81

токова е известен

преди 9 месеца

че и GOOGLE не е чувал за него.

80

Хмм...

преди 9 месеца

Ами льольо, територията ни не минава дори за държава от третия свят! По-,голямо падение и слугинаж към външните фактори не сме имали до сега! Те ако наистина ни смятат втора ръка, пак добре, щото реално не сме!

79

Хелоу

преди 9 месеца

Този колко ли му плащат да бръщолеви глупости по тв. Според мен го прави даже за жълти стотинки.

78

Амиии

преди 9 месеца

"Руснаците опитват да ни сплашат, броят ни за държава втора категория" - ами всички ни броят така - включително т.нар. партньори, не само руснаците. Вижте стандарта на живот у нас, качествата на западните стоки в нашите магазини, отказа за шенген, толерирането на корупцията, мутрокрацията и лъжата и ще ви стане ясно.

77

Никола Стефанов

преди 9 месеца

До да ама не: пропускаш малък, но основен момент - в днешно време НЯМАМЕ генерали като Вазов и Колев. За сметка на това имаме обучени по "натовски стандарти" некадърници. Видя се в Запорожието колко струва натовското обучение - независимо от пропагандата, бълвана от масмедиите по света и у нас, руснаците СМЛЯХА обучените по "натовски стандарти" укри за сравнително кратко време.

76

да ама не

преди 9 месеца

и през първата световна воойна руснаците гледаха на България като на руска губерния но генералите колев и Вазов им показаха ктъде зимуват раците и руските полковете които ни нападнаха престанаха да съществуват и бяха разфорирувани поради 95% жертви.т.е бяха унищожени на българска земя като всеки друг агресор, каквато ще е съдбата на други руски агресори.

75

агент Мъдлър ЦРУ

преди 9 месеца

Когато Ручките почнат да мият чинии и тоалетни по ЕС, тогава ще видите кой е колонията. Аз лично си вземам едно русофилче, да го дразня всеки ден.

74

Анонимен

преди 9 месеца

българия е четвърта категория вие си мислите че в бг живеят хора .хората са в правителството останалото са животни.този експерт не е в себеси тое е неонацист

73

хахахаха

преди 9 месеца

ние ли?ВТОРА категория?Ние сме ПОСЛЕДНАТА категория,съществуваща на планетата...Измислените косовари и македонци ги считат ПО-ВИСОКА категория от нас,което се доказва с поведението им!И поведението на ЕС и САЩ спрямо тях!

72

Анонимен

преди 9 месеца

А САЩ ни смятат за най развитите в света!!!!!

71

Анонимен

преди 9 месеца

Като няма какво се започва с мотивация и че пар Руснаците нямали нещо..... Циркаджийска пропаганда! Като умреш мотивиран по-добре ли е велики анализаторе?!?

70

мозък-личинка

преди 9 месеца

До АнонимеНСкъпи АнонимеН, как с няколко думи изрече толкова глупости бе скъпи или скъпичка! Разсмиваш! Първо, ние обичаме Русия. Второ, обичаме Зимбабве. Любовта не се влияе от мощ или интерес. Трето, в българските учебници има един предмет "граматика" Препоръчително ти е! Ха!

69

Стига лай!

преди 9 месеца

Проглушиха ни с тази злобна пропаганда срещу Русия. Едната "имперска" война, която е водила Русия през 19 век е довела до освобождаването на България. Това е. Ако това не ви е по вкуса, не извъртайте нещата. Ако някой е искал да остане в рамките на турската империя тогава, или сега иска, то той може да ръмжи. Но да не извърта нещата.

68

Смях горчив

преди 9 месеца

Да, сигурно Франция, САЩ, Великобритания и Турция ни смятат за достойни и равни.

67

безчестно

преди 9 месеца

Когато човек е склонен да се извърта, да се подмазва, да търси келепир, да си сменя историята, да се лъже и да лъже околните, не е за уважение. Когато това става в международен и исторически план, това ражда презрение.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Тоз измислен експерт явно е на хранилка, щом не вижда, че мир може да има само, ако ФАЩ се разпаднат. Ако не е украйна ще е Тайланд. Все ще измислят къде да спретнат конфликт долните кравари. Те от това живеят.

65

Врели-некипели

преди 9 месеца

А кой ни смята зя първа категория? Може би Макрон, който ни изнуди миналата година? Може би другите подобни, европейски страни, които ни заповядаха да закрием сто неща за да влезем в ЕС? А в исторически план, Англия , Дизраели и Чърчил ли са ни уважавали? Или кой? Ние обичаме Русия, стига с тия врели-некипели.

64

толкова е известен

преди 9 месеца

че за първи път чувам за него, но като му чета глупостите ми става ясно кой обслужва с фантазиите си.

63

Ха ха ха

преди 9 месеца

Те и макетата ни смятат за втора категория, той за руснаците се запритеснявал.

62

АнонимеН

преди 9 месеца

ПОРЕДНИЯ ГЛУПАВ ЧОВЕК!!! КИТАЙ Е НИКОЙ , ЧЕ ДА РЕШАВА ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ С МИРА В УКРАЙНА! ДАЛИ ЩЕ ИМА МИР ИЛИ ЩЕ ИМА СВАЛЯНЕ НА ПУТИНОВИЯ РЕЖИМ ГО РЕШАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ФАЩ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВИ ХОРА! НАВРЕМЕТО ТАКИВА КАТО ТОЯ РАЗПРАВЯХА КОЛКО БИЛА ВЕЛИКА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА А ОЩЕ ТОГАВА БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ Е НА 2 ШАМАРА ЖИВОТ