62

Анонимен

преди 10 месеца

Как става, че жертвата не е обезщетена? Жертвата не е завела дело, за причините може да се сетите. В Бг, ако не е убийство, това са казуси от частен характер. А той се е споразумял... пито, платено по Бг законите.

61

До 62

преди 10 месеца

В западните държави незабавно от полицията се издава ограничителна заповед, случаят се поема от прокуратурата и държавата повдига обвинение. Независимо дали престъпника и жертвата са все още във връзка, дали е хомосексуална двойка, дали обвиняемият е мъж или жена, роднина. На жертвата се предлагат психилогическа и правна помощ. Ако директно или индиректно са засегнати и деца, се уведомяват и социалните институции. Това е ИК, по нея работят.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Това са традиционните български ценности, изпий една ракия, набий жената и после *** да плющиш съседката, пък Ко вземат да се оплакват им кажи да не се правят на феминистки, мьчно ми е колко изгубихме от тази пуста демокрация

59

Анонимен

преди 10 месеца

Чета и разбирам, че хората се възмущават на такива постъпки като този мъж, нарязал приятелката си. Толкова ли е трудно да се осъди по бърза процедура един такъв престъпник? Още повече, че всичко е видно. Пречки ли има, какво? За подобни деяния трябва да има ефективни присъди и то бързо. Как е уреден въпросът с подобни казуси в Европа, някой знае ли, че да подсети ковачите на закони.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Биха могли сами да преценят!

57

Анонимен

преди 10 месеца

Чалга поколение плюс корупция-ей това значи.Цели поколения изпражне:'ния,за друго не стават.Доживот,и забрана на чалгата.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Лошите момчета ги забавляват по-добре добрите момичета. Те няма да се откажат да бъдат забавлявани в периода от 10-15-20 години на половия живот, преди бръчките, стриите и целулита. Един провален живот, без алкохол, дрога, дискотеки, мутри, побоища, ще им се отрази много по-зле на жените, отколкото няколко шева.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Наложително е да го отучат от тоя му навик!

54

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да смачкат тоя цЪррвул за назидание на всички такива татуирани иддиотти и приммати с каквото БГ е залята .. само иЗззроди !!!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя селски пръът трябва да бъде пребит в затвора и да се приключи с него . Такъв *** и садист няма оправяне . Наппаллм е решението !

52

До старозагорците

преди 10 месеца

Някой от вас чул ли е този Гошо някога да се е бил с мъж? Или той бие само жени?

51

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 48 - Къде ги тези момчета?

50

КойДоктор я е гледал

преди 10 месеца

Значи е нанасял зверски удари по главата на тази Р.Г., а също и по очите й. С други думи, ако някой от тези удари беше попаднал в слепоочието й, сега извергът щеше да е вече в пандиза за убийство. От ударите в областта на очите е можела да ослепее, но както разбрахме от предишни публикации, предишните му присъди са все за нанасяне на травми, определени като леки?!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Недейте да скромничите!

48

uha

преди 10 месеца

да не се забравя ,че *** си има и жена и дете. И като хойка ,иска да му са верни и непорочни. *** работи охрана и себе си не може да издържа. Ама за бой са най-вече мама и тате дето са го възпитали в традионните български семейни ценности. Селска работа ,братя Кунчеви ще се обърнат в гроба.

47

В.

преди 10 месеца

Сценарият ви не беше ли да скоча от 10-ти етаж?

46

Анонимен

преди 10 месеца

Кои са били съдията и прокурора по това дело и защо е бил момичето, пак ли от ревност?

45

Анонимен

преди 10 месеца

Жените се лепят на такива като мухи на л**но. А в същото време познавам много свестни момчета, умни, образонани, интелигентни, които са си сами цял живот.

44

Шишо

преди 10 месеца

Всеки, който се е сблъсквал с българския съд е наясно за какво става въпрос, но медиите се правят, че едва ли не е единичен случай на недоглеждане, че закона не бил добър.... ? Съдии и прокурори могат да бъдат много осторожни и изобретателни когато поискат да вкарат в затвора когото и за каквото решат. Преди години бяха осъдили Георги Софкин (син на съдия от Народния съд!) за обида на съдийка. Иначе джуджето си мислеше, че е недосегаем, но накрая умря като куче на пътя без пари и бездомен.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Гошко е колективен портрет на футболните ултраси. Нацепени батко, които не мислят нито с горната, нито с долната глава, а с бицепса си.