70

Философ

преди 9 месеца

Толкова ли е трудно, да направят без такса тегленето на минимална РЗ от дебитна карта за всички без такса. Който има доходи над тази сума да си тегли остатъка с такса.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Къде е финансов анализатор?

68

Чочо

преди 9 месеца

Само е. България,законите имат хиляди пропуски.Вече съм сигурен,че това се прави нарочно.Парламента показва,че работи.ама в крайна сметка.......нищо не работи.

67

Абе смешник ....

преди 9 месеца

......говориш за пенсии.Един пенсионер с пенсия 1200,1500 - 2000лв социално слаб ли е!?Той ще си тегли без такса,пък на работещ с 1000лв заплата ,дето има напр .1,2деца ще му дърпат такса.Ейййй ,я се спрете с поредната глупост.Това ще доведе до дисбаланс ,на банките ще им влиза по малка печалба от такси ,ще вдигнат още 2,3пъти таксите ,и ще на.бат яко тези които ще са с такси.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Няма безплатни сметки ,има винаги месечни такси за обслужване.У Бг трябва да е безплатно ,за ***

65

Анонимен

преди 9 месеца

Защо повечето банкомати отказват транзакции в кеш?Има ли контролни органи и най важното има ли Държава способна да се противопостави на тоя рекет?До кога ще сме заложници на банковото лоби и неговите интереси? Кой си разиграва"кончето"безнаказано?

64

Itso

преди 9 месеца

В Англия не се плаща нищо, нито за теглене, нито за прехвърляне на суми в други сметки. Така е в цивилизованият свят, затова братя, от името на развитото човечество и цивилизования свят - не влизайте в Шенген и не приемайте еврото. Не съсипвайте стотици години човешка еволюция заради проcташкият си и дребнав манталитет.

63

Анонимен

преди 9 месеца

От два дни тегленето на кеш от банкомат е много,много трудно,няма ли държавата да се вземе в ръце и да направи нещо?

62

Пенсионер

преди 9 месеца

Безплатното теглене от пенсиите , щеше да премахне огромните опашки пред пощите на студ и пек.Но ще видим.

61

Халапеньо

преди 9 месеца

Пълни глупости измислят, необмислени неща се приемат и оставят така, това може да блокира всичко.Глупости се и коментират, че в Европа нямало такси за теглене, това са лъжи.В Европа само таксата да си клиент на дадена банка е минимум 15 евро месечно, може и повече.А за теглене и да няма такса, те скубят клиентите достатъчно. Ако даваш 15-20 евро месечно банкова такса голям праз, тегленето било безплатно, кое му е безплатното?

60

Анонимен

преди 9 месеца

От два дни мръсниците кожодери са ограничили тегленето от банкомат,къде е правителство,КФН,банковият надзор и другите лентяи,изобщо къде е България?

59

Анонимен

преди 9 месеца

Тегленето на пари в Европа е без такси, освен в републиката на лаинювците българи велики бизнесмени разбира се

58

Анонимен

преди 9 месеца

Затова, преди 100 години имаше "Дръжавна Банка" или по-късно ДСК.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Днес пак лъжи ... безплатни банкови сметки, в другите новини вече фотоволтаика изместил не само въглищата ами и АЕЦ-а ...

56

Анонимен

преди 9 месеца

До Алекс - Зависи кой е горе.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Си глеат работата! На рака е най яку!

54

Анонимен

преди 9 месеца

С тези идейки, съвсем скоро ще задължите фирмите и/или гражданите в случай на повишение на работник или служител или пък постъпване на нова по-високоплатена работа задължително да бъдат уведомявани банките. Единственото и правилно решение е определяне на задължителен брой тегления от банкомат месечно, без такси, за всички граждани. Без такси "закупуване на пакет, включващ ..." и други хитрини.

53

младен

преди 9 месеца

Това дране на банките ще приключи едва тогава когато *** се ограмоти малко и започне да използва чужди банки, портфейлни приложения и не остави и 1 лев в БГ банковата система. Тогава банките ще бъдат принуденинда правят шфирки че *** да си държи парите при тях за да продължават да бъдат капитализирани. Докато ганья си вика "е какво да напавя" ще го дерът като великденско агне

52

Алекс

преди 9 месеца

Такова животно като без такса в банка не съществува.Банките ще намерят начин да си вземат таксата.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Как ви дерат в България? В Англия, за лична банкова сметка няма такси за теглене, внасяне на каса, зад каса, в брой, с чекове, изнасяне, пренасяне, за притежаване на кредитна, дебитна карта, за теглене от банкомат (с изключение на някои банкомати по бензиностанциите).. Всъщност, единственото, за което се сещам бяха 4 паунда за превод в чужбина (в България е 60-80 лв.!!), които ние заобикаляме, с използването на други системи и такса един паунд. В Англия, също така, няма чичка с пищов на входа!