полша забранява ТРАНЗИТА на украйнко зърно порез територията си, за да не фалкират местните производители. Ами България?

28

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Я да видиме руските бот ферми какво имат да кажат по темата в коментарите.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Снаряди срещу гъгрици. Не се карайте. Българите са мющериите , точка край.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Украинците са шефове те са прокси на САЩ точка.

25

Само питам...

преди 10 месеца

Някой спомня ли си някакви "искри" когато Украйна УБИ двамата полски фермера? Поне една единствена искрица? Някакво недоволство? Или то каква стойност може да имат двама бачкатори от простолюдието в сравнение със зърнения бизнес в който много политици имат дял ? А и нищо чудно това да е подготовка на Полша за опита и да анексира част от Украйна . Поляците имат опит в това . Германците още помнят Данциг и как поляците си го анексираха въпреки резолюциите на ООН и 96% немско насемение в района....

24

Представяте ли си

преди 10 месеца

международния резил, поляците да нахлуят в Украйна под предлог, че ще гарантират безопасността. В това време "Вагнер" се спускат от Беларус и ги спират. Ще излезе накрая, че частната армия на един руски "бизнесмен" е гарантирала безопасността на Украйна. Както всичко останало в тази война - пълен резил от страна на НАТО.

23

ШИШО

преди 10 месеца

Питайте полските футболни фенове какво мислят по въпроса.

22

Анонимен

преди 10 месеца

26, скоро поляците щели да се опитат да отхапят едно парче от тези, но оркестрантите внимателно ги следят. Само да посмеят да преминат граничната черта и ще ги надънят

21

Анонимен

преди 10 месеца

Забраната за внос не засяга транзита през Полша на украински селскостопански продукти за трети страни. Проблемът е, че никакви трети страни не искат украинското зърно. Еесовската комисия е отредила залежалото и гъгренясало украинско зърно за третокачествените източноевропейски страни.

20

Хах

преди 10 месеца

Киевската хунта си е повярвала, че войната се води заради тях и откача всеки път, когато някой има различно на тяхното мнение. А пановете им го казват в прав текст, може да демонстрираме, че се обичаме с вас, но най си обичаме Полша! А не като нашите сглобкаджии продажници.

19

Анонимен

преди 10 месеца

С Украйна е така. Има ли само намек за критика и веднага започват да подскачат. Те винаги са прави.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не иска заразено зърно.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Достойно поведение на поляците.Не са като нашите продажници.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Поляците не са като нашите Двойни граждани в парламента и правителството. Те нямат Две родини, като нашия Парламент и Правителство. Нашите Двойни граждани от Канада, Украйна и Турция ни управляват чрез Международно Османско правителство. Тримата Султани - Просто Киро, Боко и Пеевски, ще сменят българската история с Османска история. В нея ще пише, че 500 години тяхната Османска империя ни е пазела от Русия да не ни пороби. Но на 3 март 1878 година се е случило немислимото.

15

да

преди 10 месеца

полша искаше украйна да се извини за избиването на 100 000 поляци, ама янките ги натиснаха и те млъкнаха...всичко е запада да лапне богатия на суровини донбаски басеин, но без кръчмар си правят сметката, а кръчмаря е в кремъл и се казва путин!

14

абе

преди 10 месеца

тоя зелен плъх си мисли че целият свят му е длъжен, и на какво основание?...само путин ще те сложи на място!

13

Анонимен

преди 10 месеца

Ама нали много се обичат, или като теглиш чертата се оказва че всичко е заради пари, много пари и интереси.

12

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС трябва да наложи санкции на Полша! Поляците са много доленн народ