11

лелееее

преди 9 месеца

айде сега една битка между близки на загинали в катастрофи , жертви на насилие и ония дето системата още не може да убие . всъщност къде са тия дето системата ги убивала , нещо ги нема по протестите ,или нема спонсор :)

10

Дзивко

преди 9 месеца

Мъката на хората е голяма, но депутатите продължават да променят закона по пътищата с небивалици, последното е, че ъгъла, край на тротоара продължението в платното се приема за пешеходна пътека, то хубаво ама пешеходците да бяха ок, а те и пресичат и на останалите места, а глобени няма, хубаво е да спре преди да се пресече за секунда, две, че колоните на колите много крият пешеходците..

9

реалист

преди 9 месеца

В момента по закон наказанията са от 5 до 20г, но не се прилагат. Проблемът е че точно съдии прокурори и ушевите са корумпирани почти без изключения, защото когато има корупция и ти мълчиш и си част от системата, смятам че си съучастник. При случая с момичето, полицията не регистрира престъплението, прокурори и съдии го замитат - чак един месец след това се разбра благодарение единствено на майката. Думата корупция не чух, а то е видно че е давано на всички по веригата и така е в цялата страна.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Защото вместо да сменят празници трябва да сменят законите и наказанията. Не са виновни полицаи, съдии и прокурори. Виновни са неадекватните ни закони!

7

и кой

преди 9 месеца

да ви чуе,просто сте поредните дето искате да осребрите едноо събитие,нищо ново,българина от всичко прави пари,добър ден не ти казва гратис,затова е и несметно богат,та не сте интересни,измислете нещо по-оригинално

6

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки е състезател. Всеки настъпва колкото може, защото МОЖЕ! Дори и да не е употребил нищо.Докога ?

5

Съгласен

преди 9 месеца

На пияни и догирани да се конфискуват колите.На такива, причинили убийство на пътя - книжката да се отнема завинаги!

4

Анонимен

преди 9 месеца

не ме занимавай с глупости бе :))))

3

Уеуеуеуеуеу

преди 9 месеца

Това е тъжен факт, нищо не се прави за ужаса по улиците. А той е ежедневие. Виж ако имаше нещо като Истанбулската конвенция, ППДБ и всичките изпрани щяха да направили комисии, декларации и т.н. ,но краварите не са дали заповед.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Е, ми щото не ставате за пробутване на Истанбулската конвенция. Някой да не си помисли, че цялата дандания е от загриженост за хората?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Това е от серията "ние не сме виновни всички останали са"