587

Анонимен

преди 9 месеца

Вси пак да не забравяме, че Одеса и руска, Харков е руски и Киев е руски, а ... и да не пропуска, Аляска е руска.

586

20

преди 9 месеца

За мен не е национален празник 3 март трябва да бъде 20-ти април.В България трябва да се празнува на 20 април, защото тази дата символизира независимостта на България a He на Русия както на Трети март .На 20 април България придобива независимостта си, затова тази дата е важна.

585

Русия стягай колана

преди 9 месеца

Дължиш на Украйна 10 000 000 000 000 000 000 евро за нанесени щети

584

Анонимен

преди 9 месеца

КРЕМЪЛСКИрашисти КРАДАТ РАЗРУШАВАТ, ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ

583

Васко

преди 9 месеца

Петка докладва:- Другарю Чапай,през първия ден превзехме гората.- Добре.А после?- После през ноща белите си я върнаха.- После?- Ние предприехме контраофанзива по фланговете и отново си я завзехме.- После?! Нервирал се Чапай.- Белите внезапно атакуваха и ....пак.- Кажи какво стана накрая?- Ами ...накрая ....дойде горския и ни изгони!

582

Симов

преди 9 месеца

Руският президент пак увърта и пак други им виновни на руските фашисти ?! А това, че те вероломно нападнаха съседна Украйна, че старателно избиват де кой украинец им падне под дулата, че обстрелват денонощно с ракети множество населени места, че изпоразру шиха цяла държава въобще не го правят на въпрос ?! Абе, другарю Путин, решение има и то е много просто - НЕЗАБАВНО СЕ ОТТЕГЛЕТЕ ОТ УКРАЙНА, напрвете нещо хубаво, с което целият свят да ви запомни ,а не само да сеете смърт !!!

581

Р. Минчев

преди 9 месеца

E нали настъплението е спряно ? Нещата за украинците не вървели на добре.Това са все съобщения от Руските телевизии и интернет.Май някой лъже...Болшевишка им простотия.

580

Анонимен

преди 9 месеца

Целта е дестабилизиране на Европа, ако още някой има където не му е хрумнало и не е Путин виновника... Ще го разберете, като се вдигнат още цените.

579

Боби

преди 9 месеца

До Смех Ти подобни блогери ли четеш? Въпросния цитиран от теб Блогер няма една положителна публикация за РФ от 2015 година??? Само името което си е избрал - "Излъган Руснак" А втората част на материала за буклуците в някакво забравено село независимо че е на както се казва 5 мин с кола от големи градове. Кирливи ризи всеки може винаги да намери.

578

До 592

преди 9 месеца

Да , и в Украйна Майданът си беше преврат, пуч, насилствено вземане на власт...................има доказателства и документи.................нищо по различно от превратите в Африка!!!

577

До 590

преди 9 месеца

Няма свойнии стандарти. В Африка е военен преврат. В Украйна също ли беше военен преврат? Стига слуша радио Москва ами ползвай тая глава на раменете си.

576

двойни стандарти

преди 9 месеца

Ако някъде в Африка стане смяна на властта, защото на хората им е писнало да бъдат тормозени и ограбвани от френските колонизатори.................му казват преврат и на превратаджиите-терористи , ако това стане в Украйна.............му викат борба за свобода, а на превратаджиите-борци за демокрация..............нали???Усещате ли какви лъжци и манипулатори са западните медии и слугинажът им в България!!!

575

преврат

преди 9 месеца

пуч, цветна революция, насилствено завземане на властта................това стана на Евромайдана (Майдана)..............и не пробутвайте глупостите за демокрация и човешки права..............големият въпрос е кой финансира тоя преврат???Ако не знаете, ще ви кажа..............унгарският евреин Сорос и неговите НПО-та..............това са едни мръсни и кървави пари...............да знаете!!!

574

хунта

преди 9 месеца

е истинската дефиниция на режима в Киев...............хунта значи военна диктатура, установена с държавен преврат............украинците му викат Евромайдан (или Майдан) на преврата !

573

новите реалности

преди 9 месеца

Украйна губи територии..................това е неизбежно...................няма как източните руски области, където руснаците са над 90 % от населението да приемат контрол от Киевския режим и Киевската хунта!!!

572

Анонимен

преди 9 месеца

Свобода на словото викате имало........................хаха................ако човек каже нещо, неудобно на официалната пропаганда..................викате...............език на омразата............големи лицемери сте....................ясно ми е .................журналистите!!Разбирам ви , трябва да ядете и вие...................но поне малко достойнство запазете!!!

571

да напомня

преди 9 месеца

България изнасяше оръжие за терористите от Ислямска държава в Сирия..............това се знае от всички служби, български, руски и западни......................заводите в Казанлък (Арсенал) и ВМЗ Сопот работеха на пълна пара за да може едни брадати главорези да убиват мирни хора, вкл. деца и жени!!А сега се правите на големи миролюбци и защитници на мира...................абсолютни лицемери сте.................журналистите...............интелектуални ***!!!

570

да напомня

преди 9 месеца

Когато беше войната в Сирия (тя още продължава) България официално застана на страната на терористите и брадатите главорези от Ислямска държава (ИДИЛ, ДАЕШ) и не отричайте това!!! Такава беше официалната БГ-политика!Даже ги канихме в София на конференции!!България застана срещу законната власт и законния президент на Сирия Асад!!А сега се правите на моралисти и много принципни...............но имате двойни стандарти................това е ясно!!Абсолютни лицемери сте!!!

569

???

преди 9 месеца

Защо не пишете какво става в Сирия???Или защо Судан се раздели на две държави???Или за гражданската война в Нигер???Големите моралисти сте ...................за войната Украйна сте големи специалисти, жалко че там умират невинни хора, от двете страни.............но светът не е само Европа!!

568

Мински споразумения

преди 9 месеца

Украйна наруши Минските мирни споразумения..................питайте Меркел, ако не ми вярвате.....................сега реват, че ги бият!!Ако някоя държава наруши мирните споразумения със САЩ................какво мислите, ще последва??<Много бой и много ракети с обеднен уран.................това ще стане!!