10

Пътищата убиват --

преди 9 месеца

-- нацията ! Затова каквото и да правите срещу шофьорите НЕ ВЛИЯ И не спира произшествията !ПО лесно е вместо да направиш истинска магистрала ДА ОБвИНЯВАШ изнервените водачи и да вдигаш глобите ! 30 и косур години само от това ,НО НЕ РАБОТИ !

9

Анонимен

преди 9 месеца

Малко равносметка за 2022 година,във България броят на автомобилите на 1000 лица е 407,средна възраст на автопарка е 19 години,пътна инфраструктура в окаяно състояние,жертвите при ПТП на един милион население са 78!В САЩ броят на автомобилите на 1000 лица е 700,средна възраст 11 години,пътната инфраструктура е на светлинни години от нашата,жертвите при ПТП на един милион население са 130!Сметките по"изчезването"ги оставям на вас!!!!

8

веднага отговарям

преди 9 месеца

не,няма да станем,защото няма убит българин на пътя,всичките жертви са чужденци,българина е богоизбран и следователно безсмъртен

7

Анонимен

преди 9 месеца

На фона на остарялата инфраструктура,допотопният автопарк и тотална бедност,жертвите при нас са направо малко,във България през 2022 жертвите от ПТП на един милион население са 78,докато жертвите в САЩ на един милион население са близо 130 лица!

6

Този Който

преди 9 месеца

Айде по-полека със тенденциите. Гледайте статистиката, после плювайте. Само и единствено за сравнение: жертви на катастрофи на 100хил. - България - 90, САЩ - 130. Казвам примерно, защото сме на опашката, но на опашката на Европа, където са най-малко в цял свят. За любимата на доста Русия чак не ми се говори, те са извън всякакви класация. И може да прозвучи цинично, но на фона на автопарка, инфраструктурата и манталитета даже са малко.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Вкарайте задължителен WRC зимен преход според както е възможно. Например в София да въртят на Алеко. Малко да се понаучат да карат, да не седят неадекватни на пътя и да не знаят как да си управляват колата.

4

територията на злото

преди 9 месеца

Престъпна България.Това е новото име на територията.

3

Чиновник

преди 9 месеца

Ако нямаше милиционерщина щяте да плащате по 5-6 много яки глоби всеки ден и нямаше да ви остават пари да хвърляте слафетки по чалготеките и да ядете калмари по гръцките села.

2

анонимен

преди 9 месеца

Сигорно,ще останем в историята с усмивката на съдия гьонева,защото тези който съдят нарушителите/престъпниците/ по пътищата са тъкива като нея

1

Анонимен

преди 9 месеца

Милиционерщината олицетворява стотици търтеи и безделници в КАТ, ДАИ и АПИ, които смучай заплати от държавния бюджет и не вършат никаква работа, освен да спасяват някой "техен" човек. Всичко това трябва да се изрине със се парцалите.