15

Анонимен

преди 9 месеца

Hanълнo нopмaлнo e Унrapия ga gaвa rpaжgaнcтвo нa yнrapцитe ocтaвeни извън rpaницитe нa cтpaнaтa cи! Koeтo ce cлyчвa cлeg rpaбeжът нa тepитopии и нaceлeниe извършен oт noбegитeлитe в cвeтoвнитe вoйни npeз 20-и вek...B nълнa cилa тoвa важи и зa нac...

14

ЯМБОЛИЯ

преди 9 месеца

Унгарците си го заслужават. Щом са приятели на фашистка Русия, тогава ще са по-далеч от Цивилизацията.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Възрожденци промити, кой ви бръсне за слива па вас.

12

Bън американците

преди 9 месеца

от Европа!

11

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен САЩ не могат да влизат и с виза в бг. Пълна забрана и изгонване на натоския аскер.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилски държави. Унгария, България, Сърбия, РСМ няма какво да правят САЩ. Да ходят в Путинария и на майната си.

9

Анонимен

преди 9 месеца

До 2Политика в собствен интерес ?Унгария има най голяма инфлация в ЕС 20%.Плюс 15 милиарда евро спрени евро фондове .Това ли наричаш политика в собствен интерес .Имай в предвид че големите компании също избягват Унгария и не инвестират там

8

Един Българин

преди 9 месеца

САЩ да прочетат малко история. Тия в сърбия и Румъния са яко унгарци и е нормално да им дадат лични карти. Ние правим същото и причината е в Ньойския мирен договор (за нас), а първопричината е берлинският конгрес, когато за сметка на някакви скапани френски и английски интереси ни порязват жестоко. Какво да направим и ние и унгарците? Ако нямаше такива несправедливости нямаше да има нито първа нито втора световна война, но тогавашната западна Европа не го осъзнава.

7

Селянин

преди 9 месеца

Трябва да наложим ВИЗИ за американци на територията на ЕС,в предвид колко мексиканци и други от африка имат американски паспорти.А и за българите след като има визи трябва да има реципрочна мярка.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Чудо голямо! На кого са притрябвали американците? Скоро и доларът няма да трябва на никого

5

полковник Колев

преди 9 месеца

Миролюбиви,културни и способни хора са унгарците. Имат разкошна архитектура....И не забравяте кои са на власт в Америка ( САЩ)

4

Анонимен

преди 9 месеца

До 3, в допълнение на всичко това: и да забравиш събитията от есента на 1956г., когато съветските танкове избиват много цивилни унгарци!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Направо да се вдигне една берлинска стена около Унгария и Сърбия и нека да си търгуват с въздушен транспорт с Китай и русия. То бива бива да си ***, ама да си в средата на Европа, да нямаш излаз към море, цялатата ти икономика да се крепи на търговия с ЕС и да обясняваш как търговията с русия ти била национален интерес е висша степен на неадекватност типична за хората страдащи от рашизъм.

2

По същество

преди 9 месеца

Колко скъпо струва независимостта и политиката за собствен интерес! Пиявиците и гастарбайтерите ще стоят по-малко във фентанилното царство.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Oрбан още да се прави на големия русофил! Или ще се поевропейчи, или ще си ходи у Расиата!