149

Анонимен

преди 9 месеца

Народът полудя. Това никак не е добре и няма да чакаме дълго да се сгромоляса всичко. Тогава ще се видо кой си е направил сметката и кой е бил копи-пейст.

148

куку

преди 9 месеца

Куку, куку,куку.... това пише в статията.

147

Анонимен

преди 9 месеца

евтнии манипулации, на годишна база има спад 12% за второто тримесечие. Kойто не вярва, да сравни справките в сайта на агенцията по вписванията, примерно за София или Варна.

146

Анонимен

преди 9 месеца

Ваканционен дом е едно. Но да се премести човек в селска къща за постоянно е друго. В България няма инфраструктурата за това, няма образование, добро здравеопазване. Ако селската къща е на 30 минути път с кола от центъра на София, тогава може, но пък колко възможно е това. В други държави има добро здравеопазване и извън мегалополисите им.

145

БГ.

преди 9 месеца

Платена статийка,злато и земи да,имоти в Гърция и Испания-да,и по евтино:)

144

Софиянец

преди 9 месеца

От 6 г. вече българина чака някакви балони да гърмят хахахах

143

Сулю и Пулю

преди 9 месеца

Ние сме двама братя и много се обичаме! Но решихме да се задомим и Пулю- бе нетърпелив и към наличните 100 000 евра си тегли ипотека за още 100 000 евро и стана горд собственик на апартаментче в кв.Иван Вазов.Сулю обаче реши да изчака и с наличните 100 000 евра ДОГОДИНА ЩЕ ЗАКУПИ СЪЩИЯ АП.НО БЕЗ ИПОТЕКА!? Кой от двамата братя - Сулю или Пулю е постъпил по- разумно???

142

НъРъБъ

преди 9 месеца

Уважаеми, какво е това желание да си мерите заплатите в коментарите на всяка една имотна статия. Защо си мислите ,че някой го интересуват вашите финанси. По начина по който поднасяте тази информация ми се струва, че търсите внимание, похвала или просто си мислите,че сте страхотни и преуспели в живота. Което е мн.тъжно.

141

Чадър

преди 9 месеца

В Пловдив преди около 5 дена на бул.Руски блъснаха и влачиха 16 годишно момиче при гонка на 2 луксозни автомобила.Шофьора е 22 годишен и е спрял чак след 700 метра.От тогава 5 ти ден няма нито една новина нито местна нито национална медия.Чий ли син е този 22 годишен.

140

Анонимен

преди 9 месеца

От статията разбирам, че някой е усетил навреме накъде духа вятъра, продал е софийския апартамент, погасил е ипотеката и е отишъл да живее в Етрополе

139

Даскал Кольо

преди 9 месеца

Заглавието на статията е откровена лъжа. След като го прочетох, вече нямах никакво желание да чета самата статия, както и направих.

138

Анонимен

преди 9 месеца

Статията е откровенна подигравка с интелекта на българите .

137

Programist_rust

преди 9 месеца

Така е, кадърните програмисти е съвсем нормално да сме на 2-3 места. Само лоу лайф маймунопрограмисти могат да взимат под 100к, предимно гласуващи за герб и свикналите на механична работа са това. Моят инвестиционен портфейл включва и уран.

136

Анонимен

преди 9 месеца

Серозно ? Ръст от 67 % в Етрополе ? Колко от тези сделки са окончателно изплащане на ипотеката и прехвърляне , а колко са дарения или подялби ? Няма глупави вече .Някакси не е най доброто решение да се вържеш да изплащаш 20-30 годишна ипотека .

135

Симо

преди 9 месеца

Дълго време купувах имоти.Сега ще давам дупе за хляб

134

Анонимен

преди 9 месеца

аа инфлация ли имало - аа забравихте ли трилионите долари напечатани в краваршингтон миналата година и на всеки 5 години така - стопяваме спестяванията на народеца за да е послушен - а той горкия ни верва за всичко - е па то си е убаво за назе - а народа - толкова му е акъла

133

130

преди 9 месеца

Прочетете го. Каза ви го точно и кратко.

132

Анонимен

преди 9 месеца

Ей от толкова програмисти няма кой ми оправи канализацията къща за 10милярда пак у лай***а живея:) добре че изкуствения идва да ги редуцира малко тия ИТ-а, че и банята ще трябва да прая;)

131

до 136

преди 9 месеца

Врели-некипели. В нашата компания junior започва на 3400 чисто. След 3-4 години минава 60-70к. А след 10 да не говорим. Тогава може и по толкова на 2-3 месеца да докара. За принципали нямаме горен рейнж на заплати. А иначе колегата е прав- ограничения откъде работим няма и аз доработвам по швейцарски проекти и рейтът ми е около 1200 франка на ден. Та, не е хич зле малко да понастроиш часовника. Дадали си в ИТ сектора де, кой те знае.

130

до 136

преди 9 месеца

Ами, всъщност, аз съм в тази сфера от над 20 години и познавам и аз хиляди. Кадърните сме фрийланс на 2 места и работим на още 1-2 на постоянен договор. Лично аз в добри месеци взимам и над 50к. Ако не работя по фрийланс проекти, около 20к. Иначе има програмисти и програмисти. Разни чичета като тебе, дето слугуват за 100к на година и оправни и хитри със собствени малки компании. Моята дума срещу твоята. А, прочее, изтеклите данни от НАП още ги има. Сега заплатите са тройни на тогава бтв.